Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak pre zaujimavos uz som tie poistky kupil prajem ti prijemny vecer Dakujem,napodobne prajem a blahozelam k poistkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak pre zaujimavos uz som tie poistky kupil prajem ti prijemny vecer Dakujem,napodobne prajem a blahoprajem k poistkam Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak pre zaujimavos uz som tie poistky kupil prajem ti prijemny vecer Dakujem,napodobne prajem a blahoprajem k poistkam Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Nežehli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 ty jo ,tu je najednou účast jako v Hospodě u Octaviánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 ty jo ,tu je najednou účast jako v Hospodě u Octaviánu Nj mohla by to být hospoda "Fabistů" jen má trošku divný název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Kurňa tady nejste v bazaru, zpět k motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Nie neda,pretoze takuto kravinu by nevymyslela ani moja fiktivna 3 rocna sestra (myslim tie poistky) Aj ja som dnes 4 hodky cistil auto a teraz poprcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak pre zaujimavos uz som tie poistky kupil prajem ti prijemny vecer Dakujem,napodobne prajem a blahoprajem k poistkam Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Nežehli Lugo nezehli len trochu ukludnuje situaciu lebo situacia je tu na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak pre zaujimavos uz som tie poistky kupil prajem ti prijemny vecer Dakujem,napodobne prajem a blahoprajem k poistkam Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Nežehli Lugo nezehli len trochu ukludnuje situaciu lebo situacia je tu na Ale žehlí, buď žehlí nebo leští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 2Gil: Víš co jsem ti říkal....vím kde parkuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 A do kelu kazdy ma nejaku uchilku tak chlapci nechajme uchilky a podme spat k tematu a bude to vyriesene lebo keby sme vsetci zacali vytahovat nase uchilky tak Psychiatria Šuvix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Neda si niekto chlebicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Co kekáš??Psal jsem 50,-Kč+pošta na SK.Pokud máš někoho,komu to předám tady,tím líp.Nevím na kolik to vyjde.já chci 50 za klíč,poštovné na SK.peníze klidně pošleš v obálce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Nie neda,pretoze takuto kravinu by nevymyslela ani moja fiktivna 3 rocna sestra (myslim tie poistky) Aj ja som dnes 4 hodky cistil auto a teraz poprcha Kurva Bemo co mas proti mne ja tie poistky chcem narokom aby som ti mohol zrat nervi uz si porozumel?? lebo viem ze ti mas stale nieco proti mne tak o cvilu dam inzerat ze kupim origo biele parkovacky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulz Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No ,že bude mít mé první založené téma takový úspěch to jsem skutečně nečekal! Asi jsem nejlepší....lepší než Martinoslav!!! PaulZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Kurňa tady nejste v bazaru, zpět k motoru Když Fábii tak jedině 1,9 TDi,jinak nic nejede -A jdeme do toho-pojďte se prát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Kurva Bemo co mas proti mne ja tie poistky chcem narokom aby som ti mohol zrat nervi uz si porozumel?? lebo viem ze ti mas stale nieco proti mne tak o cvilu dam inzerat ze kupim origo biele parkovacky ! Ano mam proti tebe,zeries mi nervy s tvojimi prispevkami.A hlavne ma seru tie gramaticke chyby...Ano,uz je to zomna von... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 uz sa bijete ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak pre zaujimavos uz som tie poistky kupil prajem ti prijemny vecer Dakujem,napodobne prajem a blahoprajem k poistkam Nj každý jsme nějaký....VRS chce mít naprosto totožné pojistky jaké tam byly z výroby a i když to nemá smysl a každá jiná pojistka by plnila stejný učel tak prostě chce origo...já zase dnes čistil auto 5 hodin a pak jak postižený jsem ještě nakonec hadrou rozleštil místa kde jsem se dotkl při zavírání dveři..no ale byly tam ošklivé černé čmouhy tak to se snad dá pochopit ne? : Nežehli Lugo nezehli len trochu ukludnuje situaciu lebo situacia je tu na Ano ano přesně tak...Bemo nechtěl přejít na naší vlnu : Ale koukám na jeho příspěvek o chlebíčkách tak to už je asi dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Kurňa tady nejste v bazaru, zpět k motoru Když Fábii tak jedině 1,9 TDi,jinak nic nejede -A jdeme do toho-pojďte se prát A leje se do TDI 95 nebo 98? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Kurňa tady nejste v bazaru, zpět k motoru Když Fábii tak jedině 1,9 TDi,jinak nic nejede -A jdeme do toho-pojďte se prát A leje se do TDI 95 nebo 98? u pumpy vem nejvetší klacek a máš to : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cosby ked predas klucik tak je to na picu ked ja som napisal do sumy 100 SK a ty chces zanho vise 250 a CZ Kurňa tady nejste v bazaru, zpět k motoru Když Fábii tak jedině 1,9 TDi,jinak nic nejede -A jdeme do toho-pojďte se prát A leje se do TDI 95 nebo 98? u pumpy vem nejvetší klacek a máš to : To je ten můj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 A leje se do TDI 95 nebo 98? fri´ták,fole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Kurva Bemo co mas proti mne ja tie poistky chcem narokom aby som ti mohol zrat nervi uz si porozumel?? lebo viem ze ti mas stale nieco proti mne tak o cvilu dam inzerat ze kupim origo biele parkovacky ! Ano mam proti tebe,zeries mi nervy s tvojimi prispevkami.A hlavne ma seru tie gramaticke chyby...Ano,uz je to zomna von... ono ked ti mam pisat tvoje chyby tak bi tu bolo cervene more atk nabuduce but a nervi ti budem zrat a ak sa ti nepaci vypadni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.