Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec,potřeboval bych vědět,který drát je +/- v předních dveřích O1.U řidiče je barva drátů k repro:modrobílý a hnědobílý,a u spolujezdce je červený a červenohnědý,a já vůbec nevím,který je plus,a který mínus.Nevíte někdo prosím prosím?

Zdarec,potřeboval bych vědět,který drát je +/- v předních dveřích O1.U řidiče je barva drátů k repro:modrobílý a hnědobílý,a u spolujezdce je červený a červenohnědý,a já vůbec nevím,který je plus,a který mínus.Nevíte někdo prosím prosím?
podle mě je ten s hnedym minus chlapce
  • Autor
podle mě je ten s hnedym minus chlapce

A jsi si jistý?

...jestli nemáš jistotu...propípnout měřákem...pokud není tak pomocí žárovky...piny zjistíš zde...

post-845-1263056887_thumb.jpg

• Autor
...jestli nemáš jistotu...propípnout měřákem...pokud není tak pomocí žárovky...piny zjistíš zde...

Měřák se najde,ale jak to změřit?

..pokud ho máš s akustickým signálem tak při propojení kabelu se ti ozve pípnutí a tzn. že máš příslušný kabel a jeho polaritu si vyhledáš v tom schematu.Hrot sondy dáš na třeba plusový pin a zkoušíš kabely u reproduktoru...na kterém se ti ozve signál...je plusový...a opačně... ;)

• Autor
..pokud ho máš s akustickým signálem tak při propojení kabelu se ti ozve pípnutí a tzn. že máš příslušný kabel a jeho polaritu si vyhledáš v tom schematu.Hrot sondy dáš na třeba plusový pin a zkoušíš kabely u reproduktoru...na kterém se ti ozve signál...je plusový...a opačně... ;)

Jasný,to chápu,a nedá se to nějak udělat,abych nemusel vytahovat radio?Nechci ho nějak dojebat,nebo odřít,apod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.