havrosh Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) Ahojte, chtel bych poprosit o potvrzeni/vyvraceni nasledujiciho. Na climatronicu vidim venkovni, ale na MaxiDotu ne a nebo je tam treba -45°C Zkusil jsem pripojit na vag a zjistil jsem toto: Address 17: Instruments Controller: 1U0 920 841 J Component: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V09 Coding: 19112 Shop #: WSC 20583 2 Faults Found: 00779 - Outside Air Temp Sensor (G17) 30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent 00667 - Ambient Temperature Signal 30-00 - Open or Short to B+ Muze byt problem v cidlu? Proc ale na climatronicu vidim spravnou teplotu? Je mi divne, ze mi v autorizovanem servisu rekli ze nevi, ze zadnou chybu nenasli. m. Editováno: 25. leden 2010, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Budiky si berou informaci o teplote z Climatronu Pokud Climatronic ukazuje teplotu spravne tak to cidlem nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 To je prave divne. climatronic si na zadnou zavadu nestezuje, jen ten maxik.... m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Podobny dotaz byl uz tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=66305 a jak se divam primo od Tebe Nesouvisi to nejak spolu? Pokud vyletelo radio a vzalo s sebou kabelaz proveril bych predevsim drat mezi RJ Climatronu a budiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Jojo Kabelaz zkouseli pry propipnout a zkontrolovali konektory, vysledek 0 (krome zaplaceni asi 800) Takze, pokud climatronic nehlasi problem, ale jen maxidot, tak cidlo nema smysl menit. Zkusim se domluvit, jestli nekdo prepipoji jinej maxidot. Diky. m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.