Pietro20 Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Cau nevíte nekdo kolik stojí nove gumy jak jsou u stabilizatoru?? pripadne muze se nekdo podívat do etky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Cca 110/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro20 Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 diky moooc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) aka guma stabilizatora je na fabke 1,4 mpi r.v. 2000. teda co znamena to ze guma stabilizatora 17mm napriklad su aj 18mm, 19,8 mm, 20,8mm Editováno: 11. Únor 2009, autor: misiak242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) Ahoj, to znamená že je tam několik rozměrů a zjistíš to pouze tak že sundáš starý a přeměříš (pokud to jde dle vin či rv. opravte mě).....nedávno měněný v servise a samy se dopídili rozměru až přeměřením starých gumiček. Editováno: 12. Únor 2009, autor: Standis pozor na citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 JJ, nebo aspoň změřit průměr stabilizátoru šuplerou... a správně přiřadit gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) já zajel do škodovky, nadiktoval jim vinko a paní si to našla v etce, sice jí to chvíli trvalo, ale to chápu... Když jsem přijel domů, a zvednul jsem si autíčko, málem mně polil pot. Mám jinou gumu! ale jak se nakonec ukázalo, chyba byla na mé straně. po chvíli měření a porovnávání jsem dospěl k závěru, že gumu stabilizátoru mám dobrou. origo na autě byl vnitřní průměr bumy větší než jsem si koupil ve škodovce. origo na autě byla ale ještě v té gumě taková asi silonová vložka, která se vylámala, a vypadla a tím to začalo bouchat. takže paní to asi našla správně. všechno jsem dnes namontoval, pěkně projel, a vše vypadá ok. omlouvám se že fotka není správně otočená o 90stupňú po směru hodinových ručiček Editováno: 1. Březen 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 aká silonová vložka, nič také etka nepozná. To bolo nejaké home made ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 aká silonová vložka, nič také etka nepozná. To bolo nejaké home made ? no právě, taky jsem koukal, bylo to tam origo z výroby, vím kde auto jezdilo předtím než jsem ho koupil do servisu a tam s tím 100% nic nedělali, takže to tam bylo původní. Ale není to třeba řešit, změř si šuplerou průměr toho stabilizátoru a zajdi do škodovky, oni ti už tu gumu dopasujou. já to psal jen proto, že jsem se setkal i stímhle problémem, taky jsem byl překvapený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 taky mám mezi stabikema gumou nějaký silon a dávali ho přímo ve škovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 taky mám mezi stabikema gumou nějaký silon a dávali ho přímo ve škovce A není to tuning? U mne nedávno měněno a bez silonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) kdo ví, co páni konstruktéři ve škodovce zkoušeli.... pak asi přišli na to, že udělali chybu a že to praská, a tak to vytunili bez té vložky. tomu by i odpovídala ta spousta rozměrů silentblocků..... kdo ví co měli za lubem. bavil jsem se o tom se známým a koukal na svoji 1,4 Mpi 2000 a taky to tam má. Editováno: 3. Březen 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Pôvodne bol používaný silentblok s plastovou vložkou, ktorá zabraňovala posunu stabíku do strán. Toto riešenie ale nebolo konštrukčne dobré, lebo plast sa buď vylámal a potom to búchalo, alebo to strašne vŕzgalo na nerovnostiach. Neskorší typ stabíku má priamo na sebe výstupky zabraňujúce posunu do strán a silentbloky sú použité bez plastovej vložky. Takže žiadne home made, ale simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 konečně je záhada vyřešena.... není to tuning, je to origo škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 p.s. náhodou někdo nevíte do kterého roku výroby se to tam s tou plastovou vložkou dávalo, že? To jen tak pro zajímavost, kdyby někdo věděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zdravim pánové,mám fabii rok 2000,1,4 16V 74 kw a bouchá mi při projetí dírou náprava asi nejspíš silendbloky na stabylizátoru al ejak je mám vyměnit??poraďte díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 HLADAJ TEMA TU JE!!!! Tu je navod na vymenu OC1. LINK: http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Vyme...abilizatoru.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 oni ty silendbloky se daj rozevřít jo??já mám právě před ním navařenej jakože plech nebo podložku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 čau pani, ja to mám prerobené tak, že sme tam navarili podložky, aby stabik nebehal do stran a gumy sme dali 18 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.