Publikováno Únor 4, 201015 r Zdravim , už 2 až 5dní resim chybu s ABS a ASR , po ujetí nekolika metru , ted na tom snehu se mi rozsvití ABS a ASR kontrolky na palubce , a zustanou svítit až do vypnutí motoru . Nevim kde muže být chyba, na VAG mi to napíše chyba 01276 PUMPA ABS. Jak se problému zbavit , bude potřeba měnit celou tu kostku ? anebo je najaká rada jak to odzkoušet? Anebo pojistky vytahat všechny?? pokud je to díl 1JO 614 417 C . ..... prosím o konkretizaci , a popř. cena? díky moc všem Upraveno Únor 4, 201015 r od Lukáš85
Únor 4, 201015 r Podle VISu: Číslo chyby 01276 Hydraulická pumpa ABS,ŘJ (V64) Příčina: spojení elektromotoru k ŘJ ABS ,přerušené vedení nebo zkrat na plus/ kostru motor pumpy vadný,ŘJ ABS vadná Možné projevy: Doporučený postup: Kontrola vedení a konektoru,kontrola pumpy diagnozou akčních členů,případně výměna ŘJ ABS kontrola nebo výměna
Únor 4, 201015 r Autor dikes.. takže vyndat celou jednotku ABS a mrknout na kontakty, atd. popř novou. no to je parada diky
Říjen 4, 201113 r Ja mam ten isty problem akurat neviem co to mam vycistit kde su tie poistky a kntakty prosim o radu octavia 1 1,9tdi Upraveno Říjen 4, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Říjen 4, 201113 r No, když otevřeš kapotu a koukneš na akumulátor, resp. sundáš z něj kryt, tak na akumulátoru je tzv. "pojistkový box". Vyndat, zkontrolovat pojistky. Zkontrolovat jestli nejsou zaoxidované kontakty. Vyčistit. Když už tam budeš, tak zkontrolovat dotažení spojů, popř. odpojit, očistit plochy a zpátky utáhnout u ostatních pojistek. Zkontrolovat kvalitu lisovaného spoje. Pokud se kabel v oku "kvedlá", tak opravit.
Květen 9, 201312 r Nechci zakladat novy tema, tak to poslu sem. Zacala mi svitit chyba 01276 na Toledu, pojistky jsem uz kontroloval, jsou v pohode. Jak se da vyndat samotna RJ ABS bez pupmy? Jde to nejak?
Květen 22, 201312 r Rozeber ten box očisty piny na pojisty a prostříkej celé kontaktolem. Jak se tu už psalo. U tédle chyby je to troufnu si říct z 90% zaoxidovaný ten pojistkový box. Osobně jsem to dělal už asi na 4 autech
Duben 24, 201411 r Ahoj mam skoda 1,8 20v rok 96 a sviti mě porucha abs vag rekl 1276 chybovy kod co mam hledat děkuji za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.