Mima Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) .... Tato pravidelná servisní péče, jak jsme již uvedli, je i podmínkou pro vstřícné řešení v době pozáruční... Dobrá práca marthass, vyjadrenie výrobcu vždy poteší, ale obávam sa, že 160tis. km by kulanciu neznieslo. A pravidelný servis v autorizovanom servise...no ruku na srdce, kto z nás to robí? Editováno: 18. Únor 2013, autor: Mima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Třeba já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Já říkám každému, když si koupíte nové auto, tak aspon 5 let jezděte do značkového a dodržujte intervaly. Materiál můžete mít klidně svůj, když už chcete něco ušetřit.... Pak se všechno řeší daleko líp a jednoduše. Majitel je spokojený, ikdyž má auto třeba 5 let. A dělá to mnoho lidí....Myslím těch, co si koupí nové a naštěstí jich přibývá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Taky vždy jezdím do autorizáku - mám tam známého, takže tak a na BXEčku 142.000km a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Většinou si každý vybere ten svůj servis a svého mechanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 uz vidim jak nekdo po 2letech resi kladne reklamaci u skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Naprosto bez problému, pokud dodržíš předepsané prohlídky. ...Dá se tak řešit mnoho věcí, viz třeba trysky,cívky, softy řídících jednotek,zatékaní světlometů,atd...Nesmíš být prostě sám proti sobě a můžeš využít této možnosti, když se Ti nabízí. Taky nikde není psáno, že Ti případnou věc vymění naprosto zadarmo. Vždy mají právo ,určit si, kolika procenty se budeš podílet na opravě. A to ceny materiálu a práce. Na něco existují katalogy. Vždy je příjemné překvapení, že neplatíš nic a máš třeba nový motor. V tom je škodovka supr. Jen blbec si koupí nové auto a nejezdí potom pravidelně do značkového!!!!!!!!§ Editováno: 20. Únor 2013, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 A tu pohadku o tom motoru 1.2 Tsi jste slyšeli??Taky se k tomu škodovka stavi čelem!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Tu ještě neznám, ale vím, že se tyto motory mění docela dost. I 1.4...A taky se mění řetězy a napínáky....A to i po záruce. Editováno: 20. Únor 2013, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak jsem naklusal do servisu audi/VW a nechal si vyměnit lanovody. Ptal jsem se pak na problém s ojnicemi a prý za 9 let, co tam pán dělá, tak akorát 2 motory s ojnicí venku. Řešení je motor z vrakáče + práce, cena 15-20 tisíc. Že to nebude tak horký. Když člověk mění olej, nedává tomu motoru pořád čouda a nemá čip, tak prý ať se vůbec nebojím. Ještě poptám servis ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Ja tiež nemôžem povedať na škodovku zlé slovo, využil som kulanciu na kabeláž a prevložkovanie piestov, bolo to po prekročení 80tis.km a nemal som na ňu už nárok, ale zaplatil som iba prácu a importér bol ochotný. Ale radšej nech všetko funguje ako má, ako riešiť problémy... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tak jsem ješte psal na docela velký náš autorizovaný škoda servis a máte pravdu, občas se tyto problémy na motorech BXEobjevují, ale popravdě, není mi známá žádná prevence, jak tomuto předejít.Neuvádíte počet najetých km, ale v tomto případě bude nejlepší variantou novýmotor. /samozřejmě nový bude drahý, ale nějaký použitý s nízkým nájezdem km sedá určite pořídit tak aby několik dalších let sloužil/ To se picnu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 A čekal jsi něco jiného? Vždyt je o tom napsáno už mnoho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Zas tak mnoho o tom není, nikdo neví kdy a proč to dělá, jestli to má nějaké varovné příznaky, jestli lze udělat nějakou prevenci. Proč někdo s tím najezdí 300tisíc v pohodě a někdo jen 100 tisíc atd...To se mi opravdu nezdá jako mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Dokázal by někdo sehnat ojnice z dobrého ročníku pro motor BXE a vyměnit to? Můžete mi nabídnout cenu? Dojedu kamkoliv po ČR. Se jinak nevyspím Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 no všichni máme dobré ojnice - zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ještě jedno vyjádření autorizáku Dobrý den,prevenci je možné provést kontrolouložisek. klikového hřídele , při které je potřeba vyměnit všechnyšrouby na uložení .Cenový odhad této kontroly v našemservise je cca 3500,-kč s DPH.V této ceně je započtená akční slevana materiál a práci pro vozy starší 4 let. Má to smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 No to záleží spíš na tobě?? Jestli to má smysl. Pokud budeš chtít lépe spát tak to smysl má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 ...a akú dostane človek záruku... ale cena nie je zlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 No záleží na mě. To spíš mě zajímalo, jestli je tohle možné řešení toho problému. Cena je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 nájdu sa aj exkluzívne BXE-čka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 tak to je vizitka dobrého šóféra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 No spíš takto může vypadat každý vůz Octavia, když se dodržují pravidelné servisní intervaly a zásady užívání turbomotoru. Nebo se pletu LIBERO?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ono Sniper ani dodržovanie toho čo si spomínal nie je zárukou,aby sa niečo ...ale tento sa asi vydaril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Asi lepší kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.