martikk Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Při puštění plynu nebo prudkém přidáni plynu se ozývá takové divné cvakání. Bylo tady někde v nějakém příspěvku, že to trápí eresa. Tak jsem dneska sundal silenblok na převodovce a nezdá se že by byl špatný. Dělal jste to někdo už a jak poznám jestli ho vyměnit nebo hledat dál. Kolik stojí oba silenbloky popřípadě i ten třetí co je na nápravě . Už jsem nestihl zavolat do škodovky. Najeto 68000 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Při puštění plynu nebo prudkém přidáni plynu se ozývá takové divné cvakání. Bylo tady někde v nějakém příspěvku, že to trápí eresa. Tak jsem dneska sundal silenblok na převodovce a nezdá se že by byl špatný. Dělal jste to někdo už a jak poznám jestli ho vyměnit nebo hledat dál. Kolik stojí oba silenbloky popřípadě i ten třetí co je na nápravě . Už jsem nestihl zavolat do škodovky. Najeto 68000 tisíc. jj, problém je s tím u FRS. Cena cca 2.000. Že je špatnej poznáš tak, že ten žel. střed rukou dotlačíš na doraz toho kovovýho pouzdra - to je to klepání. To pouzdro je od toho středu občas i obouchaný, rezatý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.