Přejít na obsah

Škoda RAPID


djpetr

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím, tak jsem zpět na fóru..... uvažuju opět o koupi něčeho novýho...a to konkrétně rapida :) Líbí se mi akce na Rapid Fresh Ambition Dynamic 1.2 TSI 77kw.....dobrá volba? Doufám že mi tentokrát vydrží dýl něž tehdá Octavia Tour Trumf (4 roky zpět viz. podpis)...neb jsem tu s mnohými prožíval dlouho čekací lhůtu na výrobu (3 měsíce) má otázka nyní zní zda víte někdo jaké jsou čekačky na rapida? V sobotu jedu na demo jízdu a pak se rozhodnu:) Má někdo zkušenosti s modrou pacifik základní barvou jak to na tom vypadá? :) Uvažuju jinak buď bílá s černým polepem střechy nebo capuccino:)

Předběžná cena dle konf. 325-330tis, sleva od prodejce 25tis + 5 let záruka zdarma navíc, dalsi sleva případně od skofinu 20tis......jsme na nejakych 280-285 celkem slusny :) Pod 280 by to byl ideal:)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za me rozhodne se silnejsi 1.2 TSI nebudes brzdou provozu a plne to bude dostacovat ;) nemam co bych vytknul po motorove a vybavove strance ;)

 

  ohledne barvy bych modrou PACIFIK nedaval,... videl sem ji na rapidek a je to proste zaklad .... :( tfuj ....... kdyz uz tak dej BILOU ta tedka leti a bude vic paradni nez modra popripade jestli budes chtit metlu tak CAPUCINO a nebo svetlonce modrou metlu a to pod oznaceni DENIM ;) ta rapidu taky slusi ;)

 

  ale pokud nechces priplacet,..... BILA bude luxusni ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím,že barvu ti tady Lukason rozebral důkladně. Musím s ním souhlasit,ač osobně bílou moc nemusím,tak bych ji dal přednost před Pacifikem. Modrá Pacifik je dost nevýrazná a nepraktická - všechna špína a škrábance na ní bude vidět. V katalogu se tato bava dost výrazně odlišuje od skutečnosti. Tak pozor na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vím o tom,to je od srpna že, jenže to už třeba nebude akce Fresh Ambition Dynamic když tomu dají i ty měkčený plasty... :) nebo snad existuje možnost udělat objednávku teď s odloženým datem výroby? To asi ne:) jeste si chci priplatit vyhrejvani tech sportovnich sedacek:)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to udělat tak,že ti prodejce zadá do výroby po 32 týdnu.Na portále jim naskakují auta,jak se vyrábí a případně,když se vyrábí to co chceš,tak se tam doskládá.Chce si to zjistit u prodejce a jestli ta cena,co budeš mít,bude platit i potom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to jsem zvedavej..v sobotu zjistim, myslim ze ale garantovat cenu schopny nebudou to by takle mohl delat kazdej......a dik za upozorneni....ja demo jizdu ve vetsi rychlosti ani nebudu moct nikde absolvovat.... ;-)

 

edit: tady to zní šíleně ten šelest, to má asi otevřený okýnka :)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viditelně natočený v ČR (vesnice a bus-stop v samým závěru), ale podle naprosto sebevědomýho najíždění do protisměru i v nepřehledných zatáčkách šlo evidentně o jízdu na pro běžný provoz uzavřeným úseku. Samozřejmě řidič rozhodně nebyl  žádný vořezávátko (podle držení volantu i způsobu řazení) - ale to už zkušebáci bývají.

