Publikováno Květen 3, 200619 r Potřebuju dodatečně namontovat do Fabie klimatizaci. Poraďte mi jakou. Díky.
Květen 3, 200619 r dotycny tazatel asi nema sajnu do coho sa chce pustit, inac, ak chce preco nie, Diavia, orginal
Květen 4, 200619 r Dost dobře to nejde, např. u orig. klimošky jsou jinak úchyty motoru. vsetko ide ked sa chce, otazna je potom cena..... vid moj prispevok vyssie
Květen 4, 200619 r vsetko ide ked sa chce, otazna je potom cena..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8053
Září 4, 200619 r Original škoda to dělají ale pod 60 000 to nejde To už se vyplatí koupit nějakou totálku co je na odpis a použít to z ní
Září 4, 200619 r klima v aute bud je od vyroby alebo ked nie je tak by som to nedaval dorabat ani za nic. neviem aku mas motorizaciu a vybavu auta. ale dodatocna montaz je draha ale ked uz chces investovat tie prachy do auta tak by som urobil rozumnejsie veci. neviem kolko mas najazdene a ako je auto na tom daj si vymenit veci co uz su na odcjhode a mas to ako nove. alebo ja by som radsej investoval a dal urobit okna v elektrike, vyhrievane sedacky a pod. nie je to taky zasah do auta. pri klime ti rozhodia cele auto. s predku ti ostane iba bocne blatniky. cela maska, motor a komplet pristrojovka von. co sa tika zmien tak je to uchyty na motore, prerabanie rozvodov, vymena chladica + ostatne veci klimatizacie a roboty ako na kostole. klima to nie je iba zapnutie a prijemne schladenie auta. v aute mam klimu a kazde 2 roky je to doplnanie. napr. teraz ked ju zapnem bezi bez problemov akurat napln je v cudu takze nechladi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.