Junek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Baterie je nová a pořád nic.Nemám to v klíčku,ale ten přívěšek ke klíčům.Klíčem jde centrál v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 JUNEK: Ked to nemas original D.O. tak hod foto+ napis vyrobcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junek Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 JUNEK: Ked to nemas original D.O. tak hod foto+ napis vyrobcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 JUNEK: To mas dorabane dialkove ovladanie k centralu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 starsi skodovacky dalky se po vymene baterie musely "naucit" s autem, postup je z hlavy (bez overeni) prijimaci jednotka se musela odpojit od napajeni (vyndat pojistka) na nejakou minimalni dobu, radove 10s drzet tlacitko na dalce, zapnout klice, pak zmacknout nejaky tlacitka, vypnout klice doma snad jeste nekde najdu navod, je to k centralu co byl do felicie, prijimaci jednotka vypada jako vetsi rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junek Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Zkoušel jsem to naučit už několikrát,ale výsledek pořád stejný.Dá se tohle odmontovat a nainstalovat novou dálku?Nebo to musím k někomu dát na překopání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 dá se namontovat nová dálka, někde tu byl i návod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 může být špatnej ovladač a nebo dálka mělo by to jít sehnat jako náhr. díl protože to je originál příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass004 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Zdravím. Na svou O1 facelift jsem si dodělal neorigo alarm. Vše funguje, jen nejde odemykání na dálku (zamykání jde). Odemknutím klíčem přes zámek centrál normálně jde. I přes ten dveřní čudl. Zkoušeli jsme znovu proměřit dveřní kabel (žlutočerný) na který je připojený kabel alarmu pro odemykání a signál tam při zmáčknutí odemčení jde. V konektorech do zámku taky. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Napadlo mě vyměnit dveřní zámek řidiče, ale i po připojení nového stále stejný problém. P.S.: před montáží alarmu mi centrál na dálku se starými klíči nešel vůbec (ani po spárování přes VAG). Nyní mám klíče nové(vystřelovací), které byly k alarmu. Díky za případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 není potřeba na pokyn k odemknutí dát na drát odpor 180 ohm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bez.turba Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ahoj kolegové škodováci, sorry že zákládám nové téma, ale nikde jsem to nenašel. Mám octávku 1.8 20V z roku 1997 prakticky od zánovního auta (2002, 33000Km) a je to taková víkendovka v top stavu. Ale teď mám problém, který mě celkem otravuje, teda on není teď, on je už asi 2 roky, ale auto dlouho používal brácha, protože jsem ho nepotřeboval, který kromě pravidelného servisu nic neřešil. Problém spočívá v tom, že nefunguje dálkové ovládání centrálu, k autu jsou dva klasické klíče s origo dálkovými ovladači, ale nevím co je to za typ, protože jsem je nikde nenašel (mají pouze jedno tlačítko, jeden ovladač červené, druhý zelené, na obou byl nápis škoda, který je už sedřený) Na zeleném ovladači nejde DO a červený má i s klíčem bratr, který dlouhodobě není v ČR. Baterii v ovládání jsem vyměnil, což nepomohlo, spárovat jsem to zkoušel dle nějakýho návodu, co jsme našel na internetu, ale všude se píše o dvoutlačítkovém ovladači. Neměl jste někdo podobný problém? Případně neznáte postup spárování tohoto ovladače pouze s jedním klíčem? Díky moc za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub0410 Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 Dobry den, chci se zeptat, mam dalkove ovladani a dosahne dost daleko, coz mi vadí, ze jsem třeba doma v bytě, a omylem zmáčknu odemykání a to si toho nevšimnu a odemknu si auto. Muj dotaz zni, zda jde nějak snížit ten dosah? třeba jen na 3-5 metrů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino11 Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 To by nemal byť problém. Keď sa dvere neotvoria tak zase po pár min. samo zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 (editace) Konkrétne je to po 30 sekundách, samozrejme za podmienky, že sa bavíme o originál DO. Editováno: 15. Říjen 2023, autor: DoubleG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.