Přejít na obsah

Auto chcípá


mmm256

Doporučené příspěvky

Dobrý den,všechny zdravím.Mám octavii 1,8 20V r.v. 1997.Asi před dvěma měsíci mi odešla baterka,kterou jsem asi po dni a půl vyměnil tzn.,že auto bylo po tuto dobu bez proudu.Po výměně baterie mi auto začalo chcípat a to převážne,když otáčky padaly z 1400-1600.Byl jsem v servise na vagu a nebyl zjištěn žádný problém.Auto po týdnu a asi po 150 ujetých kilometrech přestalo chcípat samo.Teď asi dva dny zpět jsem motor trochu protočil,asi 5500 otáček a auto začlo chcípat znovu.Chtěl bych se zeptat,jestli se musí nastavovat škrtící klapka,v servise mi řekli,že u tohoto typu ne.Moc děkuju za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

moje zkušenost je,že jsem v létě měl problém s dobíjením,pokaždý po nabití mi něco vycumlalo baterii,nakonec to byla upadlá kostra na motoru,takže altík nedobíjel baterku.než jsem to vyluštil tak jsem snad 10krát přes noc vyndal a nabíjel baterii,nikdy jsem nastavení klapky v týhle době nedělal.auto nechcípe,jen nevím jestli to je tím,že mi při jízdě lítají otáčky a to jen v době když jedu na sytič.po vypnutí sytiče vše ok.mám stejný typ jako zakladatel téma.dodávám motor agn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...