 

Zajímalo by mne, jestli to místo/trasu někdo z diváků poznal - kde se dá takto jezdit, a taky třeba použitý obutí, jeho značka, typ a rozměr - úsek viditelně místy mokrej, počasí nic moc, teplota odhadem 10-15°C a pošmourno, přitom jsem neslyšel hvízdat gumu na hranici adheze... A taky bych rád věděl, jestli ta reakce motoru na plyn jako je na videu je stejná i u sériovýho vozu z běžný produkce - protože si myslím, že motor auta z videa měl zřetelně minimálně zrychlenou reakci škrticí klapky na pohyb pedálu oproti sériovýmu nastavení.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, jezdit na hraně jde kdekoliv a s čímkoliv - ale neviděl jsem tam ani kolo v protisměru, přitom to nebyla žádná okreska, ale viditelně "jednička" nebo hooodně dobře udržovaná "dvojka" silnice. A když si povšimneš zvuku motoru a reakce otáčkoměru při podřazování s meziplynem, tak to rozhodně na sériovej soft nevypadá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

post-6633-0-04868000-1368186525_thumb.jp post-6633-0-94530800-1368302092_thumb.jp

Povšiměnte si té červeně lakované lišty na palubce. V ETCE je tento dvoudílný set lišt vyobrazen, ale zatím není veden jako ND. Doufám, že brzo bude nějaká stříbrná lišta jako příslušenství.

Mj. čínský RAPID (má ale trochu jiný tvar přístrojovky) tu lištu má.....

post-6633-0-81119400-1368187110_thumb.jp

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar, tak jsem byl dnes na kafi u svýho prodejce a taky si pujcit raprda...no měli tam freshku 1.2 64kw...vicemene jsem byl velmi mile
prekvapen (a to chci 77kw sestikvalt)...tahne to pekne, nerovnosti taky tlumí pěkně podle mě....jen ta kuze na volantu wtf? To ševelení nad 120kmh taky nic moc ale nic extra co by vadilo (v tour trumf 1 mi to přišlo horší po tom co tam dali zrcadla z fabky), taky mi přišlo že ty pedály jsou nějak vpravo.., jsem musel sedět našikmo:) ale za ty prachy je to fakt kus auta a toho msíta vzadu jsem nepobíral:) o barvě co sem
řešil výš mám asi jasno..žádná bíla ..... předváděčka měla zelenou Rallye a hned jsme si ji zamilovali:) Ted ta horsi vec...cekaci doba 3 mesice:( o změnách v 32. týdnu věděl...kdybych to
objednal v druhý půlce května tak by ta výroba na srpen asi vyšla (je tam eště v létě dvoutýdenní celozávodní dovolená)...ale rozhodně se na
to nejde spolehát, zákazník co objednával ke konci dubna má předpoklad 28kt.  No a v tom srpnu se asi hne s cenou směr nahoru nebo se obere ta
výbava do tý doby....taky od 32. týdne mají být v nabídce xenony......ale i bez těch vylepšení by to byla dobrá koupě....tak příští tejden asi objednávám :) Sleva prodejce 25K, případně škofin dalších 20K, 5 let záruka/100.000km od prodejce plus koberečky a povinná výbava.....

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už radši fakt normální úvěr a káru koupit "za hotový", člověk aspoň ví hned, kolik ho to stojí - vzít auto na lízačku jako soukromá osoba NIKDY!!! To udělal známej kdysi s filckou kombi a pak se straaaašně divil, o kolik tu "cenu už od" ve finále přeplatil... Na lízák bych přistoupil jedině jako subjekt schopnej to odepsat do investic - jinak je o finanční sebevražda, obzvlášť když se na autě ještě něco stane - uživatel platí servis na něčem, co je vlastně majetek jinýho subjektu a ten se ještě může dožadovat přesný volby způsobu údržby atd - ne, díky, nemám zájem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes už všechny leasingovky poskytují pro soukromé osoby i pro firmy úvěry. Fin. leasing už není daňově zvýhodněn, takže se od něj ustupuje, naopak je asi 40% firemních aut financováno operativním leasingem (pronájem) se službami. Jinak je potřeba si ohlídat i pojistky, na tëch se dá prodělat taky dost. Pracoval jsem v leasingovce a klidně vám poradím, pokud by byl zájem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...