Ghostbuster Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 v nom chybu nehladaj, ja ho tam mám tiez tak ako ty (dokonca myslím ze je prelepeny z vyroby paskou). asi nejaká príprava na "niečo" poreferuj a pofoť čo sa ti podarilo zistiť... tiež dám asi ešte jednu poslednú šancu origo senzorom, ak to nevyriešim tak tam hodím nejaké iné, trebars aj made in china za 5 korún... stoja ma len nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Jestli to neni zapojení na přední čidla, já je mám tak se zkusím zejtra na to podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toploader13 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Chlapi, díky moc. Přední čidla nemám, takže mě stačí to, že to není příčina mého problému.. Kabelu si všímat nebudu, jen mě to prostě zarazilo a trochu jsem doufal, že by to mohlo být ono. Zkusím ještě shodit ten zadní nárazník a uvidím. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Jake cidla byste si dali ? Ty obic sencory co mam jsou totalne na ..... bez displaye. Pipa to uz ze mam stat a za mnou je jeste pul metra mista :-D :-D hledal jsem nejake co maji lepsi a vetsi minimalni bod, ale co jsem nasel tak je to vetsinou na 30cm, coz se mi zda dost. V byvalem aute jsem mel taky nejake obic, a tam mi to chytlo na 10cm, coz bylo velmi uzitecne ve meste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Chlapi, díky moc. Přední čidla nemám, takže mě stačí to, že to není příčina mého problému.. Kabelu si všímat nebudu, jen mě to prostě zarazilo a trochu jsem doufal, že by to mohlo být ono. Zkusím ještě shodit ten zadní nárazník a uvidím. Ještě jednou díky. predné čidlá sa zo zadnými nedajú zle zapojiť majú rozličné konektory aby sa to nepoplietlo káble by malo byť to hlavné čo popozeráš keď dáš dole nárazník. ja som vymenil zlé čidlo za nové a aj tak mi to bolo naprd... takže chybu mám inde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toploader13 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 predné čidlá sa zo zadnými nedajú zle zapojiť majú rozličné konektory aby sa to nepoplietlo káble by malo byť to hlavné čo popozeráš keď dáš dole nárazník. ja som vymenil zlé čidlo za nové a aj tak mi to bolo naprd... takže chybu mám inde Já dneska sundal ten zadní nárazník, ale vše vypadalo v pohodě.. Všechny dráty jsem překontroloval, kontakty také a nic co by jevilo známku nefunkčnosti jsem nenašel Tak nevím, asi mi nezbude než zajet do servisu a zkusit to nechat napíchnout. Nebo se na to vykašlu a koupím nějaký nový levnější systém, protože ta originál čidla jsou stejně šíleně drahá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toploader13 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Dnes se mi podařilo přes kámoše auto napojit na VAG a všechna čidla hlásí tuto chybu: 29-00 - zkrat na kostru. Znamená to, že jsou všechna čidla v háji, nebo je např. něco s tou komfortní jednotkou? Nebo je problém úplně jinde? Nevíte prosím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Dle meho nazoru cidla byt v haji nikdy nemohou, podle me je vzdy chyba v kabelu, cidlo se nema jak zkurvit... me cidla jednou jeli jednou ne tak sem je vsechny 4 prodal a sichni novi majitele sou spokojeni takze byla chyba v kabelech. tam bych hledal jako prvni, c park. jednotce chyba urcite nebude a v cidlech dle meho taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 sorry ale naco by potom boli majitelom nové čidlá keby ako píšeš "Dle meho nazoru cidla byt v haji nikdy nemohou" senzor môže odísť, výrobnou vadou, MECHANICKÝM poškodením, atď... samozrejme že u našich aut to budú najskôr káble vďaka "dômyselnému" spracovaniu chlapcov zo skodovky, sú prakticky stále vystavené bordelu a zatekaniu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Zdravím tak po neustálých problémech s parkovacími senzory jsem je doslova vyrval a vyhodil. Uvažoval jsem o výměně vadného čidla, ale jeho cena je dost vysoká. Koupil jsem obyčejné za 500 celou sadu (http://www.sbazar.cz/m36/detail/4936908-parkovaci-couvaci-asistent-jednoducha-montaz-pouze) a nemůžu si stěžovat. Spolehlivé,levné nemusel jsem zvětšovat otvor. Jen jsem je nasadil místo těch původních. Dokonce novou řídící jednotku jsem pomocí dvou šroubků upevnil na místo té původní. Stálý tón to vydává cca 15-20cm od překážky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Super jirka, mozem ta poprosit o znacku a typ tych senzorov? isiel by som do nich aj ja asi dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Taky by mi to zajímalo Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Tak nevim, ale moje vypadaji skoro stejne )sencor a tam je to asi dost horsi. Zapadaji do klasickych der (tusim ze 21.5mm), ale je jen zvukova signalizace a dlouhy ton je uz kolem 30cm coz se mi zda moc. Byt tam display, tak je to o mnoho lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 A jaký typ sencoru máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 kdyby nekdo chtel mam uplne nove senzory tyto : http://eshop.elmot.cz/cz-detail-715080-parkovaci-senzory.html nemontoval jsem je ani na auto jsou nove i s dokladem, cena dohodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Dal jsem tam přímo to co jsem dal do závorky do odkazu. řekl bych, že to nemá moc cenu řešit. Vybral jsem variantu bez displeje. Nemusíte tahat kabel a stejně podle mě nemá moc vypovídací hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 A jaký typ sencoru máš ? Uplnej obič, http://auto-hifi-prislusenstvi.hledejceny.cz/sencor-sca-park100/ Jakože dá se na to zvyknout, ale jak budu mít možnost, měním za senzory s displayem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 O.k super díky Až to budu řešit tak nějaké objednám Ale asi bez toho displeje TO mi příjde zbyteč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adi1234 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Ahojte chcel bi som sa spitať ako vám idú zadné senzory ako vám pipaju a koľko je tam ešte rezerva lebo som menil 2 senzory a asi tak 60 cm mi to píska že už viac nemôžem a to je všetko, a zviklo to aj tak prerušovanie pipat a teraz len 3x prerušovane a potom už v kuse a pritom ešte môžem tých 60 cm dá sa to nejako nakalibrovať? Dúfam že to niekto pochopil lebo neviem to inak popísať Editováno: 2. Červenec 2014, autor: adi1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 já mám nepřetržitý tón, když k překážce zbývá míň než 30 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonmirec Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Ahoj chlapi. Chcel by som sa opýtať, kde sa zapájajú predné parkovacie senzory. Omylom som vytrhol kabeláž a s ňou aj káble na predné parkovacie senzory. Myslím + a - k riadiacej jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 tak ridici jednotka prednich i zadnich parkovaku je jen jedna. to jsi vyskubnul jen to plus a minus nebo jeste neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonmirec Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Tak som zisťoval okolo toho. Tak tie senzory boli dorábané a jednotka senzorov bola umiestnená v prednom kufri. Odtiaľ to bolo natiahnuté k poistkám respektívne k relátkam. Všetko čo som s tým vyšklbol už je napojené, len neviem kde má byť napojené + k tej riadiacej jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.