Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,všechny zdravím.Mám octavii 1,8 20V r.v. 1997.Asi před dvěma měsíci mi odešla baterka,kterou jsem asi po dni a půl vyměnil tzn.,že auto bylo po tuto dobu bez proudu.Po výměně baterie mi auto začalo chcípat a to převážne,když otáčky padaly z 1400-1600.Byl jsem v servise na vagu a nebyl zjištěn žádný problém.Auto po týdnu a asi po 150 ujetých kilometrech přestalo chcípat samo.Teď asi dva dny zpět jsem motor trochu protočil,asi 5500 otáček a auto začlo chcípat znovu.Chtěl bych se zeptat,jestli se musí nastavovat škrtící klapka,v servise mi řekli,že u tohoto typu ne.Moc děkuju za radu.

• o 3 týdny později...
Vloženo

moje zkušenost je,že jsem v létě měl problém s dobíjením,pokaždý po nabití mi něco vycumlalo baterii,nakonec to byla upadlá kostra na motoru,takže altík nedobíjel baterku.než jsem to vyluštil tak jsem snad 10krát přes noc vyndal a nabíjel baterii,nikdy jsem nastavení klapky v týhle době nedělal.auto nechcípe,jen nevím jestli to je tím,že mi při jízdě lítají otáčky a to jen v době když jedu na sytič.po vypnutí sytiče vše ok.mám stejný typ jako zakladatel téma.dodávám motor agn.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...