Srpen 3, 201015 r Autor a ted jeste me napadlo, kdyz bych to chtel mit v rovine, bez toho prolisu, tak tam narvu trochu tmelu prebrousim a a pak rovnou striknu? Asi jo ze?
Srpen 3, 201015 r jj, přesně jak píšš, ale pozor, aby jsi tam toho nedal moc, aby ti to neudělalo bublinu a nebo se ti může taky stát, že ti lak neudrží a praskne ti to
Srpen 3, 201015 r Autor tak vis co, ten prolis je 2mm to je krapet kytu? Nemas doma trosek? Oni prodavaji asi jen cely baleni.
Srpen 4, 201015 r Autor vis co jsem si rikal?Kyt muzu dat kdykoliv, striknu to do černy, treba ten prolis nebude tak videt jako na te sede, a kdyz to nebude k tomu, dam kyt. Upraveno Srpen 4, 201015 r od omartinek
Srpen 4, 201015 r Autor jen tak cvicne jsem to delal, ale to jsem hned mazal, je to pekny, vypada to jako by to bylo od sebe oddeleny
Srpen 4, 201015 r pěkný, ještě by to chtělo malinko vetší kola, ten spoiler co jsem ti posílal a bude to dle mého vkusu tak to zkus ještě jednou nakreslit ať to můžu ohodnotit, stejně se v práci nudíš
Srpen 4, 201015 r jj, vetsi kolecka by si Myska zaslouzila... jinak ta maska si fakt rika o to ten vycnelek dat do cerne... a jinak paradicka...
Srpen 4, 201015 r Autor jo kola ty musi vydrzet po zime, v zime se ceny pohybuji trosicku jinak nez ted v sezone tak uvidim na co narazim.
Srpen 4, 201015 r Autor tak jsem to upravil v tom malovani, ale to vypada zase jako kdyby tam nebylo nic. Musim se nechat prekvapit jak to bude vypadat.
Srpen 4, 201015 r dobrý je to. ono to takhle vypadá divně, když je to dodělávaný na PC, ale až to bude v laku, bude to vypadat uplně jinak, hlavně dej matnou, aby to splynulo se žebrováním
Srpen 5, 201015 r Autor tak do vikendu jsem nevydrzel a pustil jsem se do masky dnes. A vysledek posudte sami. Nejsem zadny profi lakyrnik, ale myslim si ze se to povedlo na jednicku. Z fotek ten prechod neni videt, ale ve skutecnosti ten prechod z cerny na sedou je takovy divny. Vypada to jako, kdyz to neni striknuty, ale to se casem ztrati, par krat se to nalesti a bude to OK.
Srpen 5, 201015 r Autor jo tak je to videt trosku na te druhe fotce, takove bile misto na horni hrane.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.