Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Jo, to souhlasim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Aj mne sa najviac páči predfaceliftový 4-ramenný kožený. Nejako najviac zachováva dizajn zvyšku interiéru. Tie súčastné volanty sú také, proste na nich trochu vidno, že tam originál nepatria. Že boli navrhnuté pre iné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Podle mě je zase nejlepší třiramený volant s hladkou kůži...s "perforovanou" kuži ale RS se mi moc nelibí...ať už vzhledově nebo z praktického hlediska...a podle obrázku z OII RS taky nevypadá vůůbec špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 No, to každopádně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bobik Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Podle mě je zase nejlepší třiramený volant s hladkou kůži...s "perforovanou" kuži ale RS se mi moc nelibí...ať už vzhledově nebo z praktického hlediska...a podle obrázku z OII RS taky nevypadá vůůbec špatně jj tu perforovanou kuzi take nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 u nas mi montovali alarm a znicili mi potah na airbagu ntak mi museli menit cely volant stalo to 15150 Sk + 250SK praca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 (editace) edit. Editováno: 1. Květen 2006, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Klidně z Octy za 6000 od někoho na fóru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Podle mě je zase nejlepší třiramený volant s hladkou kůži...s "perforovanou" kuži ale RS se mi moc nelibí...ať už vzhledově nebo z praktického hlediska...a podle obrázku z OII RS taky nevypadá vůůbec špatně jj tu perforovanou kuzi take nemusim Hmm, pravda, pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Podle mě je zase nejlepší třiramený volant s hladkou kůži...s "perforovanou" kuži ale RS se mi moc nelibí...ať už vzhledově nebo z praktického hlediska...a podle obrázku z OII RS taky nevypadá vůůbec špatně ten hladkej mám a uplně supr, ten fejsliftovej ani ten origo se mi nelíbí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jednoznacne volant z OII RS, vypada nejlepe ze vsech, super se drzi a perforace je vynikajici, pusobi takovym zrdsnujicim dojmem z hlediska pohmatu. Sice je volant i castecne neperforovany 10 hodin az 14 hodin, coz mne trochu vadi, ale jinak je vynikajici. Fakt, kdo ho nevyzkousel, tak tomu bych to pral, jizda a komfort ziska nove dimenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Hmm...to věřím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jednoznacne volant z OII RS, vypada nejlepe ze vsech, super se drzi a perforace je vynikajici, pusobi takovym zrdsnujicim dojmem z hlediska pohmatu. Sice je volant i castecne neperforovany 10 hodin az 14 hodin, coz mne trochu vadi, ale jinak je vynikajici. Fakt, kdo ho nevyzkousel, tak tomu bych to pral, jizda a komfort ziska nove dimenze. Nech toho, musis me nutit zase tahat prachy z penezenky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Hosi chcem na mojej fabujke vymenit volant za nieco ineho, elegantnejsieho paci sa mi faceliftovy volant...Podari sa mi ho tam dostat? Poprosil by som nejake napady....ak ste nieco postrehly a tak. Chcem sa popytat na pripadne problemy ktore mozu nastat pri montazi noveho volantu napr. ci sa nestane nieco s bagom a tak? Moj volant: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jedině OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jedině FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 mohu ti nábídnout faceliftový volant, válí se mi doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jedine OII RS podruhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Co to obnáší a na kolik to vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 OII RS po treti...tento volant se mi libi uplne nejvic...na kolik penez asi vyjde? Myslim,ze Mates ho ma? a dalsi asi taky... volant z FRS se mi teda nelibi...nevim proc, ale pripada mi strasne stary... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) to by mi taky zajímalo, na kolik vyjde ten volant z OII RS...taky bych ho chtěl Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Pocitej tak kolem 5500 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Pocitej tak kolem 5500 kc. S bagem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.