...GeOrGe... Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 já mám taky v papírech 205/40 R17... Tise zavidim..hooodne moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 já mám taky v papírech 205/40 R17... Tise zavidim..hooodne moc.. nemáš co závidět... stejně jsem si koupil 16" aby s tim ta 1,2 hejbla... ale ted vážně uvažuji o 17" na novou sezonu... všechno vyjde z toho jak budou a nebudou... spíš nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 pojede i se 17´´ :-) prde takze te v nich podporuju :-) a co 9*16? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 ale dyť sem to lewisovi řikal už předtim, ale když dal na jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 nedal jsem na jiný... pujčil jsem si lakyho ronaly... 17" a nejelo to... proto řikám že bych chtěl ty O.Z.eta co mám ale 17" protože ta 16" váží 4,5kg a tam nebyl skutečně rozdíl oproti 14" a když jsem to snížil tak to jede ještě líp... mám proto 2 vysvětlení a asi oboje jsou pravdivá... tím snížením to jede jenom po vnitřkách gumy a nemá to takovej odpor a druhý že to nenasava tolik vzduchu pod auto... no prostě tydle 16" dám na zimu a 17" na leto... 14" zimní prodám... nechce někdo? Mishelin pilot alpin2 nebo co to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Tak mi nebudete věřit co jsem právě dělal??? koukal jsem a hledal jsem levné pneu a levná kola... přišel jsem na to že nové pneu 205/40R17 a kola O.Z.17" vyjdou dráž než 18"O.Z. s gumou 215/35R18... takže jsem na vážkách... kdyby se kupovalo něco nového... ale asi nebude... Navíc 18" v techničáku není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 no tak to by byl masakrrrr!!, na techničák ser, ale ty voe na 1,2??(ikdyž to už je asi fuk..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 přesně... při dnešním tempu a zákonech je celkem jedno jak to jede.. stejně jedou všichni za nákladákem... ale říkám si jestli to kolo bude lehké jako jsou lehké ty 16" respektive v poměru... tak by to bylo pořád lehčí kolo než když má někdo normální 17"... ale nevim no... je pravda že to kolo je lacinější než kde jaká 17" a je to OZ a gumy výjdou téměř na stejný peníze... ale je to čistě hypotetické, protože s největší pravděpodobností tam pujdou jen nové gumy na 16" a to 195/45R16... sice nejsou v papírech ale jsou levný a pojede to na nich líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 .. stejně jedou všichni za nákladákem... Jak kdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 205/40R17 a kola O.Z.17" vyjdou dráž než 18"O.Z. s gumou 215/35R18... razim heslo "kdyz uz, tak uz..." takze ja jsem pro ty 18" !!! ja mam taky v technicaku max 225/45/17 a jezdim na 225/35/19 a neresim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 no za ty peníze je to hřích tam ty 18" nechat... ale tak nějak se bojim co to s tim autem udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 a jakypa potom 18ky? jako ja bych treba radsi naky 17´´ nebo klidne 16´´ lporadny krasny lesteny limce nez 18´´ i kdyz takovy 18´´ ze stary audi A8 nebo audi RS6 to bych si nechal libit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 a jakypa potom 18ky? jako ja bych treba radsi naky 17´´ nebo klidne 16´´ lporadny krasny lesteny limce nez 18´´i kdyz takovy 18´´ ze stary audi A8 nebo audi RS6 to bych si nechal libit :-) no právě jde oto jakej maj kola design!!, někerý sou krásný v 16 a některý sou krásný v 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 no za ty peníze je to hřích tam ty 18" nechat... ale tak nějak se bojim co to s tim autem udělá... Co máš vlastně teď za kola? Myslím jakej model těch OZtek máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 no za ty peníze je to hřích tam ty 18" nechat... ale tak nějak se bojim co to s tim autem udělá... Co máš vlastně teď za kola? Myslím jakej model těch OZtek máš? superlagery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.