petoL Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 stava sami ze ked prejdem nejaku nerovnost alebo hrbol v malej rychlosti, napr. spomalovac na ceste a a po prejazde auto zhupne dole tak mi to vydava take divne zvuky, gumene skripanie, co to moze byt? mam nabehane 30 tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Meto ted zacalo delat taky. Neresim. Jde o zasrany neco (tlumic, klouby ramen ap.) bordelem ze silnic. Obvykle to zavrze parkrat kdyz rano jedu do prace, pak se to odrbe a je klid. A jak pises, dela to jen, kdyz se auto hodne zhoupne, tedy to pricitam tomu, ze sou to mista, ve kterych se obvykle ta cast nenachazi. (konec tycky u tlumice, vetsi uhel vykyvu napravy v rameni ap). Verim, ze az zmizi sajrajt ze silnic a autu se poradne umeje spodek, tka bude klid. BTW: mam najeto asi 40 kkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Tak tohle presne trapilo kolem Vanoc mne. Byl jsem s tim v servisu, napred mi to jenom necim vystrikali, to ale nepomohlo, takze jsem tam byl znovu a menili mi ulozeni stabilizatoru (co konkretne netusim). Takze ja radim reklamovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Bohuzel v zaruce uz to nemam. Stabilizatory sem si uz menil sam. Ted to par dni nedela, ale az bude tepleji, tak se no to rozhodne chci podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 20. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 (editace) kolko stoja tycky stabilizatorov? Editováno: 22. Únor 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jeje z hlavy to nevim. Zeptej se v nejakym servise. Reknou ti to na pockani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 já mám ten samí problém. známej na FI to měl taky a měnili mu v servisu nějaké gumičky "prej". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Taktiež ten istý problém. Budúci týždeň idem do servisu na 60 000, tak im to poviem nech to spravia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avocet Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Me to ted zacina delat taky - Fabia 2005 .Pry jsou to jak pise pesir gumicky nejake ulozeni nevim ale jake. Kluci z prace uz to maj po servise . Ve skodovce to rozeberou vycisti namazou silikonovou vazelinou nebo silik. olejem a jedzdi se dal. Alespon jim to tak udelali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 stahuje se to na reklamaci, nebo to udělaj za poplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Urcite to reklamuj, nemuzou po tobe chtit ani korunu a spis nez vycistit nebo vystrikat sprejem, tak nech vymenit. U me to pomohlo Editováno: 3. Březen 2010, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Delaji to silentbloky na stabilizatoru. Vymenit a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Tak ja som dal v servise pozriet to vrzganie, nasli natrhnute gumy silentblocku na naprave. Nie je to na 70 000 prilis skoro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Takze vymena nepomohla nepomohla, dalsi tip je ulozenie tlmicov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 majko ktore ti menili na ramenach či na štabilizatore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 na ramenach boli natrhnute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Tak ja som dal v servise pozriet to vrzganie, nasli natrhnute gumy silentblocku na naprave. Nie je to na 70 000 prilis skoro ? Mám ten istý problém len s tým rozdielom, ze ak mam uplne vytocený volant doprava a zacnem ním tocit do lava tak mi zacne vrzgat. Je to počut len ked stojim s autom na mieste alebo sa pomali pohýnam. Počas jazdy som to nezaznamenal. Prejavovat sa to zacalo asi pri 20. tis. km. Bol som s tym uz v servise asi 2 krat vzdy to vrzganie niejako opravili co nebolo pocut. Na druhý krát vymenili nejaku suciastku uz sa nepamatam aku ale zasa to vŕzga budem musiet zas tam ist na reklamaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 na ramenach boli natrhnute... Tak si daj vymeniť na štabiku dve uloženia po 2€ a bude klud. Ked prechadzaš cez spomalovač a vrzga tak to je štabik ked pohyňanie alebo brzdenie tak to je silemblok ramena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Opět se projevím jako naprosto nespokojený zákazník Škoda-Auto! Stačí si jen pročíst celé toto téma... vrže toto vrže tamto.... Mě to chroupe při maximálním rejdu doleva při přejezdu nerovnosti. Když vemu za pravé kolo (opačné než od kterého slyším chroupání) tak putuje dopředu a dozádu a přitom se ozývá cvakání. Takže mám obědnané horní uložení od SWAGU a koukám že rovnou obědnám i silentbloky stabíku. na tyčky kašlu až budu měnit kola kouknu jestli jsou taky v pytli. Naježděno 53000 půl roku po záruce... (Proč se seatem na těch samých silnicích najezdím skoro 100 000 a nemám jediný problém???) Editováno: 24. Březen 2010, autor: Lewis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak nakonec budu měnit ještě uložení ramen... Výborný po 53000km.................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Takže horní uložení vyměněno, silentbloky ramen z cupry a silentbloky stabíku byly v pohodě tak se neměnily a furt v tom chroupe... Tyčky jsou v pohe... Nějaké návrhy? Připomínám chroupe při plném rejdu při přejezdu nerovnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Hmm pěkný , jen ty díly škoda a seat jsou od stejnýho výrobce . Tak nevím v čem jsi si pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Takto vypadá originál na všechny VW, Škoda a Seat... Jak píšeš stejný výrobce.... Ale Seat Ibiza Cupra má jiné uložení............. Kdo to už někdy viděl a dělal ví o čem mluvím.... Ted již náprava neputuje dopředu a dozadu... (mnoho fábií neprojde pro tuto závadu technickou...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Tak jsme zase trošku chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Mám takový problém len s tým rozdielom, ze ak mam uplne vytocený volant doprava a zacnem ním tocit do lava tak mi zacne vrzat. Je to počut len ked stojim s autom na mieste alebo sa pomali pohýnam. Nemáte stím někdo zkušenosti. Mám na tom 195 pneumatiky. Taky mi něco zleva vrže při rozjezdu ale nevím jestli je to od kola nebo v palubovce:-( úplně se proklínám že jsem si koupil škodovku. Prosím každá rada dobrá:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.