Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Během jízdy se mi stalo několikrát za sebou, že se rosvítí červená kontrolka mazání a spustí zvuková signalizace. Současně s tímto zhasne i motor a nejde nastartovat. Po kratší chvilce cca 5 minut motor nastartuji, kontrolka mazání zhasne a můžu pokračovat v jízdě, a to až do doby, než se to opět opakuje.

Prosím o radu, v čem může být problém ? Kontola množství oleje je v pořádku, jedná se o Octavii 1,9 TDI 1989/2000

Už je vše OK, nebylo to čidlo, ale vypínací relé, proto zhasínal motor a poklesl tlak oleje. Po výměně rele je vše v pohodě. Díky za všechny rady i rýpance :)

Upraveno od navih

to bude si cidlo ne???

taka octavka 1989/2000 ten typ bych chtel videt... :palec2:

taka octavka 1989/2000 ten typ bych chtel videt... :palec2:

kdybys přemejšlel došlo by Ti, že prvním myslí obsah motoru druhým rok výroby a nejspíš to nebude někdo kdo má přehled a tak je tu taky pro radu.

jinak to vypadá na čidlo ale když nepomuže moc bych s tim nejezdil a honem dal dolu vanu jestli neni ucpanej koš s tim neni dobrý si hrát jinak je motor brzo KO (jen to spíš zlobylo u 1,8T než u TDI motorů

• 2 roky později...

Prostě mi to nedalo a musel jsem zareagovat i když je to hodně starej příspěvek.

NOTOBI: by mě vážně zajímalo jak si nad zauvažoval na tím že 1989 je obsah motoru 1,9? spíš se dotyčný překlepl a chtěl napsat 1999/2000 modelovej rok, nemyslíš? :-D

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

no to je fakt dobre starý príspevok :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.