Přejít na obsah

Fabia 1.9Tdi 74 kw

Doporučené příspěvky

Zdarec tedka resim takovej problem jeste jsem se s tim nesetkal a ani jsem o tom neslysel tak zacnu tim ze fabka ma tak prumernou spotrebu 7.5l - 8.0 l a to jedu hodne slusne jinak to je jeste vice ale zarazi me to ze kdyz jedu kolem 2tis otacek tak mi klesne o trosicku teplota motoru kdyz motor vytacim pres 2500otc tak se teplota vrati do normalu a spotreba klesne nebo se mi apson zda hlavne pri nizsi teplote nema skoro zadny tah vaha vzduchu byla menena tak pred 30tis kilometry tedka ma uz nafrceno motor 260tis a porad jela dost slusne kort po psoledni investici rozvody nova vaha atd.. a resil tak nejak ten samy problem akorat ta teplota neklesala po vymene vsech veci spotrba kolem 5l tak kdyby mel nekdo nejaky rady tak bych byl rad vag mam v garazi chyby motoru to neukazuje zadne a hodnoty nejak neznam jak maj byt sparvne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak stale pokracuju v hledani zavady uz jsem vymenil vahu vzduchu i ten agr ventil vsechno a stale se nejak nemuzu dostat aspon na tech 6litru i kdyz to je porad stale jste dost auto sjem mel pripojene na vag i behem jizdy ale porad tak nejak nic neukazuje spatneho nejake ty vykyvy tam jsou ale nic hrozneho.jeste me napadlo ze je trochu deravy vyfuk tak jesli to zapricinuje tohle ? dokonce jsem i zaslepil ten ventil co pisou na stranakch diesel power tak kdbyby mel nekdo nejaky rady tak sem s nima dikec

Odkaz ke komentáři

tak to zkus za jízdy nalogovat (skupiny 3,10,11 od 1500ot do 4500ot pod plným plynem) a hoď to na dieselpower, kde ti ten log borci rozeberou.

taky můžeš ze srandy kouknout do skupiny 13 (vyrovnání volnoběhu) v jakém stavu jsou jednotlivé válce/vstřiky. hodnoty klidně napiš.

a poslední otázka - spotřebu určuješ podle palubáku a nebo podle natankování do plné, ujetí nějaké trasy (nejlépe tak 400-500km) a opět dotankování do plné?

Odkaz ke komentáři

Taky se mi spotřeba na PP neshoduje s realitou. Palubák ukazuje o cca 1,5l více. Možná na to má vliv to že když jedu hodně v klidu tak se mi vůbec nechce ohřát na 90 stupnu, vždycky to doleze kousek před, a tam se zastaví. Ale jak to tady čtu tak nejsem jedinej. A taky máte zvuk motoru truchu klapavější? když nastartuju máminou O II 1,9TDI tak má zvk jinej dunivější tvrdší, ta fábka zní proti tomu spíš jako šidítko :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...