mesr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 čau,dnes jsem dělal technickou a pak jsem se stavil v hypermarketě,vrátím se a velký a malý techničák v hajzlu,kdo mi dá nový a co vše nato budu potřebovat... Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Vzali si i symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Na magistrátě ti vystaví kopii obou dokladů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 .....no v kazdem pripade ohlasit na PČR jinak uprimnou soustrast , bude to asi hodne litani....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ideální bude když nahlásíš krádež policii, budeš mít protokol o krádeži a krytí v případě nějakých jiných křiváren s původním TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 A kde mi udělají nový TP a co po mě budou chtít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mesr: Kopii ti vystavi na magistrate nebo na mestskem urade - zalezi jak to mate v dane oblasti zarizene... Urcite si priprav doklady jako kupni smlouva, smlouva o pojisteni (doklad o povinem ruceni by ti mela vystavit pojistovana ihned), ale URCITE NEJDRIV NA POLICII!!! No a samorzejme budou po tobe chtit protokol... Me ukradli pri ceste na Slovensko vsechno (tedy mimo velkeho TP, jelikoz auto bylo leasingovky), ale i tak to bylo strasne moc litani... Nezavidim ti a soucitim s Tebou.. Proste v aute nenechavat nikdy a vubec nic ani na minutu, obzvlast takovehle cenne doklady... Jinak urcite zadej zmenu RZ nebo by se mohlo stat, ze si pro tve auto prijdou no a stim bvych taky spojil vymenu zamku dveri/spinacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mesr: Kopii ti vystavi na magistrate nebo na mestskem urade - zalezi jak to mate v dane oblasti zarizene... Urcite si priprav doklady jako kupni smlouva, smlouva o pojisteni (doklad o povinem ruceni by ti mela vystavit pojistovana ihned), ale URCITE NEJDRIV NA POLICII!!! No a samorzejme budou po tobe chtit protokol... Me ukradli pri ceste na Slovensko vsechno (tedy mimo velkeho TP, jelikoz auto bylo leasingovky), ale i tak to bylo strasne moc litani... Nezavidim ti a soucitim s Tebou.. Proste v aute nenechavat nikdy a vubec nic ani na minutu, obzvlast takovehle cenne doklady... Jinak urcite zadej zmenu RZ nebo by se mohlo stat, ze si pro tve auto prijdou no a stim bvych taky spojil vymenu zamku dveri/spinacky... Děkuji za vyčerpávající odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.