Milan II Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Vloženo 10. Prosinec 2006 Tak jsem nakonec neodolal a objednal jsem si je taky, snad to Milan stihne ještě v pondělí poslat. No ale když to nebude tak se nic tak hroznýho nestane. Já si když tak počkám... Stane se přesně tak, jak jsem ti slíbil!! A řekl jsem že v pondělí... Už teď jsou podložky zabalený v krabici i s nadepsanou průvodkou na tvý jméno. Hned ráno je balík na poště. PS: i Mara53 má svůj balíček připraven... Citovat
Zaajdaa Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Stane se přesně tak, jak jsem ti slíbil!! ..... Dík už se nemůžu dočkat Citovat
Zaajdaa Vloženo 13. Prosinec 2006 Vloženo 13. Prosinec 2006 Tak a je to doma, teď už to jen udělat Citovat
Host Mara53 Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak jsem nakonec neodolal a objednal jsem si je taky, snad to Milan stihne ještě v pondělí poslat. No ale když to nebude tak se nic tak hroznýho nestane. Já si když tak počkám... Stane se přesně tak, jak jsem ti slíbil!! A řekl jsem že v pondělí... Už teď jsou podložky zabalený v krabici i s nadepsanou průvodkou na tvý jméno. Hned ráno je balík na poště. PS: i Mara53 má svůj balíček připraven... Tak mi právě taky dorazila zásilka, vypadají fakt dobře, to se musí nechat.... Díky Milane, a ještě mi prosím Tě poraď, když už budu mít ty dveře rozhozený, co bys mi doporučil za folii na vytlumení dveří, kde objednat apod.... Díky Mára53 Citovat
Milan II Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Vloženo 14. Prosinec 2006 Já jsem chtěl Dymamat. Ale uvidím kolik mi na něj po tom všem zbyde. Spíš dojde na "levnější" variantu tlumení gelem Brax Exvibration. Dveře nejsou zrovna moc dobře přístupné a pláty se budou jen těžko lepit nad výztuhu (tyč). Zato gelem to půjde skoro samo. A taky za něj nikdy nezateče voda... Citovat
Zaajdaa Vloženo 15. Prosinec 2006 Vloženo 15. Prosinec 2006 Asi se zeptám hodně blbě, ale není mi jasný jak se s tím gelem pracuje... To je k tomu ještě nějaká tkanina, nebo jak??? Citovat
Milan II Vloženo 2. leden 2007 Autor Vloženo 2. leden 2007 Chtěl bych upozornit všechny budoucí zájemce o MDF podložky pod repro, že pro velký zájem prodej pokračuje i v tomto zimním období! Foto podložek a info k nim, je na mém webu. Původně jsem chtěl "zimu" vypustit... Citovat
kocht Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 (editace) ja jsem zrovna jeden z tech nestastniku,kteri maji ty sirsi repraky,takze misto serezavani MDF budu radsi voli cestu mensiho zla tzn., koupimi repraky. Jen nevim kdy Editováno: 2. leden 2007, autor: kocht Citovat
Shotek Vloženo 15. leden 2007 Vloženo 15. leden 2007 (editace) Asi se zeptám hodně blbě, ale není mi jasný jak se s tím gelem pracuje... To je k tomu ještě nějaká tkanina, nebo jak??? Přidávám se k dotazu. Taky přemýšlím čím to vytlumit. Nejlíp něco v dobrým poměru efekt/cena. Ehm, už nic. Nechal jsem se unést a zapomněl, že se to tady x-krát řešilo:) Editováno: 15. leden 2007, autor: Shotek Citovat
gaza01 Vloženo 20. leden 2007 Vloženo 20. leden 2007 Včera mi došly podložky od Milana, je to paráda, pěkná práce už se těším až to budu mít vytlumený. Jinak vše proběhlo perfektně, na poště to bylo v pohodě, rozhodně tě Milane doporučím dalším tunerům oktávek ...zdarec Citovat
Milan II Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 (editace) Díky, "já jsem rád, že ty jsi rád". Podložek mám dost. Balíky s podložkama většinou posílám hned na druhý den. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
Saty Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 Mám taky od milana a spokojenost, jedna už je v autě, včetně vytlumení dveří. Citovat
