Květen 23, 20169 r Zdravím, chtěl bych se zeptat, u mojí octavie 2,0TDI 125kw kod BMN jde nafta do oleje, vstřiky jsou nový ( po svolávačce ) a gumičky nové, nestřihnuté. Je nějaká další možnost nebo tip na co se kouknout, než přejdu na možnost, že je opravdu prasklý nějaký kanálek v hlavě motoru?? díky za radu
Srpen 3, 20169 r V 23. 5. 2016 at 9:01, kovi008 napsal: Zdravím, chtěl bych se zeptat, u mojí octavie 2,0TDI 125kw kod BMN jde nafta do oleje, vstřiky jsou nový ( po svolávačce ) a gumičky nové, nestřihnuté. Je nějaká další možnost nebo tip na co se kouknout, než přejdu na možnost, že je opravdu prasklý nějaký kanálek v hlavě motoru?? díky za radu Zdravím máte ještě DPF (Filtr pevných častic) ?? někdy bývá problém právě s DPF při regeneraci jde více nafty do výfuku kvůli regeneraci a stává se, když je DPF K.O jde Nafta do Oleje.
Únor 5, 20187 r Čau lidi mám dotaz, dneska se mi rozsvítila kontrolka "Diesel - filtr pevných částic".. DPF ale v autě nemám a mám i upravený software. Za 2 roky se mi to nikdy nerozsvítilo, až teď.. co s tím?
Únor 5, 20187 r Šel bych za tím co ti vykuchal ten filtr a upravil soft, pokud to není originální SW a filtr tam není, může to být cokoli...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.