Květen 14, 20178 r 1. Věc sou pojistky 2. Věc kabeláž-ale zě by voboje dveře? 3. Mechanika- motorky nebo stahovačky U spolujezdca okno zavřeš přez jeho ovládání?
Květen 14, 20178 r Stalo se, u řidiče to bylo jen tuhé. U spolujezdce se pokazilo to blbé silonové kolečko na které je připojený motorek. Je to na výměnu...akorát to je celé zanýtované takže pokud někdo ví, jak to z toho vytáhnout aniž bych musel odvrtávat nýty, tak sem s radami. Díky moc.
Květen 14, 20178 r silonové kolečko? Co přesně se sním stalo? Většinou v tom praskne jezdec a zamotají se lanovody - zpravidla se mění celá stahovačka, tedy včetně toho hliníkového plechu. Nýty se odvrtávají, v nějakém jiném "okenním" tématu, případně vlákně o zatékání dveřmi je to bohatě popsané. Buď to opět přinýtuješ, nebo předěláš na matky.
Květen 14, 20178 r Stalo se přesně to co jste napsal. Musím to vyměnit komplet, no...nevím jaká je cena, radši se po tom zatím nepídím, ale tipuju tak dva tři tácy...
Červen 24, 20178 r Já jsem koupil novou stahovačku bez toho plechu za 400 Kč: https://autodilyparts.cz/code/VAN[spc]WEZEL[vb]7625261?id=111755
Únor 10, 20187 r Dnes se mi take rozbilo okno u spolujezdce , zmackl sem knoflik dolu okno sjelo do pulky s doprovodem skripani a praskani a niz uz nejde , zacne jet samo zase nahoru a to sami i od horni polhy , podarilo se mi ho vytahnout jen kratkym cukanim s knoflikem, nevite kde hledat chybu ? Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.