zdeno4 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 dobry den.schanim radu.fouka mi nejak slabe ventilator v aute.teplota je normalni jen slabe fouka v jakekoliv poloze.dnes jsem sedel u kamose ve fabce a tomu to frcelo jednou tolik rychleji nez me..tak nevim jestli treba neni pylovy filtr zanesen nebo tak neco...diky za rady, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Vyměň filtr co je nad nohama spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 tak, tak vyměň ho a pošli fotku starého ať se pobavíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Hehe měl jsem ten samý problém...4roky jsem na něj nějak opomněl a pak se vysypalo tolik listí, že jsem měl 5minut co vysávat:) musíš odšroubovat na pravé straně palubovky kaslík a je to úplně vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Nemusí nic šroubovat, jde to normálně vytahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalk Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nemusí nic šroubovat, jde to normálně vytahnout Bodejď!Co tam šroubuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Správně, nic se nešroubuje. Jen se vytáhne a vyndá se listí + se vyčistí pozdrou ve kterym je ten filtr. A když nepomůže ani tohle tak by to chtělo podívat se na ventilátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 to listí se ani nemusí vyndavat, ono se vyvalý samo lol je dobrý to vždy po zimě vyndat - vysát a filtr taky lehce vyklepat a vysát ten bordel z neho - pokud teda už není na výměnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayko Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Dobrý deň. Je to peľový filter? Je tento filter aj vo Fábii 1.2HTP 40kW rok výroby 2003. Počul som, že nie. Tiež sa mi nenormálne zahmlievajú okná. Mayo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Mal by si ho tam mať. Teda ak sa ti nestane to čo brachovi, teda že v servise mu ho tam na prehliadke nedali a nemal ho tam do včera, keď to náhodou zistil ;-) Nie je nič je jednoduchšie pre teba, ako sa pozrieť k nohám spolujazdca. Kedže sa ti zahmlievajú okná, tak asi tam bude a je pekne zasratý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Filtr se dával do všech, kromě Juniora, tam se dávala plastová mřížka na vstup topení pod předním oknem. Já mám filtr a dal jsem si i tu mřížku, takže se mi nedostává listí ani k větráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayko Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Je to O.K. Našiel som to, vyčistil a keď som po vložení zapol ventilátor nastalo prúdenie vzduchu, že som sa toho skoro zľakol. Filter bol zanesený zodpovedne. Ďakujem za radu. Mayko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scevo Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 V Juniorovi teda nie je filter ako u ostatných? Ako teda a hlavne čo čistiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 U juniora je jen plastová mřížka v prostoru mezi motorovým prostorem a čelním oknem před spolujezdcem, viz obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scevo Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 to znamena ze ziaden filter, cize nic co by zachytilo ten bordel? ako sa to cisti potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Velký bordel zachytává mřížka, ale ten malý nic. Jestli chceš, tak si ten filtr kup a dej si ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarttyRS Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 No já měl podobnej problém,filtr sem vyměnil,ale stejně se mně pořád zdá,že to fouká nějak málo... Tak co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Tak tam ten filtr nedávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 (editace) Já jsem taky dnes vyměnil filtr,byl černej jak bota. Fouká to lo trochu lépe,ale pořád nic moc. Je to slabost fábií,nebo je někde problém??? Hlavně k řidičovi na nohy to nefouká skoro vůbec,ke spolujezdci i na okno to celkem jde. Měl jsem rozdělanej ten plast pod palubkou,po sundání to fouká lépe,přijde mi že to brzdí ten plast. A ještě otázka,má pod tímto plastem být nějaký husý krk,nebo nějaký rozvod vzduchu na nohy řidiče??? Já tam nic nemám,a z vyústění topení to fouká jakoby do prostoru palubky ale na nohy moc ne. Jestli to nečím usměrnit,nebo jestli tam cosi chybí. Díky za radu Editováno: 3. Prosinec 2010, autor: Milhauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.