Přejít na obsah

Škoda RAPID

djpetr

Doporučené příspěvky

Tak bylo by smutne, kdyby ten novy okridleny sip byl stejny ba dokonce jeste horsi nez soucasny Tour :)

smutné možná, rozhodně ne nereálné...pokud to bude levnější než Tour tak aby to nebyl lowcost něco alá logan,sandero, thalia aspol. které jsou levné ale kvalitou ucházející :-D (tj. interíér vč. plastů thálie, sandera apod....)

george:

čekám na to info...však si to jen slyšel to neznamená že to tak je nebo že bys to nemoh zveřejnit :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Dnešní číslo Auto Bildu se věnuje přímému srovnání budoucnosti české Škody a rumunské Dacie, přináší také první retuše plánovaného městského auta, ale hlavně onoho nástupce Octavie Tour, který bude mířit proti Loganu druhéí generace. A Auto Bild o nové škodovce píše jako o Škodě Felicia, takže návrat slavného jména:-)

Odkaz ke komentáři

MF Dnes má (mimmo jiné) docela bordel v rozlišování výrazů A Entry a Octavia Tour. Nejlepší vtip je pak údajném označování modelu dodavateli "žebrák", přičemž o pár řádků mluví o uvedení až v roce 2012 atd.

Škoda toho názvu, podle mě byl z navrhovaných nejlepší.

Odkaz ke komentáři

Já trochu nerozumím tomu přesvědčení, že co nevím já, to nemůže vědět ani nikdo jiný. Sorry, ale v tom článku fakt není nic, co by tady nebylo. Snad jedině to, že padl název Popular a třeba se dočkáme jednoho názvu, který se uvažoval už pro první generaci Fabie. V tom článku jednoduše melou dohromady dvě různý věci.

A5 Tour - milionkrát se tady psalo, že současný Tour na konci roku skončí, dodavatelé dostali avízo k obnovení dodávek dílů od začátku příštího roku na předfl OII a doknce tady CJO dal i fotku pro lepší pochopení; dalo docela práci, abys přestal špekulovat nad předěláním na jinou karosářskou variantu atd.

A Entry - už 19. února jsem psal, že se mluví o dvou různých modelech, cca o měsíc později měla spousta lidí možnost si obě dvě verze Š***a/S**t prohlídnout včetně interiéru a návrhů výbavových verzí... a jenom debil by neviděl úplně "náhodnou" podobu prostřední části. Auto rozhodně nevypadá ani v základní výbavě jako žebrák. Už vůbec ne verze S**t.

Ale máš pravdu, J***a byla mnohem zajímavější a hezčí než O*****a III.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Nesludiji to úplně dopodrobna, tak se možná zeptám hloupě, sorry..

Chápu to správně, že v průbehu roku 2011 se bude prodávat místa Toura ( tedy nyní doprodováná Octavia 1), nově Octavia 2 (před faceliftem) a to do doby, než bude na trhu nové auto mezi Octavií a Fábií?..a ceny Octavia 2 Tour (před facelift) bude udělaná vůči nové Oct. Facalift tak, že bude výrazně levnější ( ta předfacelift)?..

Editováno: , autor: mmmm.
Odkaz ke komentáři

za blbost hned startujes a prejdes si vsetky posty a argumentujes ... :-) :smich: :smich: :smich:lol

Projet dvě dvoustránková vlákna je otázka čtyř minut. A protože ses furt vyptával a mlel svou, tak sem si ty příspěvky pamatoval. Snažím se i na sebeblbější příspěvek reagovat věcně a když mně začneš vykládat žvásty o jakýmsi klikání z garáže a dělání moudrého, tak sem ti připomněl tvoju vlastní natvrdlost.

Odkaz ke komentáři

nechcete místo vzájemného urážení, které kromě vás dvou nikoho nezajímá mi radši odpovědět? nebo jen děláte ramena a víte oba velký kulový?..

1. nikoho jsem neurážel, to zaprvé

2. odpověď tady už máš, půjde o dva různé modely, ale podrobně:

• A5 Tour brzo po ukončení A4 Touru na začátku příštího roku, půjde o ořezanou předfl OII
  • A Entry bude mezi Fabiou a Octaviou (třeba i interiérem), technicky mnohem blíž Fabii (novej Superb je ale taky velkej a přitom na "menší" platformě), nebude tak brzo jako Tour
  • vzhledem k mezigeneračnímu růstu bych se nebál u OIII velikostního konfliktu s oběma lowcostama ;)
  • jestli bude vedle sebe A Entry a A5 Tour pokračovat souběžně delší dobu, to tvrdit nemůžu, ale podle informací by tomu tak mělo být; A Entry není žádná chudinka, cenově bych ale Tour viděl přecejenom výš
  • v úvahách bych nezavrhoval u A Entry víc karoserií než jenom sedan a vzpomněl bych třeba mimo jiné na jednu studii začínající na J ;)
  • úvahy o koncernovém dvojčeti bych nezavrhoval už vůbec; jestli nebude špatný interiér, byl by to hezčí bratříček ;)

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...