SUP1 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Tak ho napoj jinde ne? Když jde jen o plus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Chlapi, zas to mám rozobraté, idem tam dávať neorigo ale narazil som na problém... nemozem dat dole tie drziaky co drzia cidla (nezmestim tam nove) musi ist dole asi lista narazniku a to asi nedám, čo? nejake rady? uz som si dal 2 pivaq a nic ma nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Listu muzes vyloupnout na kraji opatrne podebrat plochym sroubovakem u laku pres hadru a vytahovat postupne az mas oddelany cidla. Pozor na chrom at ho neprasknes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Diky michal uz mam hotovo, ani to nebolelo chrom mam na zadu ala china takze v poho, pokracujem v instalacii, dik za rychly tip a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Jasny pak napis jak to chodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Hotovo! Celkom slusna kvalita za par korun. Pekne sa stym zaparkuje na cca 20-30 cm od objektu. zatial spokojnost. Ak by to niekomu pomohlo tak njake foto z montaze mam vo svojom vlákne. Dík y rýchle rady http://forum.skodahome.cz/topic/125973-ghost-superb-comfort-19-96kw-131ps/page-9 Editováno: 15. Září 2015, autor: Ghostbuster 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) no aj ja mam montovane neorigo cuvacie vrtal som ich do listy ktora bola cela celkom sa mi to podarilo http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/18/ced7725ab4fbf6f937cd2fec3b296de3.jpg Editováno: 18. Říjen 2014, autor: motoCvok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Taky dobrý. A funkce stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ano a na parkovacie som si zvykol mal som ich aj v starom aute je to dobry pomocnik.... Prikladam foto kde mam display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Tak jsem ukončil trápení, měl jsem to udělat už dřív! Koupil jsem parkovací senzory Sencor na 399,-Kč. Sice plný tón je již od 25cm ale lepší jak plný tón ihned po zařazení a při plném tóu vím, že ještě kousek můžu couvnout. Instalace zabrala cca 4h. Dobrá zpráva je, že není nutno demontovat listu z nárazníku - původní držáky senzoru lze vyloupnout Nějaké foto jsem Vám dal na rajče. http://fordcortina.rajce.idnes.cz/Superb_parkovaci_senzory 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) Perfektně, ukázkově provedená instalace. Profík Palec nahoru pane Editováno: 20. leden 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Díkec Editováno: 26. leden 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Toš jsem byl u Váši se senzorama, a nemohl ani senzory na diag. načíst, tak usoudil že je vadná jednotka. Ale nevím teda kdy a jak se mi podaří sehnat druhou, jelikož já mám i přední senzory a Supů s předníma je jako šfránu. Toť otázka, je jednotka jen jedna jak pro Supy jen se zadníma tak i pro supy i s předníma, nebo je pro každý zvlášť? Já mám tuto na konci písmeno B, z toho usuzuji že s písmenem A je pro Supy jen se zadníma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ER1K Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ahojte, mne VAG hádzal trvalú chybu 3 senzory, vymenil som všetky 4 a stále to píše, takže problém nebol v senzoroch, ale je niekde inde neviem kde...takže no comment, 3 mechanici to už pozerali, nikto nevie čo s tým môže byť, teším sa :-) (raz vyhadzuje diagnostika žiadny signál, raz skrat na kostru, ako sa jej zachce)...ako som to tu prečítal, tak jedine kabeláž alebo riadiaca jednotka to môže byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) A dál? (nějak jsem nepochopil Tvůj příspěvek) Editováno: 12. Květen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ER1K Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Nic dál ...to som tým chcel povedať, že som zbytočne vyhodil asi peniaze za 4 nové čidlá, pretože to robí to isté, čo pred tým a nikto nevie zistiť čo s tým je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Na to sis vlastně odpověděl v původním příspěvku: kabeláž nebo jednotka. Zkusil bych si jednotku někde půjčit. Nebo to dát celé do háje a dát si tam čínu za 500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Nabízím demontovanou sadu zadního parkovacího asistentu- řídící jednotka, kabeláž, senzory. Senzory jsou přetěsněné ale 2ks neustále hlásí překážku. Cenu nabídněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XperiaB Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Čau, koupil jsem si ojetého SuperBa a nejedou mi parkovací senzory... Správně by to mělo pipnout dlouhým tónem když by se jednalo o poruchu ale on mlčí jak ryba při zařazení zpátečky... Neví někdo co s tím může být popř jaká je to pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Předpokládám, že to někdo odpojil, protože byly senzory KO. Můžeš zkusit pokouknout. Jednotka je v kufru vpravo pod tapecem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XperiaB Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 A můžu se zeptat trochu přesněji kde to je? Já se v tom autě ještě pořádně nevyznám Jedná se o boční tapec nebo spodní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 V kufru boční tapec vpravo, vyšroubuješ plastovej šroub nahoře a odhrneš tapec, a už tam uvidíš takovou černou krabičku se žlutým štítkem, pokud tam teda bude, pokud ne tak tam budou jen káble s konektorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XperiaB Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tak jsem zjistil, že tam vůbec není... Budu muset koupit novou no... Každopádně díky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 To bych nedělal. Koupíš jednotku a zjistíš, že máš čidla KO. Investice je pak zbytečně vysoká Předpokládej, že ji někdo vyndal kvůli tomu. Za origo senzory dáš ranec. Za neorigo celou parkovací sadu dáš pár stovek a mají absolutně tu samou funkci Projeď to tady stránku po stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XperiaB Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tak nakonec podle diagnostiky je vadné zadní levé čidlo, ostatní v cajku. Řídící jednotku jsem pak nehledal bylo řečeno že tam asi bude když diagnostika nenašla nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.