Crake Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Myslite, ze by se s tou pani dalo domluvit nejake testovani co na ktery typ sedi? Obavam se ze ne. Vsechny pruziny objednava z germanie a proto i tak dlouho trva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Standis/Miwal: ktere ted zkousite? Modre se stejnym objednacim cislem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Pokud jsem to dobre pochopil, tak ty samy, ale silnejsi. Otestuju s nima ty zeleny, co miwalovi nesli na FIIC. Ty tam mas jaky a jak ti fungujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Mam zelene a ty mi fungovali jen za tepla... Ted je to kaputo... Asi pujdu do modrych - tedy uvidime s cim prijde Standis/Miwal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Tak to si me nepotesil...no uvidime odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 takže modré 20x032 na FIC nejdou, tak jsem dneska objednal červené silnější mají 1612N a pokud nepůjdou ani tyto je ještě poslední možnost a to nejsilnější žluté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Stando, jak nepujdou červené, tak žluté taky ne, ty nejsou o moc silnější. Kdy ti je dodaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Kolik máte u FII a FIIC volného prostoru na tyčce vzpěry v zavřeném stavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Stando, jak nepujdou červené, tak žluté taky ne, ty nejsou o moc silnější. Kdy ti je dodaji? Míro myslel jsem, že když nepůjdou zvednout dveře s červenýma. bohužel až příští týden, nemají je na skladu. nebo myslíš, že mám vzít rovnou žlutý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ona ta zima "nam" moc tomto testovani asi nepomuze spise naopak mrcha jedna ten plyn rad teplicko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Stando fakt nevim. Ale červené jsou 2x silnější než modré, rozdíl mezi červenyma a žlutýma je minimalni. Tak si myslím, že je to vcelku jedno. Jen je otazka co na to ty vzpěry, jak ta pružina bude tlačit na ten plastik aby ho nerozlámala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) takže modré 20x032 na FIC nejdou, tak jsem dneska objednal červené silnější mají 1612Na pokud nepůjdou ani tyto je ještě poslední možnost a to nejsilnější žluté 1612 N = cca 160kg Takze zelam vasim pantom vela zdravia a dlhu zivotnost. Aby ste nakoniec vsetci neplakali, ked si kvoli takejto pikacovine vylagrujete panty, prestanu vam doliehat dvere, bude vam to cele za jazdy hrkat a prestane tesnit. Ale kedze povoli vzdy to najslabsie ohnivko v retazi, mozu to byt aj uchyty plynovych vzpier, ktore to nezvladnu... Editováno: 8. Únor 2010, autor: drag84 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ...tak jsem po precteni tohoto tematu, take sel do automatickeho otevirani dveri na Roomstru a musim rici, ze to perfekt funguje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Takže, zkoušel jsem modré je to lepší, ale v tomhle počasí to opravdu nebude fungovat, uvidím ráno až se ohřejí vzpěry,ale podle mě bych silnější nedával,při zavírání je třeba větší síly.Zatím to vzpěry v tomhle počasí nevytlačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 1612 N = cca 160kg Takze zelam vasim pantom vela zdravia a dlhu zivotnost. Aby ste nakoniec vsetci neplakali, ked si kvoli takejto pikacovine vylagrujete panty, prestanu vam doliehat dvere, bude vam to cele za jazdy hrkat a prestane tesnit. Ale kedze povoli vzdy to najslabsie ohnivko v retazi, mozu to byt aj uchyty plynovych vzpier, ktore to nezvladnu... Je fakt,že vzpěry jsou opravdu dost namáhané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ...tak jsem po precteni tohoto tematu, take sel do automatickeho otevirani dveri na Roomstru a musim rici, ze to perfekt funguje...... To tam máš nějakého černocha, né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) misubaro - a nejaky poznatky k pruzinam bys napsat nechtel (typ, tvrdost)? ze ti to funguje je hezky, ale precejenom je to tady taky o sdileni znalosti, ne? Editováno: 8. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Kolik máte u FII a FIIC volného prostoru na tyčce vzpěry v zavřeném stavu? Kdýž daš ještě podložky tak těch 32mm je akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Miwal: co mas vlastne za auto? RO nebo FIIC... kdyztak hod nejake video... Misubaro: podel se o zkusenosti - typ, barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) Crake: FIIC, nemakájí ani když to bylo do rána v teplý garáži.Mluvím o modrých. Budu muset vyměnit vzpěry, ale v tomhle počasí na to kašlu.Další zkoušky až bude teplo. Zkusím zlomit servis, ať je vymění v rámci záruky. To bude boj. Editováno: 9. Únor 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Obávám se, že marný. Dokud to funguje normálně není důvod, navíc to není závada, ale opotřebení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Tak jsme tam dali s miwalem zelený a ne a ne se zvednout, uvidim až bude teplo a případně střelim někomu s hatchbackem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ......mam jiny system.....pouzivam pritelkyni.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Kdýž daš ještě podložky tak těch 32mm je akorát. já potřebuju hlavně porovnat, jestli bude u R délka stejná jako u FIIC nebo jiná - vím kolik je prostoru u R, ale potřeboval bych to srovnat s FIIC, abych věděl, jestli koupit to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) Parametry pružin na OII funguje to v zimě vyzkoušeno délka přípustného stlačení 31,8mm délka ve volném stavu 63,5mm N/mm 21 N 666 barva zelená trn 9,5mm Editováno: 16. Únor 2010, autor: BJirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.