Přejít na obsah

LED blinkry namisto zarovek


ritchie

Doporučené příspěvky

Ahoj.Vyměnil jsem v zadních blikačích žárovky za ledky.Na varovné blikače to bliká normálně,jako před tím ale na pravou nebo levou stranu to bliká moc rychle.Asi jak ty led mají malý odběr,tak to bliká jako když praskla žárovka. Nešlo by to nějak přizpůsobit aby to blikalo pomaleji? Mám tažné a v kufru cvaká relé při blikání-není to tím?

post-2945-1216403473_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz se to tu resilo a nejjednodussi je bud pripojit paralelne k led zarovce jeste jednu klasickou zarovku, ktera tam bude jen kvuli odberu a nebo pouzit misto zarovky vykonovy odpor, ktery se ale bude docela hrat... Muzes poslat fotku nebo video jak tahle zarovka vypada kdyz blika ve svetle? Jakou to ma intenzitu pri srovnani se zarovkou...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dobre ranko vsem,

Potreboval bych poradit. Koupil jsem si zadni tuningova svetla od autostyle a jelikoz maji ciry design, rohodl jsem se je vybavit LEDkovym zarovkami. Jiz pri montazi prvni sem se zdesil, nebot se nedala prostrcit dirou pro zarovku, ale to jsem vyresil pilnikem primo na okraji plechoveho tela LED zarovky. Mam ale problem s blinkry. LEDka odebira podstatne min proudu, tudiz ma i jiny odpor a v kombinaci s ostatnimi zarovkami po zapnuti blinkru pouze sviti. Z prerusovace se line divny zvuk, jako by prerusovac blinkru nevedel, co ma delat a strasne rychle se spina, coz se projevuje prakticky stalym tonem. Cele pole blinkru na prislusne strane sviti. Mate s tim nekdo zkusenost, popripade pokud vymenim celou stranu za LED nahrady, pomuzu si s tim, nebo to chce uplne jiny prerusovac ci nejaky upgrade ??

Dekuji za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 13 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...