Jeff Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 MELLO> S bagem. Jeden obcasny clen fora ho ma k prodeji za 5900 a z Dynamic peketu tusim za 5500, kde rozdil je akorat v tom, ze nema perforovanou kuzi a chybi plaketka RS. Nebudu mu tu ale delat reklamu, takze kdyztak pres SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 já pořídil za slušnou cenu 4K, ale už se tady neobjevil a tenkrát jich bylo i více a nikdo moc nechtěl, jinak poslední možnost http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Já mám taky OII RS a jsem maximalně spokojený http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=49155 Editováno: 12. Prosinec 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Proč u toho odkazu píšou, že je to pro FI až od MR06? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 jde pro každou Fabku, jen před MR06 musíš sáhnout do konektoru bagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 jde pro každou Fabku, jen před MR06 musíš sáhnout do konektoru bagu a co si vy, Kefalin, predstavujete pod pojmom "sáhnout" ?? nejako prerobit, vymenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 kodemi: bezva volant a ten plnohodnotný US airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) a co si vy, Kefalin, predstavujete pod pojmom "sáhnout" ??nejako prerobit, vymenit ? Tak tam je jenom jeden malej svazek kabliku. A airbag má pořád stejný konektor tak neni problém svazecky prohodit. Já jsem to musel taky udělat a neni natom nic tezkeho to by prohodilo i petilety dite. Vyjde to kolem tech 5000, ale je to dobra ivestice. Já osobně nesnáším ty gumový volanty. Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak ja som ďalši čo by išiel do toho OII RS volantu.... určite je nadherny... a chcel by som ho no ale tento rok už je prasatko praaazdne... možno na jar.. ... dufam že bude ešte k dispozicii.. inak je fakt :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 stenly: k sehnani bude ještě dlouho jako třiramenak z OIRS,FRS . Dokonce de sehnat lahudka z VW kde je koženej se dřevem jen se změní znak na bagu škoda jesi de sehant a když ne tak celej bag ale stoji to za to mit tenhle volant :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 stenly: k sehnani bude ještě dlouho jako třiramenak z OIRS,FRS . Dokonce de sehnat lahudka z VW kde je koženej se dřevem jen se změní znak na bagu škoda jesi de sehant a když ne tak celej bag ale stoji to za to mit tenhle volant :-P Ja si myslim že mne bude stačiť až nad mieru tem klasicky z OIIRS... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 stenly: jasně, stejně by to bylo divný mit polodřevěnej volant když neni nic dřevěnýho v interieru jako listy atd :-) A ty miloušácký lepky tam dávat to fakt ee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Pár fotek a popiska k přepojení Airbagu volantového. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 volant z FRS, nevim jak jsou na tom rozměrově obě RSa, ale ten z O IIRS mi přijde větší... ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Orsag Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jj myslim, ze volant z octavky je o 1 palec vetsi. Kamos ho proto daval do juniora bez posilovaca aby se mu lip tocilo Jeste dotaz, jsem schopnej napasovat MF volant z OC II do fabky clasik 2002? Jde mi o tisicihran, elektriku si prekopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 volant z FRS,nevim jak jsou na tom rozměrově obě RSa, ale ten z O IIRS mi přijde větší... ne? ee, fabia I face, fabia II a oct II maju rovnaky volant, len konektor airbagu je iny u starsich < mr2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 když opomenu rs volanty jako celek. a poroznám jen rozdíl předfacelift a faceliftový volant z fábie jsem 100% pro ten před feceliftový. přijde mě propracovanější a ne jen odlitek v pěny jako u MR05 a dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jj myslim, ze volant z octavky je o 1 palec vetsi. Kamos ho proto daval do juniora bez posilovaca aby se mu lip tocilo Jeste dotaz, jsem schopnej napasovat MF volant z OC II do fabky clasik 2002? Jde mi o tisicihran, elektriku si prekopu MF volant z O2 pasuje bez úprav na fábku. Airbag je stejnej s bagem fabia facelift. Zapojení elektriky je už jiná a složitější věc. Ale mě od soboty funguje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 MF volant z O2 pasuje bez úprav na fábku. Airbag je stejnej s bagem fabia facelift.Zapojení elektriky je už jiná a složitější věc. Ale mě od soboty funguje!!! pěkná práce , takže bude k mání podvolantový modul fábia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Žádný podvolantový modul tam nemám. A navíc nemám škodovácký rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Žádný podvolantový modul tam nemám. A navíc nemám škodovácký rádio. tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 nevim jestli to chápu dobře, ale když mám fábku 2001 tak mi tam ten volant z OIIRS pujde nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No jak sem to pochopil já, tak rozměrově jo, ale jen airbag má jiný konektor, respktive jinak zapojené piny, ale prý se to dá snadno přepinovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Zdravím, nechce se mi kvůli tomu zakládat nové téma tak píšu sem..mám fabii předface a sehnaný kožený volant i bag na face, nicméně to nedokážu sám nasadit ve smyslu úpravy výše zmíněných konektorů. Chtěl sem se zeptat, jestli by to někdo za patřičný obolos nebyl ochoten provést...přijet kamkolivěk samozřejmě np...díky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.