HanyZ Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 OK, otestuju nový řemen. Mimochodem od doby co jsem to namazal mýdlem ani písk. A když je teplo taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 ještě zpět k tématu Dálkového ovládání.... dneska jsem byl za borcem, který to montoval, a vysvětloval jsem mu situaci, kdy se zamkne jen kufr a zbytek zůstane odemknutý. Napojil to na VAG a hlásilo to chybu "kontakt S na spínací zapalování - D". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 zdravim... koupil jsem si DO z aukra typ Maxicar 286-3901 ... dostal jsem k tomu i manual jak to zapojit... jenze ja fakt netusim..kam to mam zapojit? jestli pod palubovku,do dveří,do kufru??? poradte fakt tyjo neim... a este tam mam 4 typy zapojeni..zamek ovladany minusem,zamek ovladany plusem, pripojeni pneumatickeho zamykání primé ovládání servomotorů ....... jen podoktnu,ze toto DO připojuju na stávajcí centrální zamykání co mam v octavii...rok 1997... diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 koukni do instalačních manuálů, tam to někde najdeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 dej to někomu kdo to umí a je klid já dával jen originál takže neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 kdyz to zapojis pod palubkou a natahnes do dveri, tak nemusis tahat draty pres cely auto ovladany to je minusem, kdyz uz central mas, tak to zapojis jen na spinace u zamku, neni to moc slozity, pokud ti nestaci navod co k alarmu je, tak to dej nekomu kdo neudela vic skody nez uzitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 tak dnes mi to mechanik přepojil na spínací signály ze dveří, uvidíme jestli to bude fungovat. Dokonce mi domontoval zařízení na automatické dovření oken při zamknutí dálkovým ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 jj pod palubovku a kam presne?? na miste ridice nebo u spolujezdce..jj s dratama vim jak na ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 treba ti to trosku pomuze, je tu popsany kde je jaky signal http://www.jablotron.cz/cz/Stahnuti/manual...tavia/?doid=455 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 heej uplne supr díky moc... jj hodne mi to pomohlo .... je to to co jsem hledal este jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 tak jsem koupil a vyměnil daný servomotorek v kufru, zamykání je v pořádku. Situace, která je však u dálkového ovládání je následující. 1 zamknutí v pořádku, odemknutí v pořádku, 2 zamknutí neproběhne, jen probliknou směrovky. Poté musím 2x zmáčknout odemknutí a následně se teprve auto zamkne. Ne, že by to byl nějaký problém, první odemknutí - zamknutí probíhá v pořádku a to na běžné používání stačí, ale proč se auto nezamkne podruhé po sobě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 není tam nějaká ochrana v tom dálkové centrálu? co říká návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 no návod jsem právě neviděl... zjistil jsem, že když chvíli počkám, tak poté zamknout jde... 1x zamknutí - zamkne 1x odemknutí - odemkne 1x zamknutí - probliknou směrovky a nic buď: a) 1x odemknutí a následně 1x zamknutí zamkne chvíli vyčkat a 1x zamknutí zamkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Napis TYP+VYROBCU toho D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) no to nevím, montoval mi to mechanik, na dálce je napsáno pouze FALTON - jedná se o vystřelovací klíč se třemi tlačítky /odemknutí, zamknutí, odskok kufru - v mém připadě samozřejmě nefunkční/. http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ov...adani-ke1v.html takhle to vypadá ale modul na dovření oken nebyl součástí... Editováno: 30. Prosinec 2009, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Tak mě nedavno zapojil jeden autoelektrikar taky dalku...a jde mi to taky jen jednou odemcit a zamcit..ale co mi rikal tak ze nektede DO to tak maji udelane, ze to nejde treba 3x po sobe zamknout a ze jen bliknou blinkry nebo svetla...Jinak kdyz to tema uz tady je tak bych mel dotaz, kdyz zamcu klickem auto tak je vse v poradku...kdyz to zamknu ovladacem tak je taky vse v poradku..akorat nezacne blikat dioda v ridicovych dverich?..co ta dioda signalizuje?..´mám octu 97 rok..co mi rikal znamej tak to bude bud imobilizer a nebo alarm ale o alarmu nevim ze bych ho tam mel ...jiank to mam napojene na zamykaci/odemykaci impulzy v ridicovych dverich....na ovladaci mam zamknout/odemknout, odemknout kufr ale to zapojene nemam a nejaky talcitko na vyhledavani na parkovisti...je to UNI dalkovy central Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Pokud se nepletu, tak je ta dioda nahrazení zajišťovacích kolíčků zámků dveří. Co se týče toho zamykání, myslím si také, že to bude nějaká ochrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 když nebliká je něco špatně s centrálem bude to psát nějakou chybu v lepším případě pokud někdo šel do LP dvěří tak to zapoměl zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Tak je to zapojene v LP dverich, ale dioda je zapojena..kdyz zamcu klicnkem tak blika kdyz to zamcu DO tak neblika..skusim to napichnout a uvidim co dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Mě na DO bliká ... zapojená ..... Co může být tedy s tím centrálem, že zamkne - odemkne ale poté nezamkne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...427&hl=safe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 lépe přímo sem, ušetřený další klik z uzavřeného off tématu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...972&hl=safe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junek Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Zdravím všchny.Taky přispěju dotazem.Mám OI 98 r.v.Centrál mi fungoval skvěle,ale z ničeho nic přestal fungovat.Zkusil jsem ovladačem překódování,ale nic to nedělá podle návodu.Jediná reakce je při zapnutém zapalování a následným podržení tlačítka mi několikrát zablikají blikry.Prosím poradte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) batrka nebo celá dálka v klíčku nejspíš KO Editováno: 10. leden 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 přesně tak, zkusil bych baterku Fungoval ti centrál např. na 100m, poté jen na 50m apod. ? Pokud ano, jedná se o baterku. Pokud to přestalo fungovat z ničehonic, zkus baterku, případně centrál. Na můj dotaz nemá nikdo odpověď ? Zamknutí, odemknutí , a potom už zamknutí nejde, je třeba chvíli počkat nebo zmáčknout dvakrát odemknutí a až poté zamkne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.