Vojte Vloženo 8. Duben 2011 Vloženo 8. Duben 2011 tak jsem dnes po 2 měsících v nové práci zjistil, že kolega dělá nejen MDF podložky:D. Jak předek tak zadek+možno i v laku. Montáž samozřejmostí a dělá i krásné ozvučnice+komplet audio. Brno...pokud bude zájem klidně piště. Ty podložky za luxus cenu;)!!! Citovat
Wojnar Vloženo 8. Duben 2011 Vloženo 8. Duben 2011 jj, poslední dokonalá verze podložek včetně manuálu Milan II-a nemá chybu. Škoda jen, že to není poslední jen verze, ale poslední kousky . Citovat
fancarhifi Vloženo 9. Duben 2011 Vloženo 9. Duben 2011 ...právě...má asi 12 posledních párů.To co jsem měl možnost si prohlédnout "jako podložky" byla katastrofa a nedaly se použít.Dělal to vše skoro ručně tak proto ta cena...tady můžete porovnat...ale che to je mít v ruce Citovat
Konny Vloženo 9. Duben 2011 Vloženo 9. Duben 2011 Můžu se zeptat, proč končíš s výrobou podložek? Citovat
fancarhifi Vloženo 10. Duben 2011 Vloženo 10. Duben 2011 ...z důvodu nezájmu...a raději kupují tento nepoužitelný bastl a 600,- se každému zdá za kvalitní výrobek nepřiměřená cena, ale že to nechají za večer v hospodě...a nebo za týden prokouří...nj Citovat
Konny Vloženo 10. Duben 2011 Vloženo 10. Duben 2011 Tak to chápu, já mám podložky od tebe (přední+zadní) a jsem rád, že je mám, protože TVOJE práce je perfektní , nevím jak pro ostatní, ale ty druhý podložky ve mě budí dost velkou nedůvěru , raději si připlatím za kvalitu Citovat
Tazz7 Vloženo 10. Duben 2011 Vloženo 10. Duben 2011 Já si taky beru jedny podložky od Milan II i s montáží.Ještě se musím domluvit na montáži.Už se fakt těším.Raději si připlatím za osvědčenou kvalitu. Citovat
Wojnar Vloženo 10. Duben 2011 Vloženo 10. Duben 2011 (editace) ...právě...má asi 12 posledních párů.To co jsem měl možnost si prohlédnout "jako podložky" byla katastrofa a nedaly se použít.Dělal to vše skoro ručně tak proto ta cena...tady můžete porovnat...ale che to je mít v ruce Ještě bych doplnil přiložené fotografie, že podložky od Milana mají z druhé strany přilepený takové výstupky aby po montáži bylo vše jak s původní podložkou. Prostě dokonalost sama. Editováno: 10. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat
fancarhifi Vloženo 10. Duben 2011 Vloženo 10. Duben 2011 ...jen malé upřesnění...podložky jsme sice spolu vyvíjeli, ale jinak je to dílo MilanaII ...Wojnar...jsi velmi všímavý.Je vidět, že tě to taky napadlo, že podložka nemůže být zcela plochá protože ploché nejsou ani dveře tak proto ta členitost, která na fotce není vidět. Milan udělal ze začátku takovou malou chybu...vyvěsil plánek na stránky a to ostatní okopírovaly protože do té doby tady taková nabídka nebyla. Ale protože podložky zcela nelícovaly s profilem dveří tak proto jsme tam doplnili ty vymezovací kousky, které se pracně vyráběly protože ani ty neměly jednoduchý tvar. Zkrátka jako vše dobré v této zemi i toto musí zaniknout díky falzifikátorům, kteří naprogramují CNC, ale ani taková mašinka neumí to co lidské ruce. Citovat
Vojte Vloženo 10. Duben 2011 Vloženo 10. Duben 2011 spíš než cena mě zajímá zpracování... dělá to na profi úrovni a zakládá si na tom. Počítám, že profi bude i práce. Samozřejmě nejsem odborník jako vy, ale není na škodu na ně mrknout říct svůj názor. Jak jsem psal, je z brna a není problém před koupí omrknout osobně... Citovat
Wojnar Vloženo 11. Duben 2011 Vloženo 11. Duben 2011 ...Wojnar...jsi velmi všímavý.Je vidět, že tě to taky napadlo, že podložka nemůže být zcela plochá protože ploché nejsou ani dveře tak proto ta členitost, která na fotce není vidět.........Milan udělal ze začátku takovou malou chybu...vyvěsil plánek na stránky a to ostatní okopírovaly protože do té doby tady taková nabídka nebyla. Jde o to, že jsem je měl v ruce Si myslím, že ani nevyvěšením plánku by nezabránil okopírování. Stačí když se dva domluví, jeden podložky koupí, druhý to obkreslí, vyrobí si druhé pro sebe a další, a další, a další........... Citovat
