67jitka58 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 No výměna filtru je předepsaná po 60000km.O dvou letech jsem nic nečetl.Já tam mám filtr pět let a najeto 75 000km do nafty nic nedávám a zatím jsem žádný problém neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Ja menim vsechny filtry vzdy kdyz menim olej. Palivak, vzduchovy , pilovy a samo ze i olojovy. Zase tak strasna suma to neni a motoru to jen prospiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Tak určitě jse včasnou vyměnou filtru nic nezkazi pravě naopak a u dnešnich "kvalitnich" paliv je to skoro už nutnost měnit dřiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Palivák jsem měnil vždy s olejem, ale vadilo mě že byl vždy jak nový, tak měním po 30 tis., servisák mi to odkejval jako že je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Co se týče skladovatelnosti aditiva, tak je fakt, že jsem je pořád vozil v autě, ale tak jako loni a loni tomu nic nebylo. Prošlé taky nebylo. Ale pokud si vezmu, že je dám do nafty a v nádrži je taky chlad, tak v tom kufru by se jim taky nemělo nic stát. A s tím filtrem si dám bacha. Měl najeto 65 000 km a dva a půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.