Publikováno Květen 5, 200619 r Při puštění plynu nebo prudkém přidáni plynu se ozývá takové divné cvakání. Bylo tady někde v nějakém příspěvku, že to trápí eresa. Tak jsem dneska sundal silenblok na převodovce a nezdá se že by byl špatný. Dělal jste to někdo už a jak poznám jestli ho vyměnit nebo hledat dál. Kolik stojí oba silenbloky popřípadě i ten třetí co je na nápravě . Už jsem nestihl zavolat do škodovky. Najeto 68000 tisíc.
Květen 5, 200619 r Při puštění plynu nebo prudkém přidáni plynu se ozývá takové divné cvakání. Bylo tady někde v nějakém příspěvku, že to trápí eresa. Tak jsem dneska sundal silenblok na převodovce a nezdá se že by byl špatný. Dělal jste to někdo už a jak poznám jestli ho vyměnit nebo hledat dál. Kolik stojí oba silenbloky popřípadě i ten třetí co je na nápravě . Už jsem nestihl zavolat do škodovky. Najeto 68000 tisíc. jj, problém je s tím u FRS. Cena cca 2.000. Že je špatnej poznáš tak, že ten žel. střed rukou dotlačíš na doraz toho kovovýho pouzdra - to je to klepání. To pouzdro je od toho středu občas i obouchaný, rezatý...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.