Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tlačítko, konektor do něho, 4piny do konektoru, 1 pin do jednotky abs, kabel od jednotky abs do tlačítka, nakodovat abs.. hotovo..

Ahoj nejsi z prahy?

Ahoj nejsi z prahy?

Senožaty u Humpolce.. z Prahy dohodíš kamenem...

Senožaty u Humpolce.. z Prahy dohodíš kamenem...

Dodělal by jsi mi to?mám Octavia 2 Kombi ESP 2.0 TDI

a co je HHC?

Půjde dodělat TPM u jednotky 1K0 614 517 AE ? Díky

mělo by jít...

• 3 týdny později...

Prosím o radu zda na konektrou u ABS/ESP Part No SW: 1K0 907 379 AC HW: 1K0 907 379 AC Component: ESP FRONT MK60

je zapojení na PINU 27 děkuji za odpověd.Viz foto?

post-10388-1268557319,5775_thumb.jpg

ano

Prosím o popis vypinače jak je zapojení moc děkuji popis pinů

Z tlacitka musi jit 4 draty  pozice 2 =  kostra

pozice 3=  58d ( osvetleni tlacitka)

Pozice 4=  15a - napajeni

pozice 6 =  do jednotky ABS

Ted se divam na schema co mam ja a tam mi jde drat do ABS na pozici 41 ale jtfcobra ma ve schematu pozici 27. Tak a ted teda kam to ma jit??

Jtfcobra ma ESP a ja jen ASR - muze byt rozdil v tom?? Ale ve schematu mam napsano "ridici jednotka ABS s EDS a ASR/ESP " 

pin 7

Muzete mi nekdo zaslat schema.Mam ESP/ABS abych vedel jak to zapojit

takze to neni pin 27?nebo je?

Muj meil jtf@volny.cz

To take nejak nechapu, co znamena ten pin 7 ???

proste u tebe je to PIN 7, ty nemáš 47 polovou svorkovnici jak uvadi jtfcobra!!! ty máš pouze 26pin a tam je to PIN7!!!

• 1 měsíc později...

Otazka na ty, kteri si funkci TPM dodelavali - tahli jste drat do ABS pod steracovou stenou u origo svazku, nebo kudma jste se dostali dratem k ABS???

já TPM tahám před spolujezdcem nad topením

já zase kolem svazku pod topením okolo ABS, ale u FL tak jak píše Vaša, tam se nedá totiž jinak projít

• 8 měsíců později...
  • 6 měsíců později...

Ahoj vsem, mam jenom kontrolni dotaz. Montuji kamosovi TMP do MR 08 TDI s DPF, ABS i ESP. Predpokladam ze z tlacitka se to taha do abs na pin 27. Je to spravne. Dik za odpoved.

drát se zapojuje dle verze RJ ABS, v MR jsou min. 3 možnosti zapojení ESP

Muzu ti teda zitra cinknout zatim vym jenom vin...

• 10 měsíců později...

Chtel bych poprosit o radu s kodovanim TPM u ABS/ESP jednotky s oznacenim 1K0 907 379 AN Component: ESP MK60EC1 H45 0107 a kodovani ma 113B201C092400FD881004EA902000412800. Nezobrazuje se mi totiz moznost zaskrtnout ve VCDS polozku TPM.

edit: "VYRESENO" stahl jsem nove labely do programu a polozka pro TPM uz tam je.

Kdyby nekdo nekdy treba potreboval, tak u me to bylo kodovani misto 28 na konci kodu 2C (byte 16)

Zapojeni trech kabliku jsem udelal paralelne k tlacitku ESP (2x pro osvetleni a 1x kostra) - barevne znaceni kabliku u dokoupeneho komponentu se shodovalo a pak uz jen protahnout do motoru k jednotce ABS kde se napinovala pozice 35 (plati pro jednotku s oznacenim MK60EC1 a 47polovej konektor)

post-51548-0-81478400-1340864672_thumb.j

Upraveno od OctaviaLUB

• 2 týdny později...

Co je potřeba všechno vykuchat abych dostal vodič k jednotce ABS? Díky.

Zalezi kudy to chces tahnout, ale asi je nejednodussi stranou u spolujezdce (nekdo muze mit lepsi trasu, ale ja to delal tudy).

Jelikoz asi nebudes mit dostatecne dlouhy kabliky u ESP tlacitka a navic jsou svazky vetsinou chycene svorkama, tak budes muset vycvaknout ramecek kolem radia a pak demontovat panel climatronicu/climaticu. Potom odsroubovat spodni cast palubovky u spolujezdce s odkladaci schrankou ... pozor na konektory svetla a vypinace airbagu.

V motorovem prostoru odehnout kus tesneni u plastu u steracu a tento plast nadzvednout, aby jsi se dostal k pruchodce. Pruchodku jsem si propichnul a z venku dovnitr jsem si pruchodkou protahl pruzinovej drat a pomoci neho jsem opatrne vytahl kablik.

Upraveno od OctaviaLUB

• 6 měsíců později...

chalani vie mi niekto s istotou povedať či ide TPM dorobiť do tohoto auta

post-51372-0-25151900-1357808431_thumb.p

post-51372-0-51425000-1357808454_thumb.p

2

post-51372-0-59192500-1357808517_thumb.p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.