Přejít na obsah

Škodná v prostoru motoru

Bart246

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás potřeboval bych poradit jak mám vypudit nějaké stvoření (lasička, potkan, atd.) z prostor motoru. Auto mi stojí před rachotou u sípky a tak je možné že to je odtuď. To něco mi lezí do prostoru motoru. Myslel jsem že je to lasička a tak jsem to vystříkal nějakým deodorantem a nic, tak jsem tam dal do sáčku vyčesané chlupy od psa, také nic. Dnes po příjezdu domů jsem to zkontroloval a byly tam opět exkrementy asi potkaní. Mám strach aby mi něco neprokousaly svině jedny. Nemáte nějaký dobrý tip co s tím. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Vás potřeboval bych poradit jak mám vypudit nějaké stvoření (lasička, potkan, atd.) z prostor motoru. Auto mi stojí před rachotou u sípky a tak je možné že to je odtuď. To něco mi lezí do prostoru motoru. Myslel jsem že je to lasička a tak jsem to vystříkal nějakým deodorantem a nic, tak jsem tam dal do sáčku vyčesané chlupy od psa, také nic. Dnes po příjezdu domů jsem to zkontroloval a byly tam opět exkrementy asi potkaní. Mám strach aby mi něco neprokousaly svině jedny. Nemáte nějaký dobrý tip co s tím. Díky.

Já jsem zase našel na deklu motoru myší hovna tam jak se kontroluje olej.

Odkaz ke komentáři

Host Guest_Mira

Zkusil bych do sáčku lidský vlasy, pak je možnost koupit plašič, který vydává zvuk na určité frekvenci, ale nejsem si jistý zda je iniverzální, nespíše je na každý druh zvířete zvlášť a pak je možnost jed na krysy. Poslední možnost je za poloosu přivázat psa nebo hladovýho kocoura !

Odkaz ke komentáři

zaplať pánbů, že tyhle problémy nemám a nikdy jsem neměl. Jediný co mi chodilo do motoru bylo kotě, a to mi vadilo spíše kvůli tomu, že jsem se pak bál vždycky nastartovat, abych mu neublížil. Vyřešilo se to po asi 14 dnech, kdy se nám ho podařilo odlovit. Vzal jsem ho domů, protože mi ho bylo líto. Bylo pěkně hladové a chvíli hodně plaché. Pak si asi po dvou dnech zvyklo a bylo naprosto fantastické. Hotovej mazel. Ale co v bytě s kočičákem? Do útulku jsem ho dávat nechtěl, utratit taky ne, no a hledejte někoho, kdo si ho veme :o Nakonec se po asi 2-3 týdnech zadařilo a vzali si ho sousedi našich známých do baráku, takže kočičák se má fajnově na vsi. Nakonec mi bylo i smutno, protože to byl opravdu mazel a ještě vzhledově fešák, 4 barevný s nádherně hustým kožíškem.

Odkaz ke komentáři

zaplať pánbů, že tyhle problémy nemám a nikdy jsem neměl. Jediný co mi chodilo do motoru bylo kotě, a to mi vadilo spíše kvůli tomu, že jsem se pak bál vždycky nastartovat, abych mu neublížil. Vyřešilo se to po asi 14 dnech, kdy se nám ho podařilo odlovit. Vzal jsem ho domů, protože mi ho bylo líto. Bylo pěkně hladové a chvíli hodně plaché. Pak si asi po dvou dnech zvyklo a bylo naprosto fantastické. Hotovej mazel. Ale co v bytě s kočičákem? Do útulku jsem ho dávat nechtěl, utratit taky ne, no a hledejte někoho, kdo si ho veme :o Nakonec se po asi 2-3 týdnech zadařilo a vzali si ho sousedi našich známých do baráku, takže kočičák se má fajnově na vsi. Nakonec mi bylo i smutno, protože to byl opravdu mazel a ještě vzhledově fešák, 4 barevný s nádherně hustým kožíškem.

Ještě dodám, že v tý době jsme bydleli ve 40m2 bytě s malou a dvěma psy... Na kočičáka si museli zvyknout a chovat se slušně, dostali to příkazem. Ale žárlili pěkně :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zeptám se z jiného soudku..někde jsem četl o nějakém bazmeku, který určitou frekvencí zvuku plaší zvěř z určitého prostoru. Tooreticky by tedy neměl žádný zajíc, srna, atd. skákat před jedoucí auto. Máte s tím někdo zkušenost???

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

Nazdar. U fabie jsem měl stejný problém, do motoru mi asi chodila kuna. Musel jsem kvuli tomu měnít izolaci mezi motorem a interierem pod řídící jednotkou. stalo to asi 1500 jestli si to dobře pamatuju. Někdo mi poradil že tam mám dat naftalín. Tak jsem si koupil naftalinové tablety, dal je do ponožky a uvázal v motoře a bylo to OK. Už jsem neměl ten problém. To samé jsem udělal i Octavie. Poprvé mě to vytrestalo, dal jsem to blízko nasavani a v autě byl smrad jako prase. Tak jsem to dal jinam a je to OK.

Kolegovi v práci chodily do Seata Leona a několikřát měnit hadičky k turbu. Poradily mu dát do motoru (k motoru) vajíčko napuštěné starým klasickým fridexem, asi 2x zmizelo a teď má pokoj :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...