Jakub - škodík Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Na budíkách neukazuje rychlost, nádrž se různě houpe. Voda + otáčkoměr + všechno ostatní maká normálně. Pojistky jsem proměřil a některé podezřelé i vyměnil - beze změny. Co to může být ? Budíky jsou nové - v autě cca 1 rok - najeto na nich 7 tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 nejlip udelat diagnostikou test akcnich clenu, kdyz se rozjedes zmeni se ti PP z l/h na l/100km ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 je to dobře nakodované? nemá to signal rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 nejlip udelat diagnostikou test akcnich clenu,kdyz se rozjedes zmeni se ti PP z l/h na l/100km ? To jsem si nevšiml - ráno zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 je to dobře nakodované? nemá to signal rychlosti... Ty budíky jsou v autě rok a bez problémů - dnes za jízdy mi nahlásily, že mám natankovat ( v nádrži 3/4 ) a jak sem kouk do budíků - vidim jak ručička tachometru spadla ze 120ti na 0 a už se ani nehne. A každou chvíli hlásí prázdnou nádrž ( v nádrži 3/4 ) - třeba 5x za 10 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 má to snímač rychlosti na převodovce, nebo to bere po canu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Na převodovce - 3xpin. Zkontrolován - OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 zkusit udělat test akčních členů, pokud nepůjde, nebo bude nekorektní, tak je vada v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 ten palivomer skace z duvodu chybejiciho signalu o rychlosti... takze dle mne cidlo nebo vedeni k budikum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 nejlip udelat diagnostikou test akcnich clenu,kdyz se rozjedes zmeni se ti PP z l/h na l/100km ? Spotřeba se při rozjetí nezmění - stále ukazuje v l/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 tak bud cidlo na prevodovce, kabelaz, nebo budiky kdyz by jen nefungoval merak (rucicka) tak by PP ukazoval zkus jiny cidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 OK, dík za rady - v po na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 TAK UŽ TO MAKÁ - pravděpodobně čidlo na převodovce ( kontakt ) - jen sem ho demontoval a okouknul, namontoval zpět a je opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 zkusit udělat test akčních členů, pokud nepůjde, nebo bude nekorektní, tak je vada v budíkách. Nazdar, možem ťa poprosiť o pomoc, nejde mi tachometer a pri jazde neráta žiadnu spotrebu iba tri čiarky hodí, čo by to mohlo byť na vag.u som bol dnes nič nevypísalo a ked som dal druhé budíky to isté robilo blblo len palivo a tacháč, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ten palivomer skace z duvodu chybejiciho signalu o rychlosti... takze dle mne cidlo nebo vedeni k budikum.. nazdar, vidím že sa tu vynáš potrebujem pomoc nejde mi otáčkomer ani palivomer skáče hocijako, a nevypočítava palubný žiadnu spotrebu, na vag-u ok žiadna chyba, dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 vždyt tady máš i odpověd.. vadné čidlo nebo vedení k němu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman777 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 To samé dělá i mě Jako že se mi houpe ručička palivoměru podle toho do jaké zatáčky to nakloním a NEUKAZUJE RYCHLOST. ČIDLO rychlosti JSEM VYMĚNIL a nepomohlo to.zřejmě někde chyba v káblu. Netušíte kde se láme? nebo kde ho mám zkontrolovat? Zničeho nic to zase třeba měsíc funguje a pak zas sem tam zazlobí. Jednou se mi to na nerovnosti rozběhlo i za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 (editace) změřil bych kabely až to nepůjde a příjdeš na to.. do snímače musí jít 12V, kostra a signálový kabel do budíků.. Editováno: 10. Říjen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinezz03 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Mam stejny problem, prestal mi ukazovat budik na rychlost a ukazatel paliva mi v zatackach pipa a hlasi rezervu, pak se zase vraci zpet. Cidlo ktere je ja prevodovce jsem odpojil od kontaktu vytahl, vycistil, kontakty prostrikal, ale stale to nefunguje. Chci tedy koupit nove cidlo, ale nevim jake ma cislo... nechci koupit nejake jine. Na internetu jsem nasel toto : http://www.cc-autodily.cz/cidlo-mer-ujetych-km Je to ono? Mam octavia combi 1.9 tdi 81kw asv r.v.2001 Diky predem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.