Publikováno Duben 21, 200916 r Ahojte, dnes se mi vratila Octavka ze serveru (naraz zezadu, novej narazni, 5te dvere + dalsi veci celkem 90.000) Kdyz jsem jel ze servisu, tak mi cca 10km misto teploty na maxidotu svitilo jen --.-°C Na climatronicu byla teplota jak vnejsi tak vnitrni OK. Potom co na Maxidotu nabehla teplota, tak tam byla (i se menila) do dalsiho nastartovani. Myslite ze to muze mit neco spolecneho s opravou, nebo je to normal? Palubni pocitac rika, ze stav vozidla je OK, ale tam asi nebude reportovat do Maxiku. Zitra si necham stahnou data z RJ, ale chci se tady zeptat jestli to neni "by design".... Do tedka jsem si neceho takoveho nevsimnul. michal
Duben 21, 200916 r normálně to nedělá climatronik posílá ihned teplotu do maxidotu pokud je na climatroniku měl by být i na maxidotu ale netuším čím by to mohlo být
Duben 21, 200916 r Autor Aha, takze clamatronic posila data maxidotu... Ja jsem myslel ze maxik dostava zmatene info, ale bylo me divne ze climatronic ukazuje porad a dobre. Zitra stahnu data a snad tam bude neco videt. m.
Duben 21, 200916 r Myslel jsem, ze cidlo co je v narazniku je pripojeny primo do budiku ne ze to jde pres climatronik.
Duben 21, 200916 r Promeril bych drat. Vytahnout panel climatronu je lehke, budiky take. Na RJ Climatronu by to mel byt 20pin konektor pin 1 a na budicich zeleny 32pin konektor pin 26. Pokud je ale drat v poradku tak nevim co by mohlo byt spatne. Budiky?
Duben 22, 200916 r že by e přerušil drát to je mal pravděpodobnost pokud už je to K tak bych to neřešil
Duben 22, 200916 r Autor Promeril bych drat. Vytahnout panel climatronu je lehke, budiky take.Na RJ Climatronu by to mel byt 20pin konektor pin 1 a na budicich zeleny 32pin konektor pin 26. Pokud je ale drat v poradku tak nevim co by mohlo byt spatne. Budiky? Jeste jsem zapomel, ze pri tom narazu vyletelo i radio (ktere zustalo visel na kabalovem svazku), takze by to vzalo sebou i ten kabel z climatronicu do maxiku jinak vsechno jede az na ty vypadky teploty a pokud climatronic ukazuje teplotu spravne, tak bych tim vyloucil cidlo. UPDATE: Chybovej log je prazdnej, takze necham proverit ten kabel Upraveno Duben 23, 200916 r od havrosh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.