Farnell Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 A musel by si dorobit elektriku, 12V ma spatne vedenie plynov a to 6V nema. Jses si tim jistej? ja si naopak myslim ze 6V ma zpetne vedeni plynu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Většinou se vyplatí auto prodat a koupit jiné. To platí v 99,9 % Je tam mraky rozdílnejch věcí tudíž časově a finančně velmi náročné. Nedoporučuju ti se do toho pouštět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Většinou se vyplatí auto prodat a koupit jiné. To platí v 99,9 % Je tam mraky rozdílnejch věcí tudíž časově a finančně velmi náročné. Nedoporučuju ti se do toho pouštět preto sa potrebujem poradit s niekym...ale ked berem do uvahy ze to je skoro ten isty motor tak nemalo by nastat nejaky problem....ak kabelaz ostane stejna samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 teraz hlavne oprav to co mas a potom uvazuj co dalej. ale riesil by som to vymenou auta to bude asi ta najlepsia volba a najlacnejsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) teraz hlavne oprav to co mas a potom uvazuj co dalej. ale riesil by som to vymenou auta to bude asi ta najlepsia volba a najlacnejsia no vcera mi zo servisu ani radsej nevolali co to bude stat hladam rozne alternativy.... aspon si spravim rozhlad a nebudem investovat do niecoho co sa mi neoplatiii AUTO zmenit ani za svet...to sa uz vobec neoplatiii Editováno: 4. Březen 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 treba zistit co vlastne tomu motoru je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 treba zistit co vlastne tomu motoru je. no viem len jedno do 5000sk to nebude.....a do 10000Sk tiez nie to som im neodsuhlasil a neodsuhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tusis spravne do 5litrov to nebude. tak mas moznost to dat spravit nejakemu garazistovi alebo znamemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tusis spravne do 5litrov to nebude. tak mas moznost to dat spravit nejakemu garazistovi alebo znamemu. najviac ma stve ze idem od zajtra na tyzden mimo domova a nebudem pri aute.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 viděl jsem motory 12V za 10 tis. korun. líbí se mi příspěvky: výměnu ti nedoporučuji ale on se ptal na problematiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 viděl jsem motory 12V za 10 tis. korun.líbí se mi příspěvky: výměnu ti nedoporučuji ale on se ptal na problematiku si to vystihol som vyuceny mechanik strojov a zariadeny a po technickej stranke by som nevidel asi ziaden problem, a v elektrike sa moc dobre nevyznam...nehovoriiim, ze by som to robil sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 ahpjh mam dotaz mam fabii 1,2 htp slo by legalne vymenit motor za silnejsi?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Šlo. Jde všechno. Ale je to celkem složitý. Musel bys to udělat jako přestavbu, ale jen výměnou motoru to asi nezkončí. Musel bys předělat brzdy a možná i podvozek-tlumiče. Zeptej se šmouli, ten tam myslím napasoval 1.8 T v benzínu z Oktavie I RS. Ale lepší je koupit si silnější motor a pak to nachipovat. Editováno: 19. Září 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 výměna motoru je možná, ale předěloávat HTp není moc smysluplný (cena dílů + pokud to nezvládneš sám tak cena práce + to že to těžko budeš mít legální cestou + to že se toho auta pak budeš horko těžko zbavovat)...jináč bys musel vyměnit: poloosy, spojku, převodovku, motor, brzdy, komplet podvozek , výfukovou sestavu a ŘJ - snad jsem nic nezapoměl Myslím že mnohem lepší je prodat HTp a koupit si skrátka silnější auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Jj, přesně to sem psal. Kopit silnější motor-auto a pak to ještě chipnout. Vejfuk by v ceně tý přestavby byla ta nejmenší položka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 tohle už se tady řešilo mockrát - finančně je to neúnosné a Škodovka tuto přestavbu nepovoluje, takže se to pak nedá legalizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Wittmann: legalizovat dá, ale není to jen tak (viz Šmoula) - přihlášení s přestavbou řešit za hranicema a pak opět už na papírech s novým motorem přihlásit u nás...ale že by se mi chtělo zápasit s "papírovým čertem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Nejednodušší je fakt koupit už silnej motor a chipnout to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 leda sehnat bouračku se silnějším motorem na papírech a postavit to na kastli tvího auta, to pak jde (v praxi přehodit motor, brzdy atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tadino Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Ahojte, idem sa pustiť do mojej fabie ktorú mi prenechal otec, i keď je momentálne nepojazdná. Má nabehane čosi cez 170tis. Km. Lenže problém je v tom že sa zadrela, chcem sa opýtať mám tam motor 1.4Mpi 50KW , musí tam ísť presne ten istý typ motora? Niekde som počul že dokonca aj kód motora musí byť rovnaký, ale to nechápem. Oplatí sa vôbec puštať do toho? Kde by sa dal zohnať kvalitný motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Tak nato ti odpoviem presne nedavno som menil motor vsetky mpi 50kw su v podstate rovnake a budu ti pasovat jedna sa o kody AME AQW a ATZ. Kvalitny motor treba hladat urcite su ja som kupil nakoniec v cechach motor si treba vyskusat este na aute inak by som nekupoval . Ak to nevies posudit tak daj to niekomu co sa v tom vyzna . Cena u nas 300- 500€ a u susedov 200-400€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.