miwal Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Nevím v pružinach to asi neni odskok je dobrej, ale plynovky jsou asi v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Prave jsem se vratil od Woodyho. Jsem take HRDYM MAJITELEM.... Prace na 5 min. A parada!!!!!!!!!! Naprosta vychytavka. Pekny to mas... cos nakonec objednal za ty pruziny??? Zeleny nebo modry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 On nic to já si objednal na svojí FI a nefachalo to, tak jsem mu to prodal. Byly to modré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 ty jo taky bych si nechal libit ale mam F1 combi a podle zdejsich reakci je to spatenka ( doufam ze to nekdo odladi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) On nic to já si objednal na svojí FI a nefachalo to, tak jsem mu to prodal. Byly to modré Jak velký je rozdíl, zelená vs modrá. Editováno: 6. Únor 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Modrá je silnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Modrá je silnější a taky delší Do F1 se modrá nedá vsadit Je moc dlouhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Tomu rozumím, ale neni taky delší.O kolik?l Editováno: 6. Únor 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Modrá je silnější a taky delší Do F1 se modrá nedá vsadit Je moc dlouhá. omyl, záleží jaký pořídíš, pokud pořídíš 20x032 jako zelený tak tam jdou, jen jsou stále slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juzny Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Supr věc,hlavně teď v zimě .Má někdo zkušenost jak to funguje na O2 s křídlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 omyl, záleží jaký pořídíš, pokud pořídíš 20x032 jako zelený tak tam jdou, jen jsou stále slabý Jo to máš asi pravdu neuvědomil jsem si ,že už pí Nesvadbová ví,které kam patří a když jsem řekl,že na O II tak proto mi dala delší. A ty jsi zkoušel ty kratší modré na F 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak sem se díval a FII a FIIC mají jiný zadní dveře. Měl jsem zato, že sou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Jo to máš asi pravdu neuvědomil jsem si ,že už pí Nesvadbová ví,které kam patří a když jsem řekl,že na O II tak proto mi dala delší.A ty jsi zkoušel ty kratší modré na F 1 ? tak na Oll přijdou delší zkoušel je Woody na FlC a jsou moc slabý, chtělo by to silnější, ještě mají v nabídce červený a nejsilnější žlutý, tak asi ještě vyzkoušíme zbylý vyrianty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Asi zkusim objednat modry se stejnou delkou.. JUZNY: na Octavia foru to resi taky a nekdo si dal stejnou delku, ale CERVENE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Teď jsem se domluvil se Standisem, on má modré, tak je zítra vyzkoušíme, mé zelené jsou na FIIC slabé. Vyčkejte výsledek se dozvíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 miwal: Tak sup sup at mas klidne spani. Doufam ze ses nekoukal celou noc na moje video....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Panove, stale nikdo nic s R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 miwal: Tak sup sup at mas klidne spani. Doufam ze ses nekoukal celou noc na moje video....? To víš že jsem na to zase civěl. Jen se modlím, aby modrá stačila. Ještě jsem kontaktoval Nesvadbovou aby poradila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Myslite, ze by se s tou pani dalo domluvit nejake testovani co na ktery typ sedi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Miwal: posli mi SZ s cislem, stavil bych se pro ne dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Myslím, že p. Nesvadbová bude mít za chvilku z nás noční můry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Anebo prémie z nárustu prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Standis a Woody: sleduju vas hosi a drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Místo abys nám držel palce, tak radši přispěj na muj účet . Číslo učtu přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Woody: uz trosku offtopicujeme ale autootevreni bych rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.