Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

ja to mam ted tak ze jedou i kdyz prsi ale jak se otepli a voda se zacne odparovat " asi " tak mi nefungujou. Sem zvedav kolik kol to vydrzi nez zase nebudou fungovat vubec. Strasne napicu udelane to je..

• o 4 týdny později...
Vloženo

Panove kde se prosim presne nachazi parkovaci jednotka? Je to v kufru po prave strane jakoby před zásuvkou nebo ještě za ni smerem k sedackam? Jinak tapec sundam pouhym odsroubovanim tech plastovych sroubku?

Diky za info, nerad bych to nejak zmrsil :)

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Dobrej den jsem novej stastnej majitel Supa  2.5 v automatu a taky mne  to zlobi diky za rady ktere jsem zde precetl.Dnes jsem byl na vagu a ten hlasi ,ze cidlo 2,3,4 je spatne.Je to mozne,ze jsou hned 3 v pr...? Jeste mam jednu otazku uz jsem ji sice psal SUP 1,ale mam moznost sehnat cou.senzory z nove octavky budou tam pasovat?

Editováno: , autor: lalemu
  • o 2 týdny později...
Vloženo

z oktavky nepasujou, jedine to tam nacpat i s jednotkou z oktavky (nejlepsi řešení)

Jinak to že odešli 3 je klidně možné, měl jsem to taky tak, poslal jsem to nekam daleko a namontoval cinsky senzory za 200 kč :D  :kol-46:

Origos jsou ale lepsi, tyhle cinsky reagujou jenom na vetsi predmety a maji zpozdeni, nicmene pro moje potreby to celkem staci.

Vloženo

Taktez jsem zkousel zamenovat cidla (VW, Octavia) a nefunguje jine nez 3u0919275 pro Superb.

Kdyby nekdo shanel, v sekci BAZAR nabizim 4ks cidel pro Superb 3u0919275A. Vice info pres SZ.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj,

tak jsem další s nefunkčními parkovacími senzory. Auto jsem připojil na VAG a zjistil jsem, že levý vnitřní senzor to hlásí jako vadný. Tento senzor však nejeví žádné známky mechanického ani jakého koliv jiného poškození. Každopádně z toho důvodu mi všechny senzory vypověděli funkčnost (při zařazení zpátečky se ozve krátký a poté dlouhý tón a senzory jako by nebyly).

Dá se toto nějak obejít (myslím, než stihnu pořídit nový senzor aby fungovali alespoň ty zbývající)? A nemůže toto být způsobeno něčím jiným? (Například že jednotka nedostává signál od senzoru (porušené vedení, zoxidované kontaky, etc...)) ?

Děkuji za info :)

Prochy20

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím chlapi, 

neměl by někdo z vás na prodej použité funkční čidlo 3U0919275A?? Krátce po koupi Supa mi jedno vypovědělo a cena nového je k zblití. Inzeráty na netu prolezené, nic jsem nenašel. Kdyžtak SZ, díky

Vloženo

ja tak isto, staci ze naprsi a uz nejde zmrd..mal som dole aj naraznik a nic nebolo podozrive

Takze zavada vyriesena. Naraznik dole, vsetky senzory vycvakat, vizualna kontrola konektorov a kablov, dokladne precistenie alkoholom a nasledne nastriekanie ochranneho vosku od Wurthu. Slape aj ked leje :)

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

chalani dnes som sa v tom hrabal a je to v... odpojovali ste baterku pred vymenou? po vymene treba vymazat zavadu cez Vag? a hlavny moj problem je ze neviem uz vobec ktory senzor je ten moj chybny... ukazuje mi vzadu vpravo 00-03. je to ten uplne napravo alebo ten stredny v pravo... chapete ma niekto? som z toho zblbnuty... vaginu este doma nemam. je tu moznost ze mi predal chalanisko vadny senzor... za kazdu radu vopred diky.

edit// tak podla dielenskej prirucky by to mal byt ten krajny v pravo (G206)

ostavaju mi 2 moznosti

- kupil som nefunkcny senzor (co by ma netrapilo az tak lebo by som ho vratil)

alebo

- su poskodene kabliky k tomu senzoru, co uz neviem ci by som zvladol opravit ja antitalent na vsetko

Editováno: , autor: Ghostbuster
Vloženo

tak dnes znovu naraznik dole, prehadzovali sa senzory atd ale stale ukazovalo rovnaku chybu, cize tomu uz vobec nechapem

01548 cidlo pomoci pri zaparkovani vzadu vpravo (g206)

03-00 ziadny signal ...

dokonca to ukazalo aj ked som dva naraz odpojil

som v koncoch z toho. namatkovo som prezrel aj kabelaz po prvy senzor ale vyzerala byt v pohode. tak neviem ci mam zhanat novu kabelaz ale aj jednotku parkovacieho asistenta... alebo sa na to vykaslat

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...