Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim , už 2 až 5dní resim chybu s ABS a ASR , po ujetí nekolika metru , ted na tom snehu se mi rozsvití ABS a ASR kontrolky na palubce , a zustanou svítit až do vypnutí motoru . Nevim kde muže být chyba,

na VAG mi to napíše chyba 01276 PUMPA ABS. Jak se problému zbavit , bude potřeba měnit celou tu kostku ? anebo je najaká rada jak to odzkoušet? Anebo pojistky vytahat všechny??

pokud je to díl 1JO 614 417 C . ..... prosím o konkretizaci , a popř. cena?

díky moc všem

Upraveno od Lukáš85

Podle VISu: Číslo chyby 01276 Hydraulická pumpa ABS,ŘJ (V64)

Příčina: spojení elektromotoru k ŘJ ABS ,přerušené vedení nebo zkrat na plus/ kostru motor pumpy vadný,ŘJ ABS vadná Možné projevy: Doporučený postup: Kontrola vedení a konektoru,kontrola pumpy diagnozou akčních členů,případně výměna ŘJ ABS kontrola nebo výměna

• Autor

dikes.. takže vyndat celou jednotku ABS a mrknout na kontakty, atd. popř novou.

no to je parada :(

diky

zkontroluj pojistky na baterce, očisti kontakty pojistek.... tam je zakopaný pes..

• Autor

ok..mrknu na to..dikes

• 1 rok později...

Ja mam ten isty problem akurat neviem co to mam vycistit kde su tie poistky a kntakty prosim o radu octavia 1 1,9tdi

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

No, když otevřeš kapotu a koukneš na akumulátor, resp. sundáš z něj kryt, tak na akumulátoru je tzv. "pojistkový box".

Vyndat, zkontrolovat pojistky. Zkontrolovat jestli nejsou zaoxidované kontakty. Vyčistit.

post-57881-0-13175700-1317723062_thumb.j

Když už tam budeš, tak zkontrolovat dotažení spojů, popř. odpojit, očistit plochy a zpátky utáhnout u ostatních pojistek. Zkontrolovat kvalitu lisovaného spoje. Pokud se kabel v oku "kvedlá", tak opravit.

• 1 měsíc později...

Diky moc bolo to ono :-)

• 1 rok později...

Nechci zakladat novy tema, tak to poslu sem. Zacala mi svitit chyba 01276 na Toledu, pojistky jsem uz kontroloval, jsou v pohode. Jak se da vyndat samotna RJ ABS bez pupmy? Jde to nejak?

• 2 týdny později...

Copak pojistky, ale mrkni na jejich pojistk.skrinku

Rozeber ten box očisty piny na pojisty a prostříkej celé kontaktolem. Jak se tu už psalo. U tédle chyby je to troufnu si říct z 90% zaoxidovaný ten pojistkový box. Osobně jsem to dělal už asi na 4 autech ;)

• 11 měsíců později...

Ahoj mam skoda 1,8 20v rok 96 a sviti mě porucha abs vag rekl 1276 chybovy kod co mam hledat děkuji za radu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.