fili Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Díky za čísla. @Pandora - co jsem se tady soukromně ptal na ESP, tak cituji "Na nové díly raději zapoměňte, to by Vás vyšlo na třetinu ceny Vašeho auta, jen jednotka stojí 32 tis.", s použitými by to mělo být cca 15000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 taky to ted chci řešit,prodal jsem SII, a ted na přechodnou dobu jezdím od manželky room.TSI, na sněhu bez asr je to katastrofa,v tahu se to vždy nečekaně urve... neví někdo číslo jednotky .je to 2010 63kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Čítam tu skúsenosti s ASR a prekvapuje ma že ste s ním spokojní. Je pravda že nebývam a ani nejazdím v kopcoch, takže skúsenosti priamo z horského terénu nemám, ale doteraz keď u nás v Bratislave pár krát nasnežilo, tak som ASR nakoniec vždy vypol, lebo ma obťažovalo ako funguje. Ja osobne som radšej keď mi do šoférovania elektronika nezasahuje. Nechcem tým povedať že som úplne proti elektronickým systémom, ale chcem ich mať v aute iba pre núdzové prípady alebo ako pomocníkov pre komfort (tempomat, ideálne s radarom, sledovanie mŕtvych uhľov a pod.), ale nie pre situácie ktoré dokáže priemerný šofér bez problémov korigovať. Tiež by som uvítal ak by aj ABS niekedy zasahovalo jemnejšie. Vždy keď jeden z týchto systémov je aktívny, tak mám pocit ako keby zrazu niekto prevzal kontrolu nad autom a nemám to rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Taky bych rád namontoval ale svépomocí kdyby někdo mohl poradit co a jak bylo by to gut.I když mám jen 1.2 Htp tak ale furt tu máme hromady sněhu a mám s fábkou docela problém mám nové dobré pneu a stejně se kolikrát nemůžu vyškrábat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Víte někdo jestli se ASR montovalo standartně do Roomsteru 1,9 TDI ? Děkuji Editováno: 30. Červen 2014, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Neměl by někdo tip na někoho v Jižních čechách, kdo by uměl dodělat ASR do FII 10/2010 1.2 TSI , která už má ABS a ESP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Co to je za nesmysl, každé auto s esp ma ASR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Na palubní desce nemám tlačítko na ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Pokud mas esp tak mas automaticky ASR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 A tlačítko ESP tam nemáš? Pokud ano, pravděpodobně vypíná právě jen ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 (editace) Nemám ani tlačítko ESP. Tam, kde má být (dle návodu k autu) tlačítko na vypnutí ASR na palubní desce. Já nemám nic. (FII 10/2010 Elegance 1.2 TSI 63kW) Editováno: 9. Srpen 2017, autor: Valer22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Neni problem dodělat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.