Milan II Vloženo 11. Únor 2007 Autor Vloženo 11. Únor 2007 (editace) zdarec kluci, několik lidí po mě chtělo MDF 130 mm mezikroužky pod zadní repro Octavie. Z důvodu nedostatku ve výrobě jsem nepokryl poptávku. Tak že ti co mají ještě zájem, přihlaste se. Cena je pořád stejná, tj. 150,- + pošta. PS: "předních" MDF podložek mám dost pro celou ČR a SK. Tak neváhejte a připravte se na sezónu 2007. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
zabiak Vloženo 12. Únor 2007 Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Tady pár fotek. Aby se vám do dveří vešli i repro z větší hloubkou je potřeba upravit tenhle plech co překáží: (tyhle podložky teda nejsou od Milana, ale to je vidět) Editováno: 15. Únor 2007, autor: zabiak Citovat
zabiak Vloženo 12. Únor 2007 Vloženo 12. Únor 2007 Naštěstí je docela měkej takže kleštičky a stačí ohnout Citovat
rob.m Vloženo 15. Únor 2007 Vloženo 15. Únor 2007 Nooo, mne to trosku trvalo a konecne som pri compe. Pre Milana II jedno velke SUPER praca!!!!! Podlozky dosli este minuly rok a zvuk je uplne super. diky a odporucam vrelo dalej. Citovat
quicksilver Vloženo 22. Únor 2007 Vloženo 22. Únor 2007 Zdar kluci, chtěl bych do předních dveří tyhle repro - ty úplně dole. Nechají se namontovat za stávající repro, nebo se tam nevejdou na hloubku? Citovat
Milan II Vloženo 23. Únor 2007 Autor Vloženo 23. Únor 2007 (editace) Mám skoro ty samé a vejdou se. Hloubka neovlivňuje montáž, ale průměr magnetu! Musí se trochu ustřihnout rožek plechu držáku stahovačky okna. Zrovna nemám příhodnou fotku, ale náznak střihu je vidět. FOTO smazáno uživatelem! Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Milan II Vloženo 8. Březen 2007 Autor Vloženo 8. Březen 2007 Pánové: chci upozornit ty, kteří by ještě měli zájem o MDF podložky. Protože prodám to málo hotových kusů, které mám a KONČÍM - finito!!! Už toho mám vážně dost. Někdo si objedná podložky a pak si je nevyzvedne!! A já jak vůl pořád platím poštovný za to, že se mi balíky vracejí nazpět!! Dnes mě dokonce okradla celnice o 200,- czk. Nějaká pinda mi tam špatně popsala balík do SK! Stačí jen aby zaměnili udanou cenu v CZK za SK a je to. Rozdíl kurzu udělá ty dvě kila. Citovat
Davon Vloženo 8. Březen 2007 Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Hned ho hod na Black list Milane - vcetne adresy! Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Milan II Vloženo 9. Březen 2007 Autor Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Jsou, to je pravda! Já to fakt nechápu. Vždy si nechám ještě jednou potvrdit objednávku. Až po tomto potvrzení balíky odesílám. Pak ještě každýmu posílám mejla, že balík je na cestě. Každej to moc dobře ví, že mu jde zásilka! Já pak měsíc nemám ani podložky, ani prachy za ně! To bych ještě vydržel, ale že já balíčku zapatím zbytečně okružní jízdu po republice??? Tak to teda nééé! Vrchol všeho byl včera, když jsem zjistil, že mě celnice v Břeclavi ošukala o 200 czk. Pořád si kladu otázku, tak sakra co to s těma lidma je! Proč na sebe děláme takový podrazy, proč jsme na sebe tak nevrlí, proč jen každý hledí toho druhýho oškubat??? Kam se tedy podělo to férový a čestný jednání z 20 a 30tých let. Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
ppfox Vloženo 12. Březen 2007 Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Tak já četně objednávám jedny přední MDF podložky (poslal jsem ti mail). Dík za poslání a doporučte mi někdo nějaký vhodný repro hlavně přední (chci tam nechat to Symphony - ono to tak pěkně ladí s interiérem a navíc mám vyzkoušený, že co se týče zvuku, tak jde stejně z 90% o repro) Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.