dubman Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Ahoj lidi mám dotaz mám zlomenou jednu takovou tu plastovou natáčecí mršku na mřížce ventilace - nevím jak to nazvat je to ten kousek černého plastu co se natáčí. Na tom středovém dílu výdechů ventilace v palubní desce. Prostě to v zimě zamrznulo a tatin to zlomil - co dodat Dá se to nějak jen vyměnit nebo mám vymontovat celý ten výdech a koupit to nové ?? Kdyžtak kolik to stojí ? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 no taky me dve ruply :-( rozebrat se to da v poho ale kde sehnat tu pricku to nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Mě chybí jedna ve středním výdechu, takže pokud bys náhodou koupil celý díl tak od tebe jednu lamelu koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Uz jsem to tu psal, jde to opravit, staci kus dratu odpovidajiciho prumeru, na jednom konci zpilovat do plocha z obou stran, nahrat, vrazit z beku do lamely, pak se to ustipne a ta plast. nozicka je nahrazena kovovou, vyzkouseno, funguje OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 to : NoiseR diky zkusim a pak poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky co skodovka sestavila dá se i rozebrat : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky co skodovka sestavila dá se i rozebrat : Hlavne to chce pevnou ruku, protoze jak tim horkym dratem projedes kam nemas a vyleze ti to vepredu, je to v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Takže hotovo opraveno. a šlo to i bez drátu. Lepší je to vzít nejmenším vrtákem a udělat tak dírku pak vzít malý šroubek a je to jako nové. Ne kecám lepší jak nové jinak na vyndání průduchů z palubní desky doporučuju použít rozdělaný plastový kolíček. No a chystám se na přestříkání průduchů na stříbrno takže předpokládám že udělám reportáž. Tak zatím zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Zdravím Ať nezakládám nové téma, tak přidám sem: Mám rozbité mřížky ventilace, ale samotné příčky jsou bez poškození na jednom konci krátký čudlík a na druhém konci dva delší. Na mých je vylámané samotné uchycení. Dá se s tím něco dělat? Mám takto oba boční a v menší míře středové výdechy. :-( Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Zahod ty mřížky a kup na vrakáči druhé za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Myslel jsem si to, díky. Jenom pro představu - kolik by tak za to měli chtít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Částku ti přesně nenapíšu,ale Fábek jsou plné vrakáče,takže moc by chtít neměly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Tak nakonec koupeny všechny 3 za 400 Kč. Jestli je to dobrá cena nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Tak to se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Super, je to taková blbost, ale hned se v tom autě cítím lépe. :-) Před motáží jsem je umyl, lehce promazal třecí plochy vazelínou a prohodil vnější rámečky za ty původní (kvůli stejnému odstínu). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 a ako sa da vytiahnut ta stredova vetracia mriezka- skusal som to pacit zboku sirokym skrutkovacom ale akosi sa jej nechce von z palubovky - nechcem nieco zlomit / urvat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Normálně opatrně vypáčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 podarilo sa-islo to dost ztazka som si neuvedomil ,ze treba pacit vo vodorovnej rovine a nie kolmo k palubnej doske - to je skoro 45 stupnovy uhol a tym padom to kladlo zvyseny odpor. taka blbost... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.