Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Myslite, ze by se s tou pani dalo domluvit nejake testovani co na ktery typ sedi?

Obavam se ze ne. Vsechny pruziny objednava z germanie a proto i tak dlouho trva...

Standis/Miwal: ktere ted zkousite? Modre se stejnym objednacim cislem???

Pokud jsem to dobre pochopil, tak ty samy, ale silnejsi. Otestuju s nima ty zeleny, co miwalovi nesli na FIIC. Ty tam mas jaky a jak ti fungujou?

Mam zelene a ty mi fungovali jen za tepla... Ted je to kaputo...

Asi pujdu do modrych - tedy uvidime s cim prijde Standis/Miwal...

Tak to si me nepotesil...no uvidime odpoledne ;)

takže modré 20x032 na FIC nejdou, tak jsem dneska objednal červené silnější mají 1612N

a pokud nepůjdou ani tyto je ještě poslední možnost a to nejsilnější žluté

Stando, jak nepujdou červené, tak žluté taky ne, ty nejsou o moc silnější. Kdy ti je dodaji?

Kolik máte u FII a FIIC volného prostoru na tyčce vzpěry v zavřeném stavu?

Stando, jak nepujdou červené, tak žluté taky ne, ty nejsou o moc silnější. Kdy ti je dodaji?

Míro myslel jsem, že když nepůjdou zvednout dveře s červenýma. bohužel až příští týden, nemají je na skladu.

nebo myslíš, že mám vzít rovnou žlutý??

ona ta zima "nam" moc tomto testovani asi nepomuze spise naopak mrcha jedna :( ten plyn rad teplicko..

Stando fakt nevim. Ale červené jsou 2x silnější než modré, rozdíl mezi červenyma a žlutýma je minimalni. Tak si myslím, že je to vcelku jedno. Jen je otazka co na to ty vzpěry, jak ta pružina bude tlačit na ten plastik aby ho nerozlámala :(

takže modré 20x032 na FIC nejdou, tak jsem dneska objednal červené silnější mají 1612N

a pokud nepůjdou ani tyto je ještě poslední možnost a to nejsilnější žluté

1612 N = cca 160kg

Takze zelam vasim pantom vela zdravia a dlhu zivotnost. Aby ste nakoniec vsetci neplakali, ked si kvoli takejto pikacovine vylagrujete panty, prestanu vam doliehat dvere, bude vam to cele za jazdy hrkat a prestane tesnit.

Ale kedze povoli vzdy to najslabsie ohnivko v retazi, mozu to byt aj uchyty plynovych vzpier, ktore to nezvladnu...

Upraveno od drag84

...tak jsem po precteni tohoto tematu, take sel do automatickeho otevirani dveri na Roomstru a musim rici, ze to perfekt funguje......

Takže, zkoušel jsem modré je to lepší, ale v tomhle počasí to opravdu nebude fungovat, uvidím ráno až se ohřejí vzpěry,ale podle mě bych silnější nedával,při zavírání je třeba větší síly.Zatím to vzpěry v tomhle počasí nevytlačí.

1612 N = cca 160kg

Takze zelam vasim pantom vela zdravia a dlhu zivotnost. Aby ste nakoniec vsetci neplakali, ked si kvoli takejto pikacovine vylagrujete panty, prestanu vam doliehat dvere, bude vam to cele za jazdy hrkat a prestane tesnit.

Ale kedze povoli vzdy to najslabsie ohnivko v retazi, mozu to byt aj uchyty plynovych vzpier, ktore to nezvladnu...

Je fakt,že vzpěry jsou opravdu dost namáhané.

...tak jsem po precteni tohoto tematu, take sel do automatickeho otevirani dveri na Roomstru a musim rici, ze to perfekt funguje......

To tam máš nějakého černocha, né.

misubaro - a nejaky poznatky k pruzinam bys napsat nechtel (typ, tvrdost)? ze ti to funguje je hezky, ale precejenom je to tady taky o sdileni znalosti, ne? :)

Upraveno od bojler

Kolik máte u FII a FIIC volného prostoru na tyčce vzpěry v zavřeném stavu?

Kdýž daš ještě podložky tak těch 32mm je akorát.

Miwal: co mas vlastne za auto? RO nebo FIIC... kdyztak hod nejake video...

Misubaro: podel se o zkusenosti - typ, barva?

Crake: FIIC, nemakájí ani když to bylo do rána v teplý garáži.Mluvím o modrých. Budu muset vyměnit vzpěry, ale v tomhle počasí na to kašlu.Další zkoušky až bude teplo.

Zkusím zlomit servis, ať je vymění v rámci záruky. To bude boj.

Upraveno od miwal

Obávám se, že marný. Dokud to funguje normálně není důvod, navíc to není závada, ale opotřebení.

Tak jsme tam dali s miwalem zelený a ne a ne se zvednout, uvidim až bude teplo a případně střelim někomu s hatchbackem...

:) ......mam jiny system.....pouzivam pritelkyni.... :);)lollol
Kdýž daš ještě podložky tak těch 32mm je akorát.

já potřebuju hlavně porovnat, jestli bude u R délka stejná jako u FIIC nebo jiná - vím kolik je prostoru u R, ale potřeboval bych to srovnat s FIIC, abych věděl, jestli koupit to stejný.

Parametry pružin na OII funguje to v zimě vyzkoušeno

délka přípustného stlačení 31,8mm

délka ve volném stavu 63,5mm

N/mm 21

N 666

barva zelená

trn 9,5mm

Upraveno od BJirka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.