Červen 10, 201114 r S délkou 66 metrů je nová montážní linka nejdelším zařízením tohoto druhu v automobilce ŠKODA. Vedle nové linky pro montáž zadní nápravy modelů Superb, Yeti a Octavia bude rozšířena i linka pro montáž náprav modelu Roomster. V budoucnu se na této lince budou montovat i nápravy dvou dalších modelů značky ŠKODA. To by mohla být u těch dvou modelů stejná jako u toho Roomsteru
Červen 16, 201114 r Díval jsem se na staré fotky muly Superbu. Taky to na nich nevypadá, že je zvětšený rozchod, že?
Srpen 27, 201114 r První snímek, na kterém jsou "vidět" alespoň základní rysy A-Entry. Ano, je to sice Seat, ale všichni už víme, že A-Entry bude vyrábět i Seat. Upraveno Srpen 27, 201114 r od schimmer
Srpen 27, 201114 r První snímek, na kterém jsou "vidět" alespoň základní rysy A-Entry. Ano, je to sice Seat, ale všichni už víme, že A-Entry bude vyrábět i Seat.
Srpen 27, 201114 r Není to tak dlouho a unikla fotka části Popularu a ta je skoro shodná, tedy podle mě. Foto. Prostě velké prosklení se tomu autu nedá upřít, ale aby to nevypadalo jak sedan od Stila (který naštěstí nebyl) Upraveno Srpen 27, 201114 r od NNN
Srpen 27, 201114 r Zapomínáš na jednu věc, tam kde je pod plachtou hrana ve skutečnosti může být plech jenom ohnutý a nemusí tam začít sklo :-)
Srpen 27, 201114 r Zapomínáš na jednu věc, tam kde je pod plachtou hrana ve skutečnosti může být plech jenom ohnutý a nemusí tam začít sklo :-) Taky si říkám, sice jsem pesimista, ale naděje umírá poslední To Stilo je jen nepovedený Photoshop
Září 5, 201114 r Potvrzeno Polo Sedan pro Indii. Popular bude liftback, bude mít lokální úpravy pro Evropu, Rusko a Čínu.
Září 5, 201114 r Zepředu mi to lehce připomíná facelift Superbu, ale jinak je nádherná Upraveno Září 5, 201114 r od NNN
Září 5, 201114 r jj, to robi ten predlzeny predny previs. Napr. Vision D mi FL Supa vobec nepripominal... A mam taky pocit, ze zmensili kolesa, teda 20" uz asi nebudu Upraveno Září 5, 201114 r od Cjoctavian
Září 5, 201114 r Jinak pozor na ty pohledy - ten předek na to moc nevypadá, ale bude dost kulatej :-)
Září 5, 201114 r Keby bol na tom "singlfrejm" tak kludne uverim, ze je to nova A3 sedan Upraveno Září 5, 201114 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.