click-here Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Ahoj kluci, nevim jestli tento problem tady byl... Mam problem ze mi nesviti část rychlomeru od 0-80 sviti a vys uz ne... a byl sem stim v servisu nedavno a rekli mi ze se tam nedaj zarovky vymenit, ze se musi vymenit cely ty budiky... ale byli docela neprijemny jako by se stim nechteli delat... tak se chci zeptat jestli se daj vymenit normalne jen zarovicky nebo jestli je pravda ze se musi vymenit cely ten panel s budiky... dekuji za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Nejsou tam žárovičky, ale SMD LED-ky. Buď odešla LED-ka nebo studenák na plošném spoji anebo špatný předřadný odpor. Proto se jim do toho nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 vyměnil by to asi jedině někdo kdo opravuje štít přístrojů jinak jedině celej novej snad se Ti někdo kdo to dělá přihklásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) Víš co máš za číslo budíků? Popřípadě pro jakou je to motorizaci a zda je tam PalPC nebo Maxidot? Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click-here Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Mam 1.4 Mpi... rok 2000 najeto 104 000km jak zistim jaky mam cislo budiku? a PAlPC nebo Maxidot? moc se v tom nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Možná by bylo rychlejší, kdyby ty budíky rozebral a dal tam novou smd diodu a je to. Pokud to nezvládne, určo někdo z jeho blízkého okolí mu určitě rád pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 MIFI domažlice opravuje budíky 777932380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Mam 1.4 Mpi... rok 2000 najeto 104 000kmjak zistim jaky mam cislo budiku? a PAlPC nebo Maxidot? moc se v tom nevyznam Číslo zjistíš buď, že je vyndáš a podíváš se na ně a nebo VAG. PalPC znamená zda máš palubní počítač a MaxiDOT je ten velkej display mezi rychloměrem a otáčkoměrem. Máš něco takového. A nebo další možnost to zjistit to podle VIN kódu. Pošli mi ho v soukromé zprávě a já se ti podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Ja bych vymenil nesvitici SMD - podle me je to nejrychlejsi a nejspolehlivejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click-here Vloženo 18. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Asi to tak udelam:) chlapi dekuji za radu sem vam moc vdecnej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagitarius Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 No tenhle postup není ani nejrychlejší, ani nejspolehlivější. Nejenže LEDka sama od sebe neodejde, ale je nanejvýš nepravděpodobný, že by jich naráz odešlo víc. Za 30 let praxe se mi nestalo, že by mi odešla LEDka, pokud jsem ji omylem nepřežhavil. Takže nejdřív změř jestli do nich vůbec jde napětí, než je budeš zbytečně měnit. Pak předřadnej odpor, kterej by taky neměl důvod odejít. Osobně bych se přiklonil k nekvalitnímu pájenýmu spoji, což se blbě hledá. Musíš jít měřákem od LEDek proti napájení, až narazíš na neprůchodný spoj, či součástku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) Sežeň jsi tady na foru někoho kdo předělává podsvit budíku a nechej to hned při jednom změnit bo ta zelená je Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: wiglegummi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 jak píše výše, sežeň si tu někoho kdo předělává podsvit...určitě se vyzná a zjistí jestli je to LEDkou, spojem, nebo odporem a když budeš chtít tak si můžeš nechat změnit i barvu podsvitu - každopádně to tu dělaj kluci za solidní peníz třebas uživatel Stalker PS: jináč kdyby byly budíky nějak víc poškozený, tak za pár stovek se daj koupit použitý..co vm tak předface i s PINem jsem viděl kolem 2-3 stovek, face lehce dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 No tenhle postup není ani nejrychlejší, ani nejspolehlivější. Nejenže LEDka sama od sebe neodejde, ale je nanejvýš nepravděpodobný, že by jich naráz odešlo víc. Za 30 let praxe se mi nestalo, že by mi odešla LEDka, pokud jsem ji omylem nepřežhavil. Takže nejdřív změř jestli do nich vůbec jde napětí, než je budeš zbytečně měnit. Pak předřadnej odpor, kterej by taky neměl důvod odejít. Osobně bych se přiklonil k nekvalitnímu pájenýmu spoji, což se blbě hledá. Musíš jít měřákem od LEDek proti napájení, až narazíš na neprůchodný spoj, či součástku. Jak si tedy vysvetlujes, ze mu to nesviti jenom po 80-ku? Kdyz ty spoje vezmes lehce pajkou (souhlasim - na prvni pokus nemenit), tak vyloucis studene spoje na nich. Kdyz to nepomuze, potom uz je to o tom slozitem hledani. Tak jsem to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 To: kibi se stalkerem máš pravdu mě předělaval předface a face budíky a jsem spokojen na 1000% a myslím jsi že je na takové úrovni že by ty budíky opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Ahoj kluci, nevim jestli tento problem tady byl... Mam problem ze mi nesviti část rychlomeru od 0-80 sviti a vys uz ne... a byl sem stim v servisu nedavno a rekli mi ze se tam nedaj zarovky vymenit, ze se musi vymenit cely ty budiky... ale byli docela neprijemny jako by se stim nechteli delat... tak se chci zeptat jestli se daj vymenit normalne jen zarovicky nebo jestli je pravda ze se musi vymenit cely ten panel s budiky... dekuji za odpoved... Neboj nic,da sa to opravit, len servis sa s tym nedrbe , su to velmi male diodky .Pytali by nehoraznu cenu,a oni na to nemaju. Obrat sa za opravarom TV,alebo za kutilom drobnej elektroniky.Servis suciastky len meni kus za kus ,a neopravuje. Su to odborny menici.Davaju na svoju pracu zaruku,tak musia dat novu suciastku,a nie opravenu. Prajem pekne VIANOCE a vela stastia Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: pufik18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 jake je přesně oznaceni těch SMD ledek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.