Vaša Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 v motorovce jsou km nižší než na tachometru s těma 30t km že se nafta nevyplatí to nechápu - proč se nevyplatí ? že je minimálně o 1/3 nižší spotřeba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) v motorovce jsou km nižší než na tachometru s těma 30t km že se nafta nevyplatí to nechápu - proč se nevyplatí ? že je minimálně o 1/3 nižší spotřeba ??? protoze plati krome pojistek jeste dane z auta. a z tdi je dan nejvyssi. Takze kdyz moc nejezdi tak jdou do benzinu. Takze kdyz vidim oktu dovoz D 5 let stara najeto 50tis. tak se musim smat Editováno: 6. Březen 2010, autor: italik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Já mám oktu z německa a v době kdy jsem ji kupoval nebyla ani drahá ani levná, ale určitě v mnohem lepším stavu jak motorově, tak v interiéru než jaký jsem viděl u nás. Byla skoro 6let stará, ale interier byl jako by v tom nikdo nejezdil. Vůbec nic nebylo ošoupaný. A motor taky paráda. Aji bych věřil, že fakt měla najeto těch 110tis km co bylo na tachecu Zatím jsem najel přes 100tis km a dělám jenom údržbu, takže maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Já mám oktu z Německa od prvního majitele, vyšla o určitě lépe než v ČR a hlavně stav auta je úplně někde jinde než tady v ČR. A taky mám jistotu, že není stočená, dle všech papírů, servisky atd. Takovou co mám bych tady nikdy nekoupil v takovém stavu a hlavně ne za takové peníze. Tím netvrdím, že všechny auta z Německa jsou TIP TOP, ale v 75% lepší než tady a nejsou toliko stočené, tam to většinou točí dolu Turci a Polaci, ale Němec si to nedovolí, ikdyž takoví určitě jsou. Většinou se taky na místě dá ještě doklepat cena... V rodině se vozí auta z Německu cca 10 let a po zkušenostech bych si dnes určitě nekoupil auto v ČR.(kromě nového) Ikdyž občas i u nás se dá natrefit na dobré auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) plnej souhlas mje je tady Deutsch a díky tomu skoro plná palba serviskla vyplněná dodána včetně dokladů od prohlídek i s fakturama nebylo co řešit edit: ještě dodám byla po rozvodech a komplet brzdách takže nějakých 60000km budu cpát jen naftu jediný co bylo třeba tak žhavicí svíčky a řeká mě asi stahovačka u řidiče ale hned tak ne jak mam klimu okno používám minimálně Editováno: 7. Duben 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Tak tvoje je v takové palbě protože to je akční model Style u nás tuším označení Business. Rodiče mají taky Style a docela jim to závidím:) Jinak já jsem měl auto taky po velkém servisu - rozvody,komplet nové brzdy fakt jsem trefil na kus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 jo máš pravdu je to Style jen sem sundal nápisy, protoře to byl hnus mít to na blatnících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass004 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Taky jsem koupil v DE octu Style za celkem nádhernou cenu a max spokojenost !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Kluci chci se zeptat......kdyz preci koupim auto v cechach tak musim jit na evidencku, a tam bych se mel dozvedet kolik bylo pri kazde technicke kontrole najeto , tim se da vysledovat kolik ma auto skutecne najeto- nebo se pletu???? Jinak ja debil se nechal ukecat a koupil octu s Italie a to fakt nikomu nepreju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Proč to nikomu nepřeješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.