Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím, chtěl bych se zeptat, u mojí octavie 2,0TDI 125kw kod BMN jde nafta do oleje, vstřiky jsou nový ( po svolávačce ) a gumičky nové, nestřihnuté. Je nějaká další možnost nebo tip na co se kouknout, než přejdu na možnost, že je opravdu prasklý nějaký kanálek v hlavě motoru?? :) díky za radu

• 2 měsíce později...
V 23. 5. 2016 at 9:01, kovi008 napsal:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, u mojí octavie 2,0TDI 125kw kod BMN jde nafta do oleje, vstřiky jsou nový ( po svolávačce ) a gumičky nové, nestřihnuté. Je nějaká další možnost nebo tip na co se kouknout, než přejdu na možnost, že je opravdu prasklý nějaký kanálek v hlavě motoru?? :) díky za radu

Zdravím máte ještě DPF (Filtr pevných častic) ?? někdy bývá problém právě s DPF při regeneraci jde více nafty do výfuku kvůli regeneraci a stává se, když je DPF K.O jde Nafta do Oleje.

• 1 rok později...

Čau lidi :)mám dotaz, dneska se mi rozsvítila kontrolka "Diesel - filtr pevných částic".. DPF ale v autě nemám a mám i upravený software. Za 2 roky se mi to nikdy nerozsvítilo, až teď.. co s tím? :)

Šel bych za  tím co ti vykuchal ten filtr a upravil soft, pokud to není originální SW a filtr tam není, může to být cokoli...

Bez filtru už jsem to koupil.. je mi divný, že se to za celý dva roky nerozsvitilo :o

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.