Vojte Vloženo 11. Duben 2011 Vloženo 11. Duben 2011 chlapy, to je normální vývoj na trhu:). Samozřejmě díky patří těm, co přinesly know-how a zrealizovali to jako první!!! Ti samozřejmě nasadili cenu, aby se jim ta myšlenka zaplatila. Netrvalo dlouho a přišla kopie, snad stejně kvalitní (nejedná se přece o složitou elektroniku) a cena byla krapet nižší. Poptávka je stále vysoká tak se dalo jen čekat kdy to někdo začne prodávat za skoro výrobní náklady. Je to něco nepochopitelného???? Citovat
Tazz7 Vloženo 17. Duben 2011 Vloženo 17. Duben 2011 Tak dnes jsem si zajel pro podložky k Milanovi.Namontoval mi je a vypadají super.a co teprve ta hudba.Nemyslel jsem si,že to bude takový rozdíl.Ještě vytlumit a bude to super.Dík Milanovy za suprovou prácí.Bavil jsem se s Milanem a má posledních 10 kousků.Chlapi,neváhejte. Citovat
Milan II Vloženo 17. Duben 2011 Autor Vloženo 17. Duben 2011 (editace) Ano, tímto oficiálně potvrzuji ukončení mé výroby MDF pro Octavie I. Jak píše Tazz7, mám skladem ještě několik málo párů, tak že neváhejte. Potom Vám nezbude nic jiného, než si koupit ten konkurenční bordel (odemě okopírovaný a to ještě špatně) který s řemeslem nemá absolutně nic společného. Upozorňuji, že zadní MDF 130 mm Oct. sedan už nemám!! Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
bartfox Vloženo 24. Červen 2011 Vloženo 24. Červen 2011 Zdarec - poradíte, kde koupit alespoň trochu kvalitní podložky do předních dveří na oktu? B Citovat
Wojnar Vloženo 25. Červen 2011 Vloženo 25. Červen 2011 Milanovi jsi napsal? Nic nepíše, že by už je všechny doprodal. Citovat
bartfox Vloženo 25. Červen 2011 Vloženo 25. Červen 2011 Ne ne - Milan II už nic nemá... Nevíte někdo o nějakém kousku, který by se alespoň trochu přibližoval jeho vyráběné kvalitě? B Citovat
Milan II Vloženo 26. Červen 2011 Autor Vloženo 26. Červen 2011 (editace) smazáno uživatelem Editováno: 15. Duben 2013, autor: Milan II Citovat
bartfox Vloženo 27. Červen 2011 Vloženo 27. Červen 2011 Poslaný mejl s dotazem na platbu... B Citovat
Milan II Vloženo 3. Červenec 2011 Autor Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Tak že znovu jsem dodělal pár párů MDF nebo osobní odběr v Olomouci a jeho okolí. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
Milan II Vloženo 5. Březen 2012 Autor Vloženo 5. Březen 2012 Venku už začíná být zase pěkně, tak že kdo se chystáte na nadcházející sezónu upravovat svoje audio, mám fakticky jen pár kusů MDF Octavia I. Už mockrát jsem vyhrožoval že je to naposled. Ale už opravdu vážně naposledy!! Matroš je co měsíc dražší a dražší, odvoz to samo... Takže kdo MDF ještě nemá a uvažuje, nečekejte dlouho. Pak už na Vás zbyde ten nefunkční konkurenční šunt, co ani nejde namontovat na dveře. Mejly tipu "predaj mi dvoje MDF za dampingovů cenu" mi ani nepište. Nemá to cenu, toto hned mažu. Citovat
Lukáš Ficnar Vloženo 7. Duben 2012 Vloženo 7. Duben 2012 Zdar, O podložky mám zájem, ale chtěl bych si je udělat sám. Jen nemůžu sehnat MDF desku (ňákou menší) v dřevoprodeji se musí koupit celá 2,7 x 1,8 m. Kde jsi koupil matroš ty? Proč se nemůže použít nějaká dřevotříska? MDFka má leší akustický účinek Citovat
Lukáš Ficnar Vloženo 7. Duben 2012 Vloženo 7. Duben 2012 Dostal jsem desku MDFky zdarma, ale má šířku 9mm. Jakým lepidlem to mám slepit k sobě na požadovanou šířku, aby to nedělalo nějkou neplechu? http://www.soudal.cz/produkt/PU-lepidlo-na-drevo-66a Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.