Losky83 Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Ideální by byl systém, co má nový SuperB. To nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 U fabie není co vymejšlet. Kupte si nový origo vzpěry, vyměňte je a máte po problému. Nestojí zase tolik a na pár (3, 4...) let máte pokoj. A pokud se vám ty vzpěry nelíbí, doporučuju vyměnit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 oživuji toto téma s novými poznatky http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82440 ve Fll to docela jede a já uvažuji taky o tomto zlepšováku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 A máš konkrétní typ kde to koupit? Mě mrcha jedna vzpěra chcíla, tak když už tak už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 firma to vozí z německa tato : www.penta.edm.cz ale pročti téma ve Fll , tam máš i rozměry jaký pružinky koupit, protože jsou 2 druhy a tobě by asi stačily zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Zdárec pánové, kde kupujete pístnice na kufr(hatch i kombi)? Já se ptal v jedné menší prodejně na díly a mají asi za 700 Kč jeden kus a nebo za 100 Kč nějakou čínu. Na jaře je už musím koupit a upřímně 1500,- za tuhle blbinu se mi moc dávat nechce a ty číny kupovat taky ne, prý mají mizernou funkčnost. Každopádně pokud by rok či dva vydržely v ok stavu, stačily by. V Kelly je mají asi za 211Kč, ale nepíšou výrobce, ale myslím, že to je ta čína. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ahoj, mam ty vzpěry z Kelly jak píšeš za 211,-...po slevě mě vyšel kus na cca 170,- a spokojenost už asi pul roku. Značka STARLINE(čína) ale stěžovat si na ně nemůžu, radši koupím takovýhle obyč každý dva roky než značkový za několikanásobně vyšší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Takže výrobce je Starline. No, zeptám se ještě na ty za 100Kč, mám to u huby, co to je za prodejce. Pokud Starline, tak vezmu tyhle za kilčo. Pokud ne, radši koupím ty v Kellyně. Ale ještě počkám na poznatky ostatních. Díky, už aspoň vím, že tohle tak rok bude aspoň fungovat:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Zdárec pánové, kde kupujete pístnice na kufr(hatch i kombi)? Já se ptal v jedné menší prodejně na díly a mají asi za 700 Kč jeden kus a nebo za 100 Kč nějakou čínu. Na jaře je už musím koupit a upřímně 1500,- za tuhle blbinu se mi moc dávat nechce a ty číny kupovat taky ne, prý mají mizernou funkčnost. Každopádně pokud by rok či dva vydržely v ok stavu, stačily by. V Kelly je mají asi za 211Kč, ale nepíšou výrobce, ale myslím, že to je ta čína. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky Osvědčeno, vyzkoušeno www.gorcak.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Prosím tě, píšou tam cena 200Kč. To je za kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Mrkni tady http://www.cc-autodily.cz/dvere-vybaveni-d...amp;model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Prosím tě, píšou tam cena 200Kč. To je za kus? No já tomu rozumím, že za kus Tobě se to zdá hodně? Už vím nejméně sai tak o vdaceti plynových vzpěrách (včertně náklaďáků z naší firmy), které po opravě fungují už asi 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ne, nezdá, jen mě to zajímalo. Jinak ten odkaz na cc autodíly je super, mají na výběr 3 typy. Polsko, Turecko, origo. Origo za 300 je super. Díky:))))))))))))))) http://www.cc-autodily.cz/search/?kod=6Y0827550C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Není zač ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyberius Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ahoj, nevíte prosím někdo jestli by ty pružiny šli aplikovat na Sedana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 musíš to vyzkoušet, ale tam jsou kratší pístnice a bylo by dobrý zjistit kolik je na nich místa když jsou zatažený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Ne, nezdá, jen mě to zajímalo.Jinak ten odkaz na cc autodíly je super, mají na výběr 3 typy. Polsko, Turecko, origo. Origo za 300 je super. Díky:))))))))))))))) http://www.cc-autodily.cz/search/?kod=6Y0827550C Teď jsem volal do škodovky a chtějí za origo vzpěru na FI 420Kč, což si myslím, že není taky špätná cena, když si připočítáš poštovné, tak tě ani nevyjdou o moc dráž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 ale není to cena jen za kus?? mě stály cca 800 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Ano, píšu cena za vzpěru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 teda to otevirani je super Pokud to dobre chapu tak staci mit vzpery jako nove a jenake ty pruzinky a muzu mit automaticke otevreni kufru na dalkac? to by bylo bajo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 jen je ještě malinko problém, že se na FlC ještě neví jaký pružiny jsou nejlepší, ví se, že zelený a modrý ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Tak jsem koupil vzpery kufru na www..aci..cz a jeji oznaceni na liftback je 7625Z82 a po uvolneni kufru vyletne krasne nahoru a nahore plynule dobrzduje a jsem velice spokojen. nedavno jsem kupoval nejake na octu z autokelly a nahore zadne dobrzdovani nebylo - proste to prastilo a hned jsem je vyhodil. Takze ted jdu jeste objednavat na octu, funguji jako original cena lidova 210 kc s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 oživuji toto téma s novými poznatky http://forum.skodaho...showtopic=82440 ve Fll to docela jede a já uvažuji taky o tomto zlepšováku Standis, a máš už nějaký novější poznatky než ty rok starý?? Vyzkoušel někdo ty nejtvrdší (myslím, že žluté)? Teď vy zimě je to hrůza otvírat kufr ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 vyzkoušeli jsme zelené i modré na Fl kombi, ale nic. jsou slabí, tak jsme se na to pak vyprdnuli nejtvrdší jsme nezkoušeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.