Standis Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Míro objednávali jsme je s mpavlikem a jsou to jen 200 kč, tak proč to nerisknout a to nepoberou jako vůbec?? tak tam dát ještě silnější?? přinejhorším je hodím bratránkovi na fokuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Prvně to odskočilo kousek a teď jak to je delší dobu tak skoro vůbec. Chtělo by to ty červené, modré jsou taky na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 a jaký jsi objednával?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 SZ 8020.20x32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 to woody: a silnejsie vzpery by nepomohli? (myslim na FI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ale já mám FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) Podle mě je to na nic, pokud to funguje jen sem tam zima/teplo. Škoda že není výrobce co by vyráběl už nějak upravené pl.vzpěry které by odskakovali sami. Nevíte jak je to řešené u aut které to mají už z výroby? Editováno: 4. Únor 2010, autor: Escrito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 pak jestli by nepomohlo koupit silnější vzpěry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Nepomohlo, bo jak dáš silnější tak ti to po otevření na doraz jebne do bantu , já koupil uplně obyč a jsou na prd. V obchodě mi říkali, že jsou i vzpěry s dojezdem, tzn že ke konci spomalí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Pokud chcete silnější vzpěry tak www.gorcak.cz Na vzpěře je napsám tlak v N (Newtonech) Když p. Gorčákovi napíšeš, že chceš tlak třeba o 200N vyšší tak ti to tak udělá. Mě upravoval délku vzpěr a dal na nižší mnou pořadovanou sílu Mám je na otvírání přední kapoty O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 tak pak už jen zkusit sehnat silnější pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 No u té FIC bych řek, že tam bude hodně velkej sklon a nepude to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Standis: zelené originál SZ 8010.20x032 Napster050: auto je v teplé garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Hmm tak žeby mal combik o tolko ťažšie dvere že to tie vpery nevytlačia ? Ked mam zmrznute vzpery tak mi ten kufor ostane stať asi v polovici, ale ked je aspon trošku zohriate tak to ide pekne. Možno by bolo dobre skusiť tie modre na kombik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Pokud se nepletu, tak zadni dvere by mely bejt stejny, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Nevím jak u FII ale u FI jsou jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Teď tu by u mně Big_Dane pro pérka na FII, namontil jsem je a funguje to nádherně. Při poravnání dveří FI a FII jsou ty moje tak jednou větší, se ani nedivím, že to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Má to někdo namontované na FIIC? Jak to funguje? Zajímalo by mě jestli by pomohlo vyměnit vzpěry. Editováno: 6. Únor 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak já už mám tuto vychytávku na autě taky díky Woodymu...a moc děkuju...je to parádička...hlavně jak lidi u obchodů nechápou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Nemachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Prave jsem se vratil od Woodyho. Jsem take HRDYM MAJITELEM.... Prace na 5 min. A parada!!!!!!!!!! Naprosta vychytavka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Kurva mě to na "C" nemaká. Jay Kay to je paráda. Editováno: 6. Únor 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Jak je stará? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Woody:13.2. končí záruka. Jinak je v teplé garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak to by vzpěry měli být OK, jedině zkusit obědnat modré silnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.