ritchie Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ahoj.Vyměnil jsem v zadních blikačích žárovky za ledky.Na varovné blikače to bliká normálně,jako před tím ale na pravou nebo levou stranu to bliká moc rychle.Asi jak ty led mají malý odběr,tak to bliká jako když praskla žárovka. Nešlo by to nějak přizpůsobit aby to blikalo pomaleji? Mám tažné a v kufru cvaká relé při blikání-není to tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Uz se to tu resilo a nejjednodussi je bud pripojit paralelne k led zarovce jeste jednu klasickou zarovku, ktera tam bude jen kvuli odberu a nebo pouzit misto zarovky vykonovy odpor, ktery se ale bude docela hrat... Muzes poslat fotku nebo video jak tahle zarovka vypada kdyz blika ve svetle? Jakou to ma intenzitu pri srovnani se zarovkou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Dík,už jsem to vyřešil s tou žárovkou. Svítí to slušně asi tak 90% žárovky.Pokusím se to nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiroch Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dobre ranko vsem, Potreboval bych poradit. Koupil jsem si zadni tuningova svetla od autostyle a jelikoz maji ciry design, rohodl jsem se je vybavit LEDkovym zarovkami. Jiz pri montazi prvni sem se zdesil, nebot se nedala prostrcit dirou pro zarovku, ale to jsem vyresil pilnikem primo na okraji plechoveho tela LED zarovky. Mam ale problem s blinkry. LEDka odebira podstatne min proudu, tudiz ma i jiny odpor a v kombinaci s ostatnimi zarovkami po zapnuti blinkru pouze sviti. Z prerusovace se line divny zvuk, jako by prerusovac blinkru nevedel, co ma delat a strasne rychle se spina, coz se projevuje prakticky stalym tonem. Cele pole blinkru na prislusne strane sviti. Mate s tim nekdo zkusenost, popripade pokud vymenim celou stranu za LED nahrady, pomuzu si s tim, nebo to chce uplne jiny prerusovac ci nejaky upgrade ?? Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiroch Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 V prodejne mi rekli, ze je nutne dat do cesty odpor, ale kolik ohmu mi nerekli... prej to mam vyzkouset... Ani mi nebyli schopni rict, zda bude stacit jeden pro cely okruh a nebo bude potreba dat odpor ke kazde potencialni zarovce/LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=77558 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiroch Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 (editace) Dobre diky, koukal jsem se. Editováno: 11. Únor 2010, autor: jiroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyy_grey Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Ahoj chcel by som sa spýtať že ak si niekto robil led smerovky ako ste vyriešili odpor alebo teda aby smerovky blikali správnou rýchlosťou. Budem vďašný aj za foto ❤️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Dal sem led, sice do F1, předek zadek a blikaly normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Ahoj, jestli kupis ledky s canbusem to je vetsi sance ze bude ok blikat a jestli ne to kaput. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.