Bart246 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Zdravím Vás potřeboval bych poradit jak mám vypudit nějaké stvoření (lasička, potkan, atd.) z prostor motoru. Auto mi stojí před rachotou u sípky a tak je možné že to je odtuď. To něco mi lezí do prostoru motoru. Myslel jsem že je to lasička a tak jsem to vystříkal nějakým deodorantem a nic, tak jsem tam dal do sáčku vyčesané chlupy od psa, také nic. Dnes po příjezdu domů jsem to zkontroloval a byly tam opět exkrementy asi potkaní. Mám strach aby mi něco neprokousaly svině jedny. Nemáte nějaký dobrý tip co s tím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Zdravím Vás potřeboval bych poradit jak mám vypudit nějaké stvoření (lasička, potkan, atd.) z prostor motoru. Auto mi stojí před rachotou u sípky a tak je možné že to je odtuď. To něco mi lezí do prostoru motoru. Myslel jsem že je to lasička a tak jsem to vystříkal nějakým deodorantem a nic, tak jsem tam dal do sáčku vyčesané chlupy od psa, také nic. Dnes po příjezdu domů jsem to zkontroloval a byly tam opět exkrementy asi potkaní. Mám strach aby mi něco neprokousaly svině jedny. Nemáte nějaký dobrý tip co s tím. Díky. Já jsem zase našel na deklu motoru myší hovna tam jak se kontroluje olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Mira Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Zkusil bych do sáčku lidský vlasy, pak je možnost koupit plašič, který vydává zvuk na určité frekvenci, ale nejsem si jistý zda je iniverzální, nespíše je na každý druh zvířete zvlášť a pak je možnost jed na krysy. Poslední možnost je za poloosu přivázat psa nebo hladovýho kocoura ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Ten plašič mám zamluvený od rodičů, ale uvidím se s nimi až za cca týden takže pak budu vědět více. Lidské vlasy vyzkouším ihned jak se nechám ostříhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Někdo dával i ten voňavý stromeček,prý to pomohlo.jinak kámošovi něco takového rozkousalo hadičku od ventilu k turbu a jelo mu jeho TDi jako SDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 zaplať pánbů, že tyhle problémy nemám a nikdy jsem neměl. Jediný co mi chodilo do motoru bylo kotě, a to mi vadilo spíše kvůli tomu, že jsem se pak bál vždycky nastartovat, abych mu neublížil. Vyřešilo se to po asi 14 dnech, kdy se nám ho podařilo odlovit. Vzal jsem ho domů, protože mi ho bylo líto. Bylo pěkně hladové a chvíli hodně plaché. Pak si asi po dvou dnech zvyklo a bylo naprosto fantastické. Hotovej mazel. Ale co v bytě s kočičákem? Do útulku jsem ho dávat nechtěl, utratit taky ne, no a hledejte někoho, kdo si ho veme Nakonec se po asi 2-3 týdnech zadařilo a vzali si ho sousedi našich známých do baráku, takže kočičák se má fajnově na vsi. Nakonec mi bylo i smutno, protože to byl opravdu mazel a ještě vzhledově fešák, 4 barevný s nádherně hustým kožíškem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 zaplať pánbů, že tyhle problémy nemám a nikdy jsem neměl. Jediný co mi chodilo do motoru bylo kotě, a to mi vadilo spíše kvůli tomu, že jsem se pak bál vždycky nastartovat, abych mu neublížil. Vyřešilo se to po asi 14 dnech, kdy se nám ho podařilo odlovit. Vzal jsem ho domů, protože mi ho bylo líto. Bylo pěkně hladové a chvíli hodně plaché. Pak si asi po dvou dnech zvyklo a bylo naprosto fantastické. Hotovej mazel. Ale co v bytě s kočičákem? Do útulku jsem ho dávat nechtěl, utratit taky ne, no a hledejte někoho, kdo si ho veme Nakonec se po asi 2-3 týdnech zadařilo a vzali si ho sousedi našich známých do baráku, takže kočičák se má fajnově na vsi. Nakonec mi bylo i smutno, protože to byl opravdu mazel a ještě vzhledově fešák, 4 barevný s nádherně hustým kožíškem. Ještě dodám, že v tý době jsme bydleli ve 40m2 bytě s malou a dvěma psy... Na kočičáka si museli zvyknout a chovat se slušně, dostali to příkazem. Ale žárlili pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Zeptám se z jiného soudku..někde jsem četl o nějakém bazmeku, který určitou frekvencí zvuku plaší zvěř z určitého prostoru. Tooreticky by tedy neměl žádný zajíc, srna, atd. skákat před jedoucí auto. Máte s tím někdo zkušenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mishak Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Svagor ma podobne problemi ... neviem kam mu to leze vjeho HTP fabke ale v interiery ma strasny smrad ako po vykaloch od maciek... teraz v lete to ustalo ale ked sa ochladi moze sa zasa tesit ze pojdu za teplom... :/ Bohuzial tiez si s tym nevie pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 kamarád to na autě má a zatím pohoda. Ovšem těžko říct, jestli to něco plaší, nebo je to jen placebo efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Nazdar. U fabie jsem měl stejný problém, do motoru mi asi chodila kuna. Musel jsem kvuli tomu měnít izolaci mezi motorem a interierem pod řídící jednotkou. stalo to asi 1500 jestli si to dobře pamatuju. Někdo mi poradil že tam mám dat naftalín. Tak jsem si koupil naftalinové tablety, dal je do ponožky a uvázal v motoře a bylo to OK. Už jsem neměl ten problém. To samé jsem udělal i Octavie. Poprvé mě to vytrestalo, dal jsem to blízko nasavani a v autě byl smrad jako prase. Tak jsem to dal jinam a je to OK. Kolegovi v práci chodily do Seata Leona a několikřát měnit hadičky k turbu. Poradily mu dát do motoru (k motoru) vajíčko napuštěné starým klasickým fridexem, asi 2x zmizelo a teď má pokoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.