pavlik.0071 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Klici kde teda je nejlepsi shanet sound system FL.ted kdyz procitam toto tema ono to neni jenom o tapec,zesilovac repraky...aby to zase nevyslo na peknou raketu...kde vy jste to shaneli a co tedy je vse potreba?dekuji za odpoved:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Já si veškeré komponenty (cca 30 tis) pořídil na Prohifi... http://www.prohifi.cz/ Ještě mě čeká jeden zesík (třetí) a ovály do plata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Tak chtěl bych otevřít toto téma s otázkou, co všechno je třeba udělat pro instalaci Sound Systemu. Mám OII MR2005, Columbus teď jsem sehnal tapecy,12repro a zesilovač. Zapojit si to nechám, ale nějakou tu přípravu bych asi zvládl, co je třeba rozebrat a předělat (kromě tahání kablíků - to dělat nebudu). Zesilovač se dává pod sedačku? Kabely vedou od rádia kudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohayo Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Ahoj kluci,pokud by jste chtěl mrknout na nějaké instalačky co dělám já, popřípadě koupit nějakej ten raprák, tak mrkněte sem: http://www.audioauto.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Ahoj, já mám originální soundsystem. Auto jsem koupil nedávno a ted jsem našel tyto chyby. Netušíte někdo čím to je? Address 47: Sound System Labels: 1Z0-035-456.lbl Control Module Part Number: 1Z0 035 456 HW: 532 226 800 Component and/or Version: SK35-DSP 4 1000 Software Coding: 0000000101 Work Shop Code: WSC 73430 790 00000 VCID: F2E14411EDB4809 2 Faults Found: 00419 - Left Front DSP Midrange Speaker (R103) 011 - Open Circuit Freeze Frame: Fault Status: 01101011 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 5 Time Indication: 0 00420 - Right Front DSP Midrange Speaker (R104) 011 - Open Circuit Freeze Frame: Fault Status: 01101011 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 5 Time Indication: 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Nevíte někdo, jaké mají číslo zadní repráky ze Sound Systému v Octavii II FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 1Z0 035 411L basy 42 W 1Z0 035 411J 25W nebo K 20W středy klička s výškovým: 1Z0 839 222 B a druhá strana: 1Z0 839 221 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Ahoj, může mi někdo říct, jaké je správné nakódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 0000000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Ahojte nevíte někdo číslo dílu kabelového svazku pro FL sound systém? nemohu to v ETCE najít Díky Editováno: 26. leden 2014, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 rozdíl je v zesilovači a zapojení repráků u FL jsou v předních dveřích vedené repráky extra každy, takže 3x2 dráty, zadní 2x2 u předfaceliftu je to u předních 2x2 a zadek 2x2, FL má díky tomu trošku lepší zvuk oproti předFL a teď mě tak napadá, jak kvaki řeší problém s tím, že nemá SS v menu columbusu, jestli to neni tím, že tam dal předFL zesilovač, Columbus a Bolero jsou stavěný na FL zesík, jen RNS 510 se dávala s předFL zesíkem Dneska jsem se byl dívat na jeden sound systém FL MR2009 a byly do předních dveří tažené kabely 2x2, repra basové 2ohmy, středové a výškové 4ohmové zesilovač tem menší stříbrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrous.petr Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 mám problém koupil jsem RS a bylo v něm nějaký obyčejný radio a hrály jen zadní repráky, myslel jsem si že to bude tím radiem, tak jsem koupil originál bolero a problém stále je. Auto jsem zavezl do škodovky a tam mě řekli že mi je svazek od sound systemu k rádiu přeskřípanej, že oprava by stála 8 tis. neznáte nějakou jinou možnost kde ten svazek sehnat levnější? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Kabely všeobecně jsou problém. Jedině koukat po vrakovištích a bazarech, nebo to určitě bude umět dodělat Ferda25 (Strakonice), Rolbař nebo Milhausek (ty nevím odkud jsou), zkus jim poslat SZ a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 0000000001 hoj vidim tvoje kodovani a tak jsem schvalne mrkl na svoje a ja mam konec 101 co stim?mam to nechat prekodovat? Address 47: Sound System Labels: 1Z0-035-456.lbl Part No SW: 1Z0 035 456 HW: 532 226 800 Component: SK35-DSP 4 1000 Revision: 4 Serial number: 00042121 Coding: 0000000101 Shop #: WSC 73430 790 00000 VCID: F2EF61A5ED9F23A413-80A7 No fault code found. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Ahojte, chytil jsem se montáže sound systemu, mám kompletní sadu z FL, akorát potřebuji radu, kudy jse tažený hlavní svazek kabelu od zesilovače k rádiu? díky moc za info, ale prosím jen opravdu podle originálu, žádné "myslím si že" a jiné babské rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Já to mám za sebou, vedeš to pod levým prahem, u A sloupku nahoru za palubovku, v polubovce je tunel pro kabely, tam to hodíš za rádio a pokračuješ palubovkou k spolujezdci a pak do dveří předních a zadních zase prahem... palubka musí dolů, nejde to protáhnout, je tam tak málo místa, že to tam nejde strčit... PS: ten tunel je na fotkách za tím stříbrným horním rámem,...snad jsem ti pomohl a neodradil tě Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Ahojky, každopádně díky moc. Ale to jsem si právě myslel že to půjde levým prahem, ale toho kabelu mi hodně nadbývá právě u levého prahu když pak jde nahoru k levým dveřím, mě právě příjde jako by originál šel ke středovému tunelu a někde za rádiem nahoru do té stříbrné výstuhy.. PS: palubovku už mám dole nemáš nějaké bližší foto právě té levé strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jenom takhle jsem našel... Do středového tunelu to jít nemůže, není pro to žádný průchod od zesilovače a ani bys tam nedal jinak ten držák zesilovače, resp. držák tam jde jen jedním způsobem a do něho ten zesík taky jde jen jedním způsobem a konektor jde směrem ke dveřím... prostě to je tak, jak jsem psal zesík - levý práh - nahoru pod palubku - kabelová lávka - část za rádio a zbytek dál na spolujezdcovu stranu- zase dolů pod práh... zbytek do dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 OK děkuji, zítra no to vlítnu a zkusím to ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Tak jsem na to koukal a pořád mi to nevycházelo, kabelový svazek má origo plastové příchytky a nikde nepasovaly, tak jsem nakonec vyndal i plynový pedál a nadzvedl celý koberec a našel jsem kudy kabeláž má originál vézt byly tam přesně pasující šrouby na ony příchytky.. proto opravuji Stringyho, že kabeláž nevede kolem levého prahu ale od zesilovače kolem plastových výdechů pod kobercem ke středovému tunelu kde pak vedou za palubku nahoru do tunelu za palubkou kde se rozdvojují nalevo a napravo ke dveřím... viz foto Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Takže ti to vede od zesíku pod podlahou za climatronic? Já to s Ferdou tahal tak jak jsem to psal a kabely vyšly taky. Tak hlavně že to bude hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Přesně tak, padlo to tam jak ulité prostě jak z fabriky, i délka kabelů byla přesná.. teď jen aby to hrálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 tak to nám se to povedlo hodit kolem, hlavně ať slouží ty máš předFace nebo už Face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Mám už Face už to mám natáhnuté až ke sloupkům a napinované. Ještě kde máš napojené napájení? Do pojistkové skříně nebo někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak to opravdu nevím, kam to Ferda25 napojoval, napiš mu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.