Přejít na obsah

Co s vlhkosti?


mytrix

Doporučené příspěvky

Lidi, jak vyresit vlhkost v aute? Garaz nemam.

Od snehu se dostala do auta voda. Ta pri topeni se castecne vypari a pak se prozmenu vysrazi na skle a zamrzne zevnitr.

Ted den co den neresim, jak dostat namrazu z venku, ale jak ji dostat zevnitr, pze to se neodmrazi ani za 15 minut.. :( A je to furt dokola.

Nejaky chemicky prostredky, nebo neco na absorbci vlhka?? Poradte :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pořádně si oklepávat boty od sněhu a kouknout se jak vypadaj koberce na podlaze(zda nejsou mokré a někudy nezatékala voda než začlo mrznout) pak je dobrý požívat gumové koberečky s vyšším okrajem a po jízdě vyklepat nebo vylít. A když už tam je velká vlhkost tak po jízdě nechat auto pěkně vyvětrat a nechat otevřený dveře aby se vyrovnala teplota s venkoní a pak se nebudou tolik zamlžovat a namrzat.Pak na vysoušení (otíraní skel)můžeš použít takové jelenicové houbičky daj se koupit takřka na každé pumpě nebo v obi a všude možně.Setřeš ona to do sebe absorbuje a pak ji usušíš doma na topení a znova a znova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jeste jsem hledal a pokud cloveku vylozene do auta netece napriklad dvermi, pak velmi ucine pomaha nasledujici (tedy alespon se zda, ze me to pomohlo)

- nejakou kratsi dobu behem pocatku jizdy otevrit okno, vlhkost ma tak moznost odchazet (vznika zejmena dychanim a celkovym oteplenim prostoru)

- po jizde nachvilu vyvetrat, aby se alespon trochu srovnaly teploty vevnitr a venku (rozhodne hned nezavirat vyhraty auto)

- jak jiz zde bylo receno, snazit se zamezit snehu apd, aby se se do auta dostal a roztopil. Kdyz uz se tak stane, tak vytrit a danou mokrou hadru nenechavat v aute.

Ja se timto ridil a ackoliv jsem mel opravdu silnou namrazu prakticky kazdy rano a trvalo klidne i 20min, nez se to bez skrabani trochu zpruhlednilo, tak hned na prvni pokus a po zamlzeni, natoz namraze ani pamatky. Hned bylo rano veselejsi :))

PS: diky dusi, co opravila ten nadpis